E
ecem29
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ecem29
-
merhaba,
aranıza daha simdi katıldım..ama hep takip ederdim sizleri..
Ben cok mutsuzum aglama nobetlerine giriyorum..ölmek istiyorum bazen ama cesaretim yok hic buna.yapamam da..ama uzulmekten kaygılanmaktan birgun felc inecek diye korkuyorum..bir sevgilim var 8 aydır..yıllar oncesinden de birlikteydik bir sure..ama o baska birini tercih edip evlendi..3 sene evvel..simdi tekrar benimle gorusmeye calisiyor..karısını da tanıyorum onceden ama bir samimiyetim yok..biliyorum kızacaksınız evli biriyle sakın gorusme diyeceksiniz.ama cok sevdim onu ben..
cocukla elbettekı ılgılenıcek..cok sevıyor onsuz yasayamam dıyor..zazten bunca zaman o yuzden susmus durmus beklemıs,sırf cocugu ıcın..cocugum ıcın çlurum bıle dıyor..ama anne de kalıcak sanırım cocuk daha 2 yasında...haftada bir gidip gelicek heralde..o zamanda ben ya tekrar barısırlarsa korkusunu mu yasıcam:;(((?????[/QUOTE]
Valla canım bak bu işteki riskleri sen kendin de görüyorsun. İnsanlar hiç evlenmemiş erkeklerden emin olamıyorlar sen evlenmiş ama sonra gönlü başkasına kaymış bir adamdan nasıl emin olacaksın orası merak konusu.
o çocuğu nası yapmış sevmediği kadınla bence bi de onu sor. adamdaki mideye gel
Hayır ıkrar!!! onceden o beni cok iyi tanımıyordu..yani aşık olacak kadar tanımıyordu..bana asık oldugunu soyleyıpte benı bırakıp gıtmedı yani..evet karısını sevdı ve onunla evlendı..sonrada askı bıttı karısına..Ama bu benım yuzumden olmadı..bana tekrar ulasmadan evvelde bıtmıstı zaten..BU OLAMAZ MI?? COK MU GERCEK DISI COK MU IMKANSIZ KARISINA ASKININ BITMESI..ve benımle yaklasık 8 aydır bazı guzel seylerı paylasıp bana aşık olması...ve zamanında hata yaptıgını anlaması..
Cahillikle ne alakası var bunun anlamadım ben..muhendıslık derslerınde yada okudugum kıtaplarda nasıl davranılması, asık olunacak adamlar yada olunmaması gereken adamlar mı yazmıyor..??Neyse..
Ben bu forumdan sunu anlıyorum herkes ahlak kelimesini kendi ustlerine yapıstırmak icin karsı tarafı derinlemesine dusunmeden ahlaksızlıkla sucluyor..cıkk cıkk yazık diyip,had bildirmekten bahsediyor..
BEN nelerin yanlıs olup olmadıgını biliyorum..ama ahlaksızlık ayrı bir konu..ve sunu yineliyorum,daha onceden de soyledim..Bir adam evlenmisse ve cocuk yapmıssa ölene kadar esinden ayrılamaz diye birsey olmamalı..Başka birini sevmeye de hakkı var..Hangi evli kadın kocası baska birine asıkken,sırf yuvam bozulmasın diye onun evde durmasını ve kendisine rol yapmasını ister...Asıl acizlik burada(sırf yuvam bozulmasın diye bunu kabullenen kadın acizdir)..Yuvam yıkılmasın cocugum magdur olmasın..O cocugun babası baska bır kadına asıksa ve annesıni sevmıyorsa bu cocuk mutlu mu buyur????..Aldatılan eşlere hep magdur edebiyatı yapılıyor,,yuvası yıkılınca nasılda uzulecek vs vs..peki oteki kadında uzulmuyor mu?o da magdur degil mi.Sırf belediyeden imzası var diye karısı mı hakediyor herseyi??....[[Dahada derin ve ince detayları gozonunde bulundurmanızı isterdim..]]]]Hemen tuu kaka yazıklar olsun sana demenizi degil!!!!
december haklısın sacmalamısım orada..o benim ahımı alır..aılesi degil..BUARADA DUN BİR RUYA GORDUM GERCEK GIBIYDI AYNEN..KARISI BENIM YANIMDA, BIR SAHILDEYIZ..ONUNLA(kocası) KONUSUYOR CEP TELEFONUNDA VE KIZ AGLIYOR KONUSURKEN..KAPATIYOR VE BANA DIYORKI BENLE HEP SOGUK KONUSUYOR ARTIK COK UZULUYORUM BUNA, DIYOR.GOZUMUN ICINE BAKARAK...BENDE SUSUYORUM KAFAMI SALLIYORUM..sonra uyandım bırden..buarada karısını da tanıyorum..samımı olmasakta gordugumuz yerde konusurduk onceleri...cok karısık durumlar bunlar kızlar..(((( OFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFF
Hayır daha önce cocugu yok falan dememistim..
Ben sevgimin arkasında durup onu beklicem demiyorum..unutmak icin ne yapmalıyım ..nasıl kacmalıyım..o aradıgında telefonda ismni gorunce icim gidiyor..ayrıca bazı arkadaslar kafa buluyor bu kız demıs..ne kadar gereksız bıs soz..sanırım arada sırada bole yapanlar cıkıyor burada..sizde temkınlı yaklasıyorsunuz..ben kalkıpta sıze eften puften bıseyde konu acmadım..suan da ilaclar kullanıyorum..panik atak oldum..yuruyemıyorum sanki, uyuyamıyorum..gelecekten korkuyorum..geceleri yuzum uyusuyor,felc geciricem sanıyorum yakında..o kadar biriktiki dertler bu yasıma kadar..sanırım patlama noktasına geldım..hep tek basıma yuruyorum boombos yollarda..
december haklısın sacmalamısım orada..o benim ahımı alır..aılesi degil..BUARADA DUN BİR RUYA GORDUM GERCEK GIBIYDI AYNEN..KARISI BENIM YANIMDA, BIR SAHILDEYIZ..ONUNLA(kocası) KONUSUYOR CEP TELEFONUNDA VE KIZ AGLIYOR KONUSURKEN..KAPATIYOR VE BANA DIYORKI BENLE HEP SOGUK KONUSUYOR ARTIK COK UZULUYORUM BUNA, DIYOR.GOZUMUN ICINE BAKARAK...BENDE SUSUYORUM KAFAMI SALLIYORUM..sonra uyandım bırden..buarada karısını da tanıyorum..samımı olmasakta gordugumuz yerde konusurduk onceleri...cok karısık durumlar bunlar kızlar..(((( OFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?