Acıyorum kendime..Bıktım yaşamaktan, yanlış yaptım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eee işte bizi onu anlatmaya çalışıyoruz zaten o kişi sizi sevseydi sizi terketmezdi ve başkasıyla evlenmezdi üstelik çocuğu olmuş.
Eğer nelerin yanlış olduğunu bilseydiniz evli ve çocuklu bir adamla görüşmezdiniz

bu konuda tecrübe yaşamış biri olarak konuşuyorum hayatının en büyük yanlışını yapar sonrasında çok üzülür olan da bitek sana olur.adam evliliğinde her şeyi tüketmiş şimdi hayatında heyecan arıyor senin ona olan zaafını sevgini bildiği için bunu kullanıyor.aynılarını yaşadım.eminim dediğine göre mutsuzdur mecbur kalmıştır evlenmeye ya da bi hoşlanma üzerine çok sevmeden evlenmiştir seni hiç unutamamıştır.sakın aldanma bunlar tamamen aynı masal aynı hikayeler sadece aldatılan kadınlar ayşe fatma bilmem kim isim değişiyor ama durum hep aynı.ben yaşadım hayatım mahvoldu sakın düşme bu tuzağa.

Hadi belki bize inanmiyorsun...buyur...yasanmis bir örnek...

arkadaslar bir suredir size yazamadım..unutmayı denedim ama olmadı gercekten(
bende haftasonu telefonda ona resti cektim ilk defa..ya bosanırsın gelirsin herseye razıyım cocuguna da kızım gibi bakarım,yada bir daha beni arama dedim..
O da atladı geldi hemen yanıma ve karısıyla konusmus zaten karısı da biliyormus uzun zamandan beri ve gayet anlayıslı bır sekılde ayrılmaya karar vermısler(bana soledigi bu sekilde))..baska bir kadından hoslanan bir adamla ben yapamam demis,zaten okumus etmıs kulturlu bır kadındı karısı da..helal olsun dedım icimde..sizlerin yaptıgı yorumlar gibi olmadı..beni oyalamadı..bakalım gidisat nasıl olacak bundan sonra...ben size demistim ama bana olan sevgisinden eminim diye,inanmadınız..gelişmeleri anlatıcam

Sen de bütün bunlara inandın mı?
Gerçekse bile... artık 2 yıl mı sürer ayrılmaları 3 yıl mı sürer... hadi kısa sürdü diyelim... o evliliğin gölgesi ne kadar sürede kalkar üzerinizden...ah be güzelim ne diyim.. inşallah biz yanılırız...

Yani lütfen bir de şu açıdan bir düşün bakalım.

Buunccaaaa zaman hiçbir şey olmadı da, sen rest çektiğin anda yemeden içmeden koşa koşa gelip tamam konuştum hallettim diyor. Ha bu kadar kolaydı da neden bekledin diye sormadın mı? Ya da ne tesadüf senin rest çektiğin dakikalarda problemin hemen çözülmesi değil mi? Allahaşkına bu sana ne kadar mantıklı geliyor?

Ama hep ben alttan aldım..bosan kelimesini kullanmadım bugune kadar..cunku tam bi ilişkiye baslamadım..tabiki ona cektıgım restte bircok cumle kullandım..saatlerce konustuk..gozlerınde benı ne kadar sevdıgını ve bensız asla yapamayacagını gordum..senın olmadıgını dusundugum bır hayatta su bıle ıcemem dedı..ve bunun gıbı bırcok cumle..ve saatlerce yuzumuzu dayayıp gozlerımıze bakıp agladık..bazı anlarda hıckırarak agladık susarak..ıcımıze gıren bu askın neden bukadar acılı sureclerden gecmesı gerektıgını dusunerek..leyla ile macnun olmak ıstemedik..ki zaten onun ıcten ıce bazı seylerı hallettıgını tahmın edıyordum evınde..o yuzden bırden pat dıye oluvermedı bu gelısme..PEKı NIYE UZUN SURSUN KI BOSANMA SURECI..IKI TARAFTA ISTIYORSA TEK CELSEDE BITMEZ MI???niye 2-3 yıl sursun ki??

Monapisa sen ne dusunuyorsun son yazdıgım hakkında??

Monapisa sen ne dusunuyorsun son yazdıgım hakkında??

Sen sadece kendini kandırıyorsun Ece.... koca bir yalana.. koca bir imkansıza inanmak istiyorsun.

Aşk her şeyi halleder... tüm acıları siler.. her şeyi unutturur .... bütün gerçekleri örtbas eder.... aşk senin elinden hiç bırakmaz... seni yarı yolda komaz diye düşünüyorsun..

Bunun her ne kadar gerçek olmadığını aslında sen de içten içe bilsen de, bütün varlığınla buna inandırmaya çalışıyorsun kendini.

Çünkü bu da elinden giderse geriye hiçbir şey kalmayacak zannediyorsun.

Çünkü hayatındaki bütün anlamları o kadar çok yüklemişsin ki bu ilişkiye... biterse hayatının da anlamı kalmayacak sanıyorsun..

Sen en büyük hatayı asıl orada yapıyorsun...

Boşanmalarını kaldırır yüreğin sanıyorsun,
O süreci için huzurlu geçirebilirsin diye düşünüyorsun,
Bütün o süreç esnasında sevdiğin erkeğin yaşadıklarını iyileştiririm zannediyorsun,
Çocuğuna bile bakarmışsın, onu evladın gibi bağrına basarmışsın gibi geliyor değil mi?
Bunu bile şu andaki çaresizliğinle, korkunla yaparım, o gözlere bakarım sanıyorsun,
Bütün bu karmaşa geçip, sular durulduktan sonra dünyanın en mutlu kadını olacağını düşünüyorsun..

Ah be güzelim... keşke hayat senin düşündüğün kadar toz pembe olsa...
Keşke yürekler bu kadar kolay yaşayabilse, atlatabilse, unutabilse, yaraları sarabilse...
Keşke aşk her şeyi affedebilse... merhem olabilse...
Keşke aşk her gerçekle savaşabilse...

İyi düşün Ece... çok iyi düşün... yaşayacakların bugüne kadar yaşadıklarının sadece onda biri bile olabilir. Şu anda çektiğin acıyı katlanılmaz görüyorsan eğer bil ki bu tür ilişkilerin öyle acıları vardır ki şimdiki acılarınla yetinebilmek için her şeyini verebilirsin...

Yürek çoook şeyler söyler de insana... yine aynı yürektir kendi söylediklerini kaldıramayan...

Yazık edersin kendine okumuş kültürlü bir insansın neyin ne olduğunu biliyorsun seni sevseydi bırakmayacağını bir çocuk dahi bilir ozaman sizinle evlenirdi. Ama karşındaki insanın sahte gözyaşlarına kanmayın .Yuva üstüne yuva olmaz hem böyle olmasa dahi biz kadınlar yuvamızı yıkmayalım diye çin işkencesi çekiyoruzki bu bayanda yuvasını yıkmamak adına çok şeyleri deneyecektir. Çocuğuda varmış ah almayın sakın.

monapisa cok guzel yazmıssın cok tesekkur ederm yureginle yazdıgın her kelimeye..Ben gelecekte bugunlerimi mumla ararım belki korkusuyla,cesaretsizliği ile hayatımda cogu seyden vazgectım..bu sadece ask konusunda degıl..cogu seyde oyle oldu..Oysaki insan bazen gozu kapalı korkusuzca gırmeli o sonu belli olmayan tunelin icine..Belki sonu karanlık belki cok aydınlık.hersey kader..suanda sanki daimi bir karanlık ıcınde ruh bunalımları yasarken,belkide guzel olur hersey....bilemeyiz.kaderimiz nereye suruklerse..ben istermezmıydım sanıyorsun herkes gıbı bır ılıskı yasayıp evlenmeyı cocuk yapmayı..ki oldukcada guzel ve cekıcı oldugumu hep soylerler(buna bende ınanırım)ve allah guzellerı sanssız yaratmıs derım ..Ama buna ragmen kader benı bunları yasamaya zorladı ve suanda bu noktadayım...Ah almak!!!!...Ya epki ben vazgecsem ondan yuvası yıkılmasın dıye..o ve onun aılesı benım ahımı almayacaklar mı???

Arkadaşım cidden psikolojin normal degil neden başkalrına sans vermosun o konu kapanmış hatta evlenmiş diosun bunun bence farklı bi açıklaması yok[..

son cümlene cevaben yazıyorum. adam elbetteki alacak. basbaya karısını aldatmış bir, ikincisi senin gibi seven birini bu zor duruma düşürüp üzdüğü için. mazlumla Allah arasında perde yoktur arkadaşım. ama mazlumsan! fakat ailesi senin ahını neden alsın ki? onların senden haberi dahi yok. aldatılan kadın aldatan adamın günahını neden üstlensin böyle saçma bir şey var mı?

Valla bilmiyorum. Ama adam boşanana kadar kesinlikle iffetini koru.

Canım mühendissin zeki bir insansın, hiç bir kul için ölüm düşünülür mü. İş değişikliği şehir değişikliği yap görüşme onunla. Yuva yıkanın yuvası olmazmış eşinden ayrılsan bu sefer ah aldığın için mutlu olamazsın iyi düşün. Allah yardımcın olsun.

december haklısın sacmalamısım orada..o benim ahımı alır..aılesi degil..BUARADA DUN BıR RUYA GORDUM GERCEK GIBIYDI AYNEN..KARISI BENIM YANIMDA, BIR SAHILDEYIZ..ONUNLA(kocası) KONUSUYOR CEP TELEFONUNDA VE KIZ AGLIYOR KONUSURKEN..KAPATIYOR VE BANA DIYORKI BENLE HEP SOGUK KONUSUYOR ARTIK COK UZULUYORUM BUNA, DIYOR.GOZUMUN ICINE BAKARAK...BENDE SUSUYORUM KAFAMI SALLIYORUM..sonra uyandım bırden..buarada karısını da tanıyorum..samımı olmasakta gordugumuz yerde konusurduk onceleri...cok karısık durumlar bunlar kızlar..(((( OFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFF

yok artık ecem yok artık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…