Acıyorum kendime..Bıktım yaşamaktan, yanlış yaptım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yalnız soyle bir sorum var size..ailesi beni kabul eder mi??
Beni araya giren bir kadın olarak mı gorurler..yoksa oglumuzun tercihi saygı duymalıyız mı derler??

:1shok:

Başka bişey yazmaya gerek kalmadı heralde , alkisalkisalkis

Sen tercih edilen kadın değilsin kusura bakma ama tercih edilen kadın eşi çünkü onunla evlendi Sen araya girersin yani tabiri caizse belki bu lafın altında yıllarca ezilcen yuva yıkan olacaksın.Eğerki normal bir aileyse sana kucak açıp bağırlarına basacaklarını hiç zannetmem.Kimse evladının yuvasının yıkılmasını istemez.Bu saatten sonra tercih yapan adamada ıLK BAŞTA AKLIN NERDEYDı DıYE SORARLAR .....

bir de şu kafama takıldı... 8 aylık bir ilişki 4-5 ay önce bebeğimiz olsa dedi ... yani ilişki daha 3 aylıkken bunu dedi...

hangi erkek 3 aylık ilişkisi varken bebek istiyorum senden der acaba...
keremle ferhatın bile böyle bir şey diyeceğine asla inanmam...

al işte aslayla başlayan cümle kurmam dedim topiğin birinde ... böyle de paşa paşa kurdum ...

Beni araya giren bir kadın olarak mı gorurler..yoksa oglumuzun tercihi saygı duymalıyız mı derler??

söylenenleri hiç takmamışşın belli..
karısından boşamaya niyetlisin adamı..
allah seni ıslah etsin arkadaşım dicek birşey yok
yarın birgün de senden sıkılınca seni boşayıp başkasına giderse
Allahım neydi günahım,ben nerde yanlış yaptım şarkısını dinlersin ibo'dan
hadi kal sağlıcakla..:kızgın:

oğullarının tercihi ne ki neye göre saygı duyacaklar?

oğulları şu andaki gelinlerini yani adamın karısını tercih etmiş tabii tercihine saygı duyuyorlardır.

Bencede hatta sen unutamam ayrılamam dıyorsan eger esaret hapı kullan ve ıntırhar ett

o kadar çok yorum olmuş ki bir kısmını okuyabildim.

sanırım sen vazgeçmek istemiyorsun. halbuki unutman kolay uzaktaymış.
8 ay içerisinde mutsuz evliliğini bitirmek için ne yaptı sordun mu hiç?
onu geçtim. senle beraber oldu ve diyelim ki ailesi de kabul etti seni yarın bugün bu hataymış keşke karımı boşamasaydım demeyeceğinden emin misin?
kendine acı çektiriyorsun boş yere. içinde kapat bu konuyu. sana nasıl ulaşıyorsa (?) ulaştığı tüm yolları kapat. fazla geç olmadan hayatına yön ver bence. böyle daha mutlu olacağına eminim.

kendime güvenen hoş bir kadınım diyorsun.
madem niye evli erkekten medet umuyorsun?
evli erkeklere kadar düşüyorsun?

hayır canım ne ailesi ne çevresi kimse seni kabul etmeyecek. etmiş olsalar bile iki gün sonra senin de üzerine biri geldiğinde "sen bunu seçtin, cezasını da çek" diyecekler.

2. evliliğinde mutlu olan yokmu diye sormuşsun. var. ama yuva yıkıcılarıyla değil. yuva yıkıcıların hiçbirinin mutlu yuvası olmadı ve olmayacak da. aksini ispat edemezsin tek örnek yok.

sen buraya bu konuyu açtıysan gelen eleştiriye de hazırlıklı olmalısın. burada senin gibi aşk böcüklerinden 10 kat fazla aldatılan kadınları görüyoruz, onların acılarına tanık oluyoruz.

yuvası yıkılan bir kadının acısı senin küllemiş aşkının acısından bin kez daha fazla. aşk acısını bana anlatmaya kalkma!

son olarak, azıcık şerefin varsa, tekrar ediyorum AZICIK ŞEREFıN VARSA bu yuvadan uzak durursun.
anlaşılmıştır umarım.

bile bile görüşüyorsan tek kelime ile yazık sana derim.seviyorum diyorsun,sevgi ne sence.peki ya eşide senin gibi seviyorsa yazık değilmi ona......sevgi bazen severken bile arkanı dönebilmektir.kadının düşmanı yine başka bir kadındır sözünü doğruluyorsun.bence hemen onu terket ve kendine ve o kişinin EŞıNE zarar verme .ona bunu yapmaya hakkın yok.....................

sadece eşinin ailesi değil senin ailen de seni araya giren kadın olarak görecek. olaylar eşiyle boşanma raddesine geldiğinde herşey ortaya serilecek. o zaman ben evli olduğu için onunla görüşmedim demen ya da eşiyle mutsuz zaten demen de fayda etmeyecek. malesef can sıkıcı şeyler yaşayacaksın. bence bunların hiçbirini yaşamaya değmez hem de zamanında sen onu severken başka birini tercih etmiş bir adam için hiç değmez....

Ya bı bayan bu kadar acız olmamamalı alamazdaa bayan demem zaten ben
ya sen kucuk bırısın canın sıkıldı forumda olay yaratan bı topıcım olsun ıstedın yada erkek sın bayan ısmıyle uye oldun ıcımıze karıstın :@

o seni senin onu sevdiğin kadar sevmemiş ki gidip başkası ile evlenmiş
lütfen aklını başına al..........sonrada karısı var ,benimle ilgilenmiyor ,2. kadın oldum ben vs diyip ağlama ,üzülme
bazı kadınlar maalesef kafalaını kullanamıyor ve kendini kullandırtıyor...neden acaba?

Sen kendine acıyormuşsun ya.. Ben asıl adamın EŞıNE acıyorum.

ıçerik nedeniyle konunuz “aşk acısı çekenler” bölümüne taşınmıştır bilginize

peki onu sevmeye devam ederek sırf onu unutmak icin baska birisi ile evlensem(( ki bole birsi yok suan etrafımda))..mutlu olabilirmiyim..sırf o da uzulsun diye baskası ıle evlensem ..bak simdi bende evlıyım,anlıyormusun neler hissettigimi desem..ama eminin birkac gun uzulur sonra unutur dimi??

peki onu sevmeye devam ederek sırf onu unutmak icin baska birisi ile evlensem(( ki bole birsi yok suan etrafımda))..mutlu olabilirmiyim..sırf o da uzulsun diye baskası ıle evlensem ..bak simdi bende evlıyım,anlıyormusun neler hissettigimi desem..ama eminin birkac gun uzulur sonra unutur dimi??

İntihar etmek daha mı mantıklı ne..

Birsey soracagim nacizane....kesinlikle yanlis anlama ecemcim...

Sen hayatinda bir erkek olmadan mutlu olamiyormusun...
Ille evlenmek biri ile beraber olmak zorundamisin?

Kendinle kendi hayatinla mutlu olsan..karsina adam gibi bir adam ciktigi vakit evlensen daha iyi olmazmi??

ya başkalarının hayatını maffetmeye ne kadar da hevesli imişsiniz? adam size geliyor ,hadi o karısını düşünmüyor,siz bir bayan olarak onun halinden anlayın..birlikte olduğunuz kişi sizi aldatsa üzülmemisiniz?
başkası ile evlenmek fikrine gelince...başka bir insanın hayatını maffetmeye ne hakkınız var? evleneceksiniz,surat yapacaksınız,kavga çıkaracaksınız ,bir de üstüne adama düğün için tonla masraf yaptıracaksınız?beni istemeyeni ben hiç istemem..o yüzden bazı insanların salakça davranarak hayatlarını rezil ettiklerini düşünüyorum

sizin kafanız iyi mi?

Senı tanımadan dusuncem degıstı arkadasım bı ınsan bukadarmı alcalır yaa dusurme kendını her ınsanın kalıtesı varıdr benım gozumde 0 ayarsın nacızane fıkrım burası herseye cık bı forumsa dusuncemı fıkrımı acıkca soleyebılrıımmm yazım yaaaa yazıkkk allah kımseyı dusurmesınnn

Back
X