- 10 Nisan 2014
- 43.727
- 116.256
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Ben mutlu olmayi istiyorum da cevremdekiler birakmiyo...
Ama azimliyim depresyona girmiicem, cocuklarim icin gulumsemeye devam diyorum.
arafta gibi yani aynı bennnİkisi arası bişey
Benim kaynanam iyidir ama ben de uyumluyum. Her soyledigini takarsam mutlu olamam. Yaslidir deyip kulagimi tikip eglenmeme bakiyorumburanın yüzde sekseni kaynana sorunlu sen de yokmuş ne iyi
Bende öyle hissediyorum bu aralar, bu gün bitsin artik diye yattim uyumak icin. Uykum bile yok aslinda..Yalnızım mutsuzum kimse bana halimi hatrimi sormuyorsabahtan beri malak gibi yatıyorum. Resmen zaman geçsin diye uyuyorum
gözümün önünde olan şeylersinirin tek insana katkısı kronik hastalıklar tecrübe konuşuyor sakin olmaya çalışın hobi edinin kafanızı boşaltacak
amin aminnnAllah daha buyuk dert keder vermesin diye klise bi cumle kurucam hanimlar, sabir bakalim
Ayy dert tabi sekerim seni en iyi ben anlarm inanmazsn ama benimde ayni skntm war we ust kattaki komsum ewde yok ama bana su sıziyor hemde pis su offfdert mi bilmiyorum ama dün ebeveyn banyom alt komşuma sızıyor diye usta getirtip tam 2 saat tamir yaptırdım cumaya kadar temızleme banyonu dedi.bu sabah bir de ne göreyim üst kat komşumun banyosu da bana sızıyor için garibi telefonla aradık biz evde yokuz kaç gündür dediler e iyi de kim kullanıyor bu banyoyu ozaman tövbe tövbe korktum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?