acısıyla tatlısıyla hayat bu

Yalnızım mutsuzum kimse bana halimi hatrimi sormuyor sabahtan beri malak gibi yatıyorum. Resmen zaman geçsin diye uyuyorum

sinirin tek insana katkısı kronik hastalıklar tecrübe konuşuyor sakin olmaya çalışın hobi edinin kafanızı boşaltacak
gözümün önünde olan şeyler
Kardeşime bakıyorum hayatımda ilkkez cocuk bakıyorum bunun sorumlulugu
Ergen baska bır kardesım var onun sorumlulugu var derdi tasısı
Eve 2 haftadan beri tamiratçı gelenecek diye bizi sürekli arayıp evden dısarıya cıkmasınlar
Diyen baba
Monotonlasan hayatım
Atın benı denızlere

ne mutlu ne de mutsuzum ikisinin ortası.. ve hayatı yaşamaya dair çekincelerim var sanki yıllar bir türlü geçmeyecekmiş hep kötü şeyler olacakmış gibi geliyor

dert mi bilmiyorum ama dün ebeveyn banyom alt komşuma sızıyor diye usta getirtip tam 2 saat tamir yaptırdım cumaya kadar temızleme banyonu dedi.bu sabah bir de ne göreyim üst kat komşumun banyosu da bana sızıyor için garibi telefonla aradık biz evde yokuz kaç gündür dediler e iyi de kim kullanıyor bu banyoyu ozaman tövbe tövbe korktum valla

Ayy dert tabi sekerim seni en iyi ben anlarm inanmazsn ama benimde ayni skntm war we ust kattaki komsum ewde yok ama bana su sıziyor hemde pis su offf

Muztuzluktan öte hüzünlüyüm.
Ve gün geçtikçe kendine bu bünyede daha da sağlam bir yer edinen hüznün içerisindeyim.
Yarına hiç mi hiç umutla bakamıyorum.
Sorun derseniz, insanların 'ben'cillikleri...
Hep önce sevdiklerini düşünen ama hiç düşünülmeyen, sürekli güçlü rolü biçilen, astığı astık, duvar gibi dimdik olan ama özünde çiçek gibi narin olup farkedilemeyen, herkese akıl verip, her şeye yorum yapıp da bir kendine hayrı olamayan biri olmaktan mutsuzum.

Umarım sizler çok mutlusunuzdur.

Önümü göremiyorum, 1 ay sonra nerede, hangi ülkede ya da hangi şehirde olacağımı bilmiyorum.
Çok kötü geçen ama bir o kadar da bana çok şey katan 3 yıldan sonra musmutlu bir yıl geçirdim.
Sevdiklerime sımsıkı sarılmayı öğrendim, sevmediklerimi ise umursamamayı.
Beni mutlu edecek istediğim şeyleri elde etmek için daha çok çabalıyorum, elde edemediklerimi ise kısmetim değilmiş deyip geçiyorum.
Başkalarının başarılı, başarısız ya da düzgün bir insan olup olmadığım konusundaki düşünceleri ile hiç mi hiç ilgilenmiyorum; kendi içimde muhasebem.
Daha az inciniyorum. Daha az yiyorum ve daha çok şükrediyorum.
Bir de sanırım acı ve talı her hikayesine ragmen burayı okumayı ve sizi seviyorum.

Mutlu ya da mutsuz hayat devam ediyor.. Cok karışık duygular içindeyim. Ne ararsanız var. Geleceğim korkutuyor beni. Ya bir an önce zaman geçsin içimdeki acı da geçmiş olur belki.

Ayy sen cok yaşa herkzin bi skintsi var ama bole bu baslik atman güzel olmus mutluym şükür balkon da keyif yapyrm evde kmse olmaynca dünya bnm sanki :)

Başlığa ısındım nedense. Konu iyi olmuş. Benim hayatım dalgalı, fırtınalı derken bir bahar esintisi geliyor arada hüzünleri huzura çeviriyor... Hiç biri de kalıcı olmuyor. Hasretim kalıcı bir 'hal' içinde olmaya... Sebat özlediğim kelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…