Acıyorum kendime..Bıktım yaşamaktan, yanlış yaptım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hyr kesınlıkle bıtrmelısın sevgı ask bıtmıs ne olmus kabır azabı gıbıdır en fazla 1 ay 40 gunacı cekersın unutrsun bırak evlı adammıs bıde adamın gunahına ortak olma kullandırm kendını ah alma ah alırsın yazık gunah kadınada sanada olan bayanlara boluyo uzme kendını uzdurme bole devam ederse cok uzulursunn daha cok daha cokk....

evli adamlarla birlikte olan insanlar zavallı bile değiller bence kaba tabirle damızlıklardan hiçbir farkı yok damızlık mı olmak istiyorsun yoksa hanımefendimi bunun kararını ver.
ve evet yaşanamayan şeyler var beyfendı haklı nemı onlar senin gibi safı buldu kullanamadıya kullanma peşinde.

Ha bu arada sunuda yazmadan edemicem...

2. evlilikler mutlu olamazmi diye sormustun!! Olur elbet neden olmazsin...
Adam hak ve hukuk ile bosanmis olur gelir seni ailenden ister dügün dernek yapilir olduda bitti masallah....
Lakin böyle mutlu olunmaz güzelim..baskasinin mutsuzlugunla mutlu olunmaz...:kahve:

Bizim seni yargiladigimizi falanda düsünme sakin...ama yarin öbür gün kapin calar ve o adamin karisini karsinda gördügünde ne yaparsin ne dersin onu düsünmeni cani gönülden tavsiye ederim...:delphin:

biliyorum hayatıma baska erkeklerin girmesine engel oluyorum bu sekilde.cunku kimseye yanasmıyorumm..kimselere bakmıyorum bile..ama ya dedikleri dogruysa ya gercekten bosanıcaksa..ben hıc bır zaman bosan benimle evlen demedim ama o dedi..bir de bebegimiz olsa dedi..4-5 ay evvel soyledi bunları bana..ben cok gururluyumdur bosanıcaksın dıyemıyorum..o dizilerdeki kotu kadınlardan olmadım hıc..cok duygusalım

senın için baskasını bırakan baskası içinde senı bırakır..
artı o evlı..

biliyorum hayatıma baska erkeklerin girmesine engel oluyorum bu sekilde.cunku kimseye yanasmıyorumm..kimselere bakmıyorum bile..ama ya dedikleri dogruysa ya gercekten bosanıcaksa..ben hıc bır zaman bosan benimle evlen demedim ama o dedi..bir de bebegimiz olsa dedi..4-5 ay evvel soyledi bunları bana..ben cok gururluyumdur bosanıcaksın dıyemıyorum..o dizilerdeki kotu kadınlardan olmadım hıc..cok duygusalım

Tamam o zaman bir dene bakalim...Bosansin delikanli adam gibi...istedigniz gibi askinizi meskinizi yasayan...ne sen böyle mutsuz ol nede o...madem...:delphin:

O dizideki kötü kadinlar olmadin ama olmaya adaysin böyle giderse...benden söylemesi!!

Valla canım biz diycemizi dedik ama sen geri adım atmıyorsun. Bundan sonra hayatın getirecekleri sana birşeyler öğretir. Ve hayat acıtabilir bunu unutma.

aaa ama siz de :oklava:
ne gurur ya bu şekilde asıl gurursuzluk yapıyorsunuz. niye demeyeceksiniz ki boşan diye. kötülüğü o yapıyor bu durumda hem size hem eşine

bebeğimiz olsaymışmış :oklava:

boşan gel demekle kötülük yapmazsın kendine asıl iyilik yapmış olursun ve o kadına da tabikide.neden kocası onu aldatsın,sevdiği insan farklı birisi ise gider ayrılır bence kadın senı bılmıyoırdur bıle o yuzden bunu demekle herkese iyilik yapmış olursun.

Ecem valla sana inanamıyorum çocuk değilsin 29 yaşındasın böyle ya beni seviyorsa ya boşanırsa larla ömür geçmez Tabiki o diyecek boşanacağım mutlu olacağız bebeklerimiz olacak sen prenses olacaksın diyecek böyle seni güzel kelimelerle tabiki kandıracak yapma ziyan etme kendini emin olki aynı şeyleri eşinede söylüyor

evlılıgının hata oldugunu yanlıs insani sectigni..aslında benimle evlense daha mutlu olacagını soyledi..

tabii ki der senin o na olan duygularını biliyor çünkü.

bunu kullanmak için bundan ala yalan bulamaz zaten

neden kendine bunu yapıyorsun neden elin ahlaksızın oyunlarına aslında o bana aşık diyerek inanıyosun?

sana söylediklerinin çok daha fazlasını karısına söylüyordur zaten

o söylemiş sen de inanmışsın madem seninle mutlu olacaktı neden seninle evlenmedi

bu kadar insan aynı şeyi söylerken neden hala anlamamakta ısrar ediyosun anlamadım

yalnız soyle bir sorum var size..ailesi beni kabul eder mi??
Beni araya giren bir kadın olarak mı gorurler..yoksa oglumuzun tercihi saygı duymalıyız mı derler??

guygusallıgın arkasına saklanmaa o kadını kendı yerıne koy ve okadar ınsan sana yorum yazıyo sen hala duygusalım dıyorsun ya ben acıdım sana gercektenn sen kendıne acısan ne olurkı hayatını karartma ...

Sen kendini koysana bi onun yerine?
Bir evliliğin var boşanma derecesine gelmiş bir evlilik ama nedense hala boşanmamış!!!!
Bir şekilde kendince nedenlerle aynı çatı altında aynı yatakta karısıyla yaşamaya devam ediyor ama sorsan boşanıcak.
Bir kere bir insan boşanma derecesine gelmişse , önce bu badireyle yormaz mı kafasını , önce bu sorunu çözüp kendine gelmek istemez mi?
Ama o daha boşanmadan biranda tüm sorunlarını çözmüşte başkasına aşık olma aşamasına gelmiş bile bak bak!!!!
ıyi ve kötü görecelidir tatlım , sen belki de o kadınlardan olmadığını düşünüyorsundur ama aldatılan belki de bunlardan şu an haberdar bile olmayan kadın seni nasıl nitelendirir bilemezsin.. Önce sen kendine sor bi bakalım ne cevap alıcaksın? Başlığı okursak ne cevap alacağını da tahmin edebiliyoruz az çok..
Evlen benimle diyememek duygusal olmak demekte değildir ayrıca..
ınşallah sen diğer kadın durumuna düşmezsin hiçbir zaman baksana çok duygusalım diyorsun böyle birşey başına gelse kimbilir ne travmalar yaşarsın , hele bir de olaylar görüştüğün adamın anlattığı gibi değilse , evliliğinde herşey aslında yolundaysa seninle görüşmek için bunları uydurmuşsa..

Arkadaşım,
gözden ırak gönülden de ırak olur. madem başka bir şehirde yaşıyor, unutmna kolay olur. sen sevsen bile evli olduğu halde başka bir kadınla ilişki yaşamaya çalışan bir adamdan hayır gelmez. o dediğin ikinci evliliklerin mutlu olması olayı genellikle iki tarafın da eşlerinden resmi olarak ayrılıp yeni bir hayat kurmasıyla gerçekleşiyor. bu adam sana çocuğumuz bile olsun demiş. bu numaralar hakikaten çok bayat. öyle bir niyeti olsa sevmediği karısıyla neden evliliğini hala sürdürüyor. hem başka şehirde yaşayan ve çok da birşey paylaşmadığın bu adama karşı duyduğun his gerçekten sevgi mi yoksa bir zamanlar onunla birşeyler yarım kaldığı için içinde kalan bir ukte mi?

karısını sevmıyor beni seviyor diye bir ego tatmini yasamıyorum ayrıca..her konuda kendine guvenen gayet hoş bir bayanım..ego tatmini bole bir konuda yasamak cok fena birsey..aksine cok uzuluyor ve ona kızıyorum..karısını aldatıyor dıye..

Beni araya giren bir kadın olarak mı gorurler..yoksa oglumuzun tercihi saygı duymalıyız mı derler??

Vallaha bu durumda bunu düsünmene hayret ettim!!:kahve:

Onun ailesi seni kabul edermiyi birak...sen kendi aileni düsün..seni evlenmis bosanmis bir adamla görmek onlari cokmu mutlu edecek allahsen???:1closedeyes:

Suandan itibaren senin 29 yasinda olmandan süphelendim..cok cocuksu düsüncelerin var...duygusal olabilirsin..ama bu kadar saf ve naiv olma lüften.:delphin:

yok sevmiş,yok evliliğinde mutlu değilmiş
bunların hepsi hikaye..
adam maymun iştahlı karaktersizin teki..
3 sene sonra mı aklı başına gelmiş senle daha mutlu olacağını düşünmüş..
yeme bunları arkadaşım aklını başına al..
en az onun kadar sen de suçlusun..ortada bir evlilik var ve 2.kadınsın
nasıl miden kaldırabiliyor bu durumu

önce bir boşansın bakalım...

ama sana inanamıyorum ; evli bir erkekle beraber olmanı değil bunu sorguluyorsun kendi kafanda...

sorman gereken soru bu değil... ama çok seviyorsa seni boşansın paşa paşa ; ailesine de seni kabul ettirmek için elinden geleni yapsın... yok ailesi kabul etmeyecekse sevginiz çok büyükse yaşayın kendi kendinize... böyle devam eden bir sürü evlilik var ...

Back
X