Acıyorum kendime..Bıktım yaşamaktan, yanlış yaptım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba,
aranıza daha simdi katıldım..ama hep takip ederdim sizleri..
Ben cok mutsuzum aglama nobetlerine giriyorum..ölmek istiyorum bazen ama cesaretim yok hic buna.yapamam da..ama uzulmekten kaygılanmaktan birgun felc inecek diye korkuyorum..bir sevgilim var 8 aydır..yıllar oncesinden de birlikteydik bir sure..ama o baska birini tercih edip evlendi..3 sene evvel..simdi tekrar benimle gorusmeye calisiyor..karısını da tanıyorum onceden ama bir samimiyetim yok..biliyorum kızacaksınız evli biriyle sakın gorusme diyeceksiniz.ama cok sevdim onu ben..

canım sakın ama sakın bir yuvanın altüs olmasına sebeb olma ne
kadar önceki sevgin seninle görüşmek istesede bunu sakın sen yapma oldumu
bir evliliğin üstüne gölge olma
benide yalnış anlamanıda istemem
kızmada bana oldumu tatlı
herkes sever ama kavuşulmaz ve yıllar gecsede unutulmaz
eğer seni sevmiş olsaydı çok sevmiş olsaydı seni tercih ederdi canım sana düşen görev ise uzak dur ondan ne kadar sevsende o sana ait değil artık canım o başkasının
şuan hiç bir yorumları okumadan sana yazıyorum canım
eğer kendine saygın varsa kalbine saygın varsa saygısız olmaya çalışma kalbine
unut gitsin onu sil kalbinden de sen niçe sevgilere değersin bırak kalbin evli birini değil sevgini hak edecek birini bulup sevsin
o sana üzüntü verir canım çıkmazlara sokar seni
sen başkalarının gözünde değersiz saygısız kişi olmak istemiyorsan o çirkeften uzakdur
sana yuva yıkan biri demesinler hor görmesinle aşağalamasınlar
sen çocuk değilsin canım
bir sakıza şekere kanacak
eğer bizi abla olarak görüyor ve nesahatlerimize ihtiyacın var ise bizi dinle canım sakın
yalnış yollara sapma gülüm
sevgi ve saygılarımla
doğru yolda yürümen dileğimle

bu yolda ilerlersen daha çokkkkkkkkk mutsuz olursun:kızgın:

bunların hepsini bende biliyorum..yanlıs oldugunu da..son erkek olmadıgını da..ama isin ic yuzu bu kadar basit degil..3 sene evvel onu benden cok daha iyi tanıyor cocukluktan beri arkadaslarmıs dıye secmıs guya..ve benımle o donemlerde tam bı ılıskısı de olmadı..bı kac defa yemege cıkmıstık sadece..
kac defa ıstemıyorum,olmaz yapamayız dedim..evlılıgının hata oldugunu yanlıs insani sectigni..aslında benimle evlense daha mutlu olacagını soyledi..ben hep ama yanlıs insanları sectim..o yuzden bu ruh halindeyim..

sende inandın dimi onun bu laflarına
arkadaşım kk yı uzun zamandır takip ediyorum demişsin aldatan erkeklerin klasik lafları olduğunu burdan hiç okumadınmı

Bence çok yanlış bir yoldasınız ve lütfen yuva yıkan kadın olmayın derim..:1no2:
Bunun Allah katında vebali çok büyük bilirsiniz herhalde? ve bunu bile bile
lades demeyin lütfen! O bir erkek ve istediği gibi kullanıyor sizi! :kızgın:Kendinizi
kulalnılmış bir mendil gibi terkedilmeniz emin olun ki yakındır! Çünkü, eğer
sizi gerçekten sevseydi sizinle evlenirdi.. ama onun amacı şuan sizi kullanmak
ve lütfen buna izin vermeyin! Allah'a bol bol dua edin, onu unutmak için biraz da
çaba sarfedin, bakın siz de göreceksiniz onu unutmanın imkansız olmadığını..
Hayat kısa ve şu 3 günlük dünyada ne üzülelim,ne de birilerini üzelim buna
hakkımız da yok zaten.. Bunlar acı ama gerçekler, kusura bakmayın lütfen!
Dost acı söylermiş,bunları sizin iyiliğiniz için söylemek istedim..:teselli:

Son düzenleyen: Moderatör:
Akşam birden aklıma geliverdi...CADIARZU
Bir arkadaş var,hatta iki arkadaş vardı aynı işyerinden buraya üye...
Özelliklerin,sorunun ne kadar çok benziyor onların sorunlarına....:jeyyar:
Sade kahve miydi,gelecek korkusumuydu...
meslek: mühendis
sorun: ilişkiler,evlilik
Aynı karamsar tutum ve düşünceler...

çok benzettim nedense....
şakkıdı

BAK CANIM...BU KADAR İNSAN SENİN İÇİN ZAMAN AYIRMIŞ...BURDA SANA ELLERİNDEN GELDİĞİNCE DOĞRU YOLU GÖSTERMİŞLER...
öncelikle hepsinin bir teşekküre hakkı var...ama ben inanıyorum ki yine sen duygularına yenik düşecek ve kimseye kulak asmıyacaksın...ve birgün biz seni yine burda görcez aldatıldım..çok kötüyüm..öldüm...bittim diyeceksin...iyisi mi sen zararın neresinden dönersen daha mutlu olacaksın..bu da benim nacizane önerim...:teselli:

Öncelikle herkese cok tesekkurler butun gercekleri soylediginiz icin...
Yasanan bu olayda br suru ayrıntı var ve bu ayrıntılar dogrultusunda onun beni sevdiginden eminim ve gecmisten bin pisman olduguna da eminim..ama bu onu affettirmiyor..seni kullanıyor demissiniz,ne manada kullanmak??cinsellik mi?,oyle bir paylasımımızın olmadıgını soylemistim dun..duygusal anlamda benden guzel sozler de duymuyor..hatta bazen cok agır msjlar atıyorum ki gecen gunde bunu yaptım...evet yuva yıkmak cok igreti bir kelime dizisi..ama ole biri degilim..olmayacagımda..AMA SUNA COK UZULUYORUM.bir kadın eger imza atmıssa o kadın namuslu evdeki zavallı kadın oluyor..ama imzası olmayan kadının da o insanı gercekten sevmeye hakkı yok mu..elbetteki var ama etik,ahlaklı degil..lutfen 2.kadın olarak tabir etmeyin,yada karalamayın...ruh halim cok bozuldu bunları dusunmekten..

Gercekler cıcısımmm gercekler ınana bız senı tanımıyoruzz ve bole dusunuyoruzz o adamla zamnla yaratacagınız olay ve sorunlarda sevdıkleınız tanıdıklarınozda ble dusunecekkkk alısmalısın yada adamın belı tekmeyı vurmalısın ıkısınden bırı ya kotu kadın olacaksın yada adamıın belıne vurcaksın tekmeyı...

bu arada gunduz karanlıgı tesekkur ederim samimi ve icten mesajın icin..bir dost sevkati gibi sıcaklık hissettim huzur buldum yazdıklarınızdan..

ecemcim bu adamla görüşüp ona paye verme hayatım..hem evli,bu konuda suçu günahı olmayan bir karısı bir karısı var ,hemde ikinizlede oyun oynamaya çalışıyor hasbam..zamanında seni terkedip ona gitmiş,şimdi kendine heyecan arıyor aklısıra..ne yuva yık,nede ona paye ver..bence ona TOKAT gibi bir konuşma yap ve yaptığı yanlışları okkalı bir dille anlat ona,utansın utanmaz herif.bu sana güç verecek buna emin ol..görüşmekten duyacağın hazdan daha büyük bir haz duygusu vericek zamanı gelip senin onu red etmen..kesinlikle bunu yap hayatım..ve o konuşmadan sonrada asla görüşme bir daha,yalvarsada yakarsada..

ben sana bişiy diyimmi bu adam ne istediğini bile bilmiyorrrrr...seni el altında buldu ya,sana sığınıyor şimdilik..ama kuzu postunda kurt..

inşallah yanlış yapmazsın tatlım
sevgilerimle
a.s.

Baştan sona okuyamadığımı söylemek isityorum
madem karısını sevmiyor seni seviyormuş madem hata yapmış
neden 8 aydır boşanmadı yada dava açmadı
evliliklerinin yürümemesi bir başka kadınla ilişkiye başlamasını mı gerektirir (ve bu başkası matematiksel olarak 2. oluyor)
merak ediyorum 8 aydır size nasıl vaatlerde bulunuyor
boşanacağımmı diyor, yapamammı diyor böyle devam edellimmi diyor
ve 8 aydır sizinle de devam edip karısıyladamı ilişkiye giriyor (ki bence böyle çünkü cinsel birlikteliğimiz yok demişsiniz)

Aklım almadı sizi

şimdi okudum boşanacam benimle evlen demiş size, siz tamam dersenizmi dava açacak
kabul etmezseniz evliliğini riske atmak istemiyor anlaşılan

Son düzenleme:
sakın öyle bir hata yapma

canın çoookkkk yanacak bu yasadıklarının yanında hiç denecek kadar hemde veee çok pisman olcaksın...dilediğin kadar yasa burdakiler yada çevren nederse desin aldırıs etmiceksin biliyorummm...ama dank ettiğinde çok ama çok canın yanacak bunu bile bile devam et....

peki sırf karısıyla imzası var diye,eşi namuslu ve zavallı bir kadın mı oluyor... ben herseyi biliyorum ve acı cekiyorum bole oluncada kotu kadın namussuz kadın mı oluyorum..ve su ıkı gundur beni aramıyor cunku cok agır msjlar cektım..vagectım bunaldım..unut beni..ayda bir gelipte gorusecegın kadın olmayacagım ben hic...vs vs dedim..o da sen beni hıc tanımamıssın..bundan sonra benden bısı bekleme..hep ben pesınden kostum..bırazda sen beni istedigini sole..dedi..cok agır yazmısım..ve sımdı aramıyor msj yazmıyor sormuyor...

bakın diğer mesajlarınızdada sürekli bunu yazıyorsunuz "imzası var diye,eşi namuslu ve zavallı bir kadın mı oluyor" konunun bunla çok alakası yok aslında
benim önceki mesajımı okumadınız sanırım

niye sizden cevap bekliyor boşanmak için
madem mutlu değil evli olduğu kadını değil sizi seviyor zaten boşanması gerekmiyor mu?
niye sizin evet boşan demenizi bekliyor
ve bu sekiz ay uzun bir süre niye dava açmamış
yada niye hala karısıyla yaşıyor aynı yatakta yatıyor (bunlar aklınıza gelmiyormu)
sadece sizin peşinizden koşmakla olmuyor
adamın sizi elde etmeye çalışmak dışında yaptığı birşey göremedim ben

peki sırf karısıyla imzası var diye,[COLOR="Red"]eşi namuslu ve zavallı bir kadın mı oluyor... [/COLOR]ben herseyi biliyorum ve acı cekiyorum bole oluncada kotu kadın namussuz kadın mı oluyorum..ve su ıkı gundur beni aramıyor cunku cok agır msjlar cektım..vagectım bunaldım..unut beni..ayda bir gelipte gorusecegın kadın olmayacagım ben hic...vs vs dedim..o da sen beni hıc tanımamıssın..bundan sonra benden bısı bekleme..hep ben pesınden kostum..bırazda sen beni istedigini sole..dedi..cok agır yazmısım..ve sımdı aramıyor msj yazmıyor sormuyor...

lütfen
aşmayın kendinizi...bu kadarını yapmayın...
eşinin namusunu değerlendirmek sizin işiniz de haddiniz de değil...ikinci kadın savunmasına geçmenizin nedeni, artık okadının kocasının!!! peşinizden koşmaması mı...
açık kapı bırakmış ya size...sen koş peşimden dönerim demiş ya....
:kahve::kahve:

Son düzenleme:
benim konum devamlı kapatılıyor..benimki dertlik bir durum degilmis..ask acısıymıs..beni benden daha iyi biliyorlar heralde..cok gariip..ben sizlerle paylasıp cok rahatadım dunku tavsıyelerınız uzerıne..gunler sonra ilk defa yuzum guldu kendıme geldim,isten cıkıp nefes alıp silkelendim biraz,yorumlarınız sayesinde...hic arkadasım yok yapayalnızım ve bole bir konuda kımseye soylenmıyor zaten..

Ay Allahım gel de deli olma.... bi de sen benim peşimden koş demiş... olduuu, pasta börek de verseydik yanında... hiç aklına geldi mi sana gelene kadar kaç kapı değiştirmiştir o adam, senden sonra da daha kaç kapıya uğrayacaktır... GÜZELıM AÇ GÖZÜNÜ BıRAZ...

Back
X