Acıyorum kendime..Bıktım yaşamaktan, yanlış yaptım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
peki sırf karısıyla imzası var diye,eşi namuslu ve zavallı bir kadın mı oluyor... ben herseyi biliyorum ve acı cekiyorum bole oluncada kotu kadın namussuz kadın mı oluyorum..ve su ıkı gundur beni aramıyor cunku cok agır msjlar cektım..vagectım bunaldım..unut beni..ayda bir gelipte gorusecegın kadın olmayacagım ben hic...vs vs dedim..o da sen beni hıc tanımamıssın..bundan sonra benden bısı bekleme..hep ben pesınden kostum..bırazda sen beni istedigini sole..dedi..cok agır yazmısım..ve sımdı aramıyor msj yazmıyor sormuyor...

bunlar dert değil aşk acısı cümleleri çünkü....öyle değil mi??
he o söylemekten çekindiğiniz şey dert olabilir ama...

ben kımsenın namusunu tartısmıyorum ne haddime tabiki..dediğim evli diye o insana yani esine oyle yaklasıyorsunuz..namuslu evde bekleyen zavallı kadın yakıstırması..dıger kadın ise yuva yıkan oluyor..inanın bende okudugumda ole derdim sizin gibi belkide...ama isin icine girince ve boyle bir sey yasayınca buzdagının gorunmeyen bır yuzuyle karsılasıyorsunuz..hem kendınızı haklı goruyorsunuz cunku sevmıssınız o ınsanı yıllarca..ve o adam ıcın cogu ınsanı hayatınıza sokmamıssınız((biliyorum mantıklı degil))..hemde evli diye acıyorsunuz kendinize..kaldıramıyorsunuz..iki arada bir derede kalıyorsunuz..gercek ask kolay bulunmuyor..ask dıyorum..bir kere olur belkide hayatta..ki bende bunu kanıtladım..yıllardır o adamı severek icten ice...

Sen kendi adına evet aşık olabilirsin... ve bak aşk yüzünden neleri gözden çıkartabiliyosun, neler yapabiliyorsun.... demek ki gerçek aşk insana neler yaptırabiliyor di mi

Peki sor bakalım kendine o ne yapıyor senin için, ya da ne yaptı?
Gitti başkasıyla evlendi... şimdi de hem suçlu hem güçlü bir de utanmadan kapris yapabiliyor sana, üzmeye hak bulabiliyor.

Onun aşk anlayışını bir daha değerlendir istersen..... ben ortada bir aşk göremedim...

Sonra bi lafa da çok takıldım... "bundan sonra benden bişi bekleme..."

Allah razı olsun ya... gören duyan da sana dünyaları bahşetmiş de sen kıymetini bilememişsin zanneder.
Nasıl bir cürettir bu, nasıl bir kendine güvendir, nasıl bir aymazlıktır...

Sen bu muameleyi hak ediyor musun sence?

ben kımsenın namusunu tartısmıyorum ne haddime tabiki..dediğim evli diye o insana yani esine oyle yaklasıyorsunuz..namuslu evde bekleyen zavallı kadın yakıstırması..dıger kadın ise yuva yıkan oluyor..inanın bende okudugumda ole derdim sizin gibi belkide...ama isin icine girince ve boyle bir sey yasayınca buzdagının gorunmeyen bır yuzuyle karsılasıyorsunuz..hem kendınızı haklı goruyorsunuz cunku sevmıssınız o ınsanı yıllarca..ve o adam ıcın cogu ınsanı hayatınıza sokmamıssınız((biliyorum mantıklı degil))..hemde evli diye acıyorsunuz kendinize..kaldıramıyorsunuz..iki arada bir derede kalıyorsunuz..gercek ask kolay bulunmuyor..ask dıyorum..bir kere olur belkide hayatta..ki bende bunu kanıtladım..yıllardır o adamı severek icten ice...

bravoalkisalkisalkisalkisalkisalkis...bu kanıtınız için adamın eşi sizi ödüllendirecektir mutlaka...:hooray:
kime ne hanımefendi sizin evli bir adama aşkınızı kanıtlamanızdan...neden kendinizi kandırma çabanızda bu kadar direniyorsunuz neden????
aşk dediğiniz şeyi yaşayan çok insan vardır inanın...herkes aşkı yaşadığı kişiyle evlenememiştri malesef...onunla evlenemediniz diye başkalarını reddetmiş olmanızı kutsanacak bişey gibi görmekten vazgeçin...çünkü bu ne o adamı hele de karısını asla ilgilendirmez...
kendi fikrimi söyleyim...
kusura bakmayın...benim gözümde yuva yıkan kadınsınız...size aşık olan, zaten evliliğinde mutsuz olan adam size gelmeden boşanır, size saygı duyar, evli bir adamla ilişki yaşamanızın sizin onurunuzu zedeleyeceğini düşünür...tekrar edeyim mi...sevdiğini iddia eden adam sevdiği kadına saygı duyar!!!böyle bir saygı var mı ortada...yok...
sert olabilir üslubum...kusura bakmayın...ama ben böyle düşünüyorum...
bence en kısa zamanda türlü bahanelerle kendinizi kandırmaktan vazgeçin...

Son düzenleme:
ama o benim pesimden cok kostu..neler neler yaptı beni kazanmak icin gururundan cok ödün verdi.(bu 8 ayda ama)).ben cok agır konustum hep..ve o onun gibi adamdan beklemeyecek sekılde gururunu bı kenara bırakıp hep beni aradı..telimi acmayınca cvp vermeyınce heycanlandı..uzuldu herdefasında..
ama bu 2 gundur ole degil..belki de aklı basına mı geldi de simdi bole davranıyor..ama su da varki sen benim sevgime hic inanmadın bin kere soledim inandıramadim sana dedi..bende sizin dediginiz gibi dedim..sevseydın zamanında benimle evlenirdin diye...
Peki bir cocugu olsaydı ben cok daha mı kotu yuva kadın damgası yerdim sizce?

Arkadaşım aranızda en suçlu kişi o kendini bilmez densiz adam fakat sende suçlusun. O seni bırakıp gitmiş ve masum bir kadının kanına girmiş, şimdide sana dönüyor sense onu reddetmeden arada evlilik gibi büyük bir bağın varlığını benimsemeden o adamla tekrar beraber olmuşsun. Varsayalım o adam eşinden boşanıp seninle evlendi, peki onun ahıyla siz ne kadar mutlu olabilirsiniz bunu hiç düşündünmü...Senin sevgine saygı duyuyorum kalbine belki söz geçiremezsin ama lütfen o kadınıda düşün onun yerinde sende olabilirdin.Biraz mantığını kullan bence

peki vicdan muhasebesi yaptınız mı hiç???

erkek soyuna kitlik mi geldi arkadasim suslen puslen biraz sosyal ortamlara gir ondan baska insanlar da var dunyada yahu...
evli bi adam neticede artik onceden neyin ollursa olsun su anda evli demi o.. bitmistir o zaman..
baska denizlere yelken acma vaktin geldi de geciyo.. kendine yazik etme derim..

arkadaşım senin niyetin ne peki şimdi ne yapmayı planlıyosun gerçekten merakımdan soruyorum.
adamı haklı çıkarmak için o kadar çabalıyosunki
sen adama ters konuşmuşssun olması gereken gibi güzel adamda seni aramıyor ne güsel işte
bırak böle kapansın
kimseninde canı yanmasın

bı adam tanıyorum nıkahlı karısından sogumus sevmıyomus karısını guya baska bı kadını sevıyor onla gorusuyor dını nıkahı kullanarak 2.kadına nıkah kıymıs ama gızlı(bu da nasıl oluyosa)ıste bu aralar bu sogudugu kadından da yanı karsından da 2.cocugunu yapmış....anlayan anladı...vesselam..

bı adam tanıyorum nıkahlı karısından sogumus sevmıyomus karısını guya baska bı kadını sevıyor onla gorusuyor dını nıkahı kullanarak 2.kadına nıkah kıymıs ama gızlı(bu da nasıl oluyosa)ıste bu aralar bu sogudugu kadından da yanı karsından da 2.cocugunu yapmış....anlayan anladı...vesselam..

sanırım kuscam.

peki sırf karısıyla imzası var diye,eşi namuslu ve zavallı bir kadın mı oluyor... ben herseyi biliyorum ve acı cekiyorum bole oluncada kotu kadın namussuz kadın mı oluyorum..ve su ıkı gundur beni aramıyor cunku cok agır msjlar cektım..vagectım bunaldım..unut beni..ayda bir gelipte gorusecegın kadın olmayacagım ben hic...vs vs dedim..o da sen beni hıc tanımamıssın..bundan sonra benden bısı bekleme..hep ben pesınden kostum..bırazda sen beni istedigini sole..dedi..cok agır yazmısım..ve sımdı aramıyor msj yazmıyor sormuyor...

eşin namusuna dıl uzatmak senın haddın degıl :kahve:

karısının nıkahını degerlendırmek sızın işiniz deılkı kendınızı nasıl haklı bulabılırsınız kı..toplum gosunde karısının deıl sızın durumunuz tartısılır.size kotu gozle bakılır...bu dunyanın her yerınde boledır..size ait olmayan bıseyı alıyorsunus..ev sahıbının kapıyı acık bırakması hırsızlığı haklı kılmaz...

Kusura bakmayın ama
böyle bir ilişkinin hiçbir doğru tarafı yok...
siz suçlusunuz;çünkü evli bir adamla ilişki yaşıyorsunuz,
adam suçlu,sizi seviyorum diye kandırıyor,siz de buna inanıyorsunuz...
madem o kadar çok seviyor,neden evdeki sizin deyiminizle namuslu eşini
boşamıyor da sizinle evlenmiyor...
onu bağlayan çocuğu da yokmuş...daha neyi
bekliyorsunuz...
arada olan yine size olacak unutmayın,
evli evine ,evi olmayanda ortada kalacak...
biraz mantığınızı kullanın ve düşünün,
baştan beri hata olan bu büyük hataya
nokta koymalısınız,daha fazla üzmek ve üzülmemek adına...
aslında sizde hata olduğunun farkındasınız,çünkü konu başlığınız, hiç de
halinden mutlu bir kadını anlatmıyor...
sevgiler...

benim merak ettigim bisey var bunu neden burda paylasma geregi duydun madem??
amacin dogrunu yanlisini mi gormek yoksa gunah mi cikartmak??

Ecemın kendısıde bılıyor yanlış oldugnu sadece yüreğiyle bunu örtbas etmeye calışıyor,kabul etmek ıstemıyor.Benımde bı erkek arkadasım vardı,bekardı tabı ama hep aldatırdı benı,yakalardım affederdım yakalardım affederdım..defalarca oldu bu,sayısını hatırlamıyorum.

Şimdi küfürler dıyorum kendıme,derdım neymişte,başkasımı yokmuş,nıye affetmısım dıye...Aldatmanın affedılmıcek bişey olması gerektıgıne ınanıyorum,ozamanda ınanıyordum ama gerceklerı gormuyordu gözüm,kör olmuştum resmen..

şimdi lanet edıyorum ona ne yalan söylıyım.

ecem senınde aklın basına geldıgınde öyle acıcaksınkı onun ıcın harcadıgın zamanına... Lütfen bu saygısızlıgı kendıne yapma,ıkıncı kadın olmayı gözgöre göre haketme.ozamanlar ben kımseyle paylaşamıyordum bunu,akıl verenım yoktu.buraya yazmış olsaydım emınım banada herkes bırak dıcektı,keşke ilk duydugumda lafı sokup tekmeyı atsaymışım dıyorum sımdı.ve ıkı sene sonra dun bı arabanın ıcınde gordum onu oda benu tabı,anneme bu cocuk hala ölmemiş dedım.okadar nefret doluyum yanı şimdi...kötükedihüso

anlattıklarınız elle tutulur hiç bir yanı yok
insan niye kendinin bile onaylamadığı bir olayı buraya konu açarda kendini rezil eder birde üstüne destek bekler hiç anlamıyorum

kendimi rezil etmek icin degil,yada destek beklemek icinde degil..sadece icimi dokmek paylasmak belki bi nebze rahatlamak..insan icindeki seyleri dokerse paylasırsa rahatlar biraz...yasamaktan bıktım lafı da sadece bu erkek bu iliski yuzunden degil..cunku hayatım boyunca o kadar az mutlu anlarım olduki ..geri kalanları hep huzursuz stres kaygı uzuntu..o yuzden diyorum bazen yasamak niye..gelecektede hep bole az sayıda mutluluk yasıyacagım..bu belli..birde guclu gorunen ama aslında ole olmayan guclu rolu yapan bırıyım..

Ayrıca burada herkes siz suclusunuz dedi..bunu biliyorum ki ben..bosanması cok zor ayrıca..bunuda biliyorum..cunku birde 2 yasında kızı var..yargılamayın beni..o yuzden hep tersledım reddettım.

Back
X