Acıyorum kendime..Bıktım yaşamaktan, yanlış yaptım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ustelik cocuk da var

ay simdi bayilazaaaaaaaam

Yıllarca onu sevip hayatınıza başka erkek sokmamanız, sizi yüceltmez, tam tersi enayi durumuna sokar..

O bana sevgisini ispatladı demişsiniz; haklısın bence de yıllar önce başkasını tercih ederek ispatlamış sevgisini..

Şimdi de korkutma politikası gereği, 2 gündür aramıyor sormuyor, tutuştun tabii vazgeçti mi acaba diye..

Birisinin seni tokatlaması lazım, yanlış anlama dayak anlamında değil, kendine gelmen için..

tamam işte nasıl rahatlamayı planlıyordun konu açacaksın insanlar seni teselli edecek sende rahatlayacaksın beklentin bu değilmiydi
yoksa kimse yorum yazmasada konu açmak rahatlatıyormu seni
mutsuzluk senin tercihin olmuş 3 yıl boyunca evli bir adamı düşünerek (sen öyle demiştin) sana yaklaşan insanlara şans bile vermemişsin
zaten yorumlarından anlaşıldığı üzere senin bu durumdan kurtulmaya kendine yeni bir şans ve hayatına yön vermeye niyetin var gibi gözükmüyor
neyse hakkında hayırlısı olsun

Ayrıca burada herkes siz suclusunuz dedi..bunu biliyorum ki ben..bosanması cok zor ayrıca..bunuda biliyorum..cunku birde 2 yasında kızı var..yargılamayın beni..o yuzden hep tersledım reddettım.

anam bıde 2 yasında masum bı cocuk var:kahve:

Ayrıca burada herkes siz suclusunuz dedi..bunu biliyorum ki ben..bosanması cok zor ayrıca..bunuda biliyorum..cunku birde 2 yasında kızı var..yargılamayın beni..o yuzden hep tersledım reddettım.

Yani ben anlamadım ne dememizi bekliyorsunuz?

Tamam adam boşanamaz, siz de çok aşıksınız, o da aşkını ispatlamış (!)..

O halde adamın metresi olun, aşkınızı yaşayın madem.. Ne diyelim ki başka size?

Yargılamıyorum da başka çözüm kalmadı..

Israrla yanlışta diretiyorsanız, evli bir adamla metres olmaktan başka çareniz yok..

Mutluluklar....

hani çocuk yoktu. bi de bu çıktı şimdi. ben kıllanmaya başladım sizi bilmem.

ınsanın kendine yaptığı kötülüğü, kimse yapmaz arkadaşım...
siz şuan atgözlükleriyle bakıyorsunuz yaşadıklarınıza,
çıkarın o gözlükleri,kendinizi ve bu ilişkiden zarar görecek olan insanları
bir düşünün...kendinizi adamın eşinin yerine koyun demiyorum,
aynı olay tanıdığınız bir yakınınızın başına gelse ve bunu bilseniz
siz ne düşünürsünüz???
burada yorum yapan bütün arkadaşlarım,
yanlışı görmenizi istiyor,çünkü bu olayın
doğru tarafı yok inanın...
bir ikincisi eşini aldatan bir erkek,sizi
haydi haydi aldatır,nasıl güvenebiliyorsunuz anlayamıyorum...
ağızdan çıkan sevgi sözcüklerine mi kanıyorsunuz??
beklentiniz nedir??
hayatınızı,belki en güzel yıllarınızı sonu olmayan,
bir başkaıyla evli olan,baba olan bir adam
için harcıyorsunuz...
sizin hayalleriniz yok mu??
mutlu bir yuva kurmak istemiyormusunuz??
yani sevgi bu kadar mı köreltti sizin hayata bakışınızı....
yanlış olduğunu bile bile sürdürdüğünüz ilişki
sizin içinizden çıkamayacağınız bir bunalıma sürüklüyor ama
siz seviyorum diyorsunuz...
ne sevenler unutmuş,vazgeçmiş ,siz mi
vazgeçemeyeceksiniz,bu kadar zavallı mı görüyorsunuz kendinizi...
burada arkadaşlarımız ""eşim beni aldattı "" diye konu açıyorlar,çaresizler,
işte sizin gibi düşünen bayanlar olduğu sürece
çok yuva yıkılır,çok çocuk anasız babasız kalır...
biraz düşünün,kimse size bu konuda haklısın,
devam et,seviyorsan vazgeçme diyemez,bunu
siz kendi kendinize bile diyemezsiniz...
onun için eğri oturup,doğru düşünmeniz lazım...
sevgiler...

Sen daha önce çocuğu yok dememiş miydin yoksa ben mi öyle hatırlıyorum?

Sen daha önce çocuğu yok dememiş miydin yoksa ben mi öyle hatırlıyorum?

geriye bakmaya üşendim şimdi ama ben de öle hatırlıyorum. kafa buluyo arkadaş muhtemelen. gene kafalara geldikk-tatlicadiarzu-

kendimi rezil etmek icin degil,yada destek beklemek icinde degil..sadece icimi dokmek paylasmak belki bi nebze rahatlamak..insan icindeki seyleri dokerse paylasırsa rahatlar biraz...yasamaktan bıktım lafı da sadece bu erkek bu iliski yuzunden degil..cunku hayatım boyunca o kadar az mutlu anlarım olduki ..geri kalanları hep huzursuz stres kaygı uzuntu..o yuzden diyorum bazen yasamak niye..gelecektede hep bole az sayıda mutluluk yasıyacagım..bu belli..birde guclu gorunen ama aslında ole olmayan guclu rolu yapan bırıyım..

bunları sadece rahatlamak içini dökmek için yasıyorsan tamam
ama bu ilşkiye dönük hala umudun planın varsa artık söylenicek söz kalmadı çünkü bütün arkadaşlarım senin iyiyliğin için uğraşıp durdu doğru yol budur olacaklar seni üzecek dedi.kimse seni yargılamadı sadece olucaklara ışık tuttu.

Hayır daha önce cocugu yok falan dememistim..
Ben sevgimin arkasında durup onu beklicem demiyorum..unutmak icin ne yapmalıyım ..nasıl kacmalıyım..o aradıgında telefonda ismni gorunce icim gidiyor..ayrıca bazı arkadaslar kafa buluyor bu kız demıs..ne kadar gereksız bıs soz..sanırım arada sırada bole yapanlar cıkıyor burada..sizde temkınlı yaklasıyorsunuz..ben kalkıpta sıze eften puften bıseyde konu acmadım..suan da ilaclar kullanıyorum..panik atak oldum..yuruyemıyorum sanki, uyuyamıyorum..gelecekten korkuyorum..geceleri yuzum uyusuyor,felc geciricem sanıyorum yakında..o kadar biriktiki dertler bu yasıma kadar..sanırım patlama noktasına geldım..hep tek basıma yuruyorum boombos yollarda..

Kurtulmak mı istiyorsun? Bunun tek yolu var.

Bütün... ama bütün iletişimini kopartacaksın. Telefonları açmayacaksın, mesajlara dönmeyeceksin, hiçbir şekilde görüşmeyeceksin.. o tercihini yapmış, tercihi yönünde yaşıyor, sen de kendine bir yol çizeceksin. ınan bana sen aşkından ölsen bitsen bile, hatta ve hatta yarın bi gün boşanıp gelip kapında sürünse bile siz mutlu olamazsınız. Onun kanında o virüs girmiş bir defa, aynı şeyi bir daha bir daha yapar. Gerçekten adam gibi adam olsaydı, seni dediği kadar çok sevseydi, seni zor durumlara sokacak, hayatını alt üst edecek şeyler yapmazsı, yol yorda izlerdi. Bunu kabullenmen lazım.

Ha diyorsun ya çok uğraştı, çok koştu peşimden, yapmayacağı şeyler yaptı. Bunların hepsi hikaye, kanma böyle şeylere. Elde etmenin hazzını yaşamak istiyor sadece, egosuna tavan yaptırmak istiyor o kadar. Yarın bir gün senden de sıkılıp da hadi eyvallah dediğinde çok daha fazla yıkılırsın, ki der de.. seçim senin.

Arkadaşım adamdan kurtulmak o kadar basit ki. Telefon çalınca diyceksin ki bir daha beni arama.Yok işte karını boşa da öyle gel falan da demiyceksin.Bu adam boşansa karısından ve senin kapında yerlere kapansa bile hayır diyceksin. Beni arama dedikten sonra tekrar aramaya kalkarsa da açmıycaksın teli. Gizli nodan ararsa sesini duyar duymaz kapıycaksın. Bu kadar basit.Neden biliyor musun? Çünkü evli olduğu halde başka kadınları ayartmaya çalışmış bir adamla evlenmek süper aptalca bir davranış olur da o yüzden. Unutma aşk hormondur ve hayvanlarda da vardır. Akıl mantık irade ve iffetse insanlara mahsustur.

Bu arada sana tavsiyem otur biraz kuranı kerim oku başından başlayıp.Yol göstericin o olsun.

merhaba,
aranıza daha simdi katıldım..ama hep takip ederdim sizleri..
Ben cok mutsuzum aglama nobetlerine giriyorum..ölmek istiyorum bazen ama cesaretim yok hic buna.yapamam da..ama uzulmekten kaygılanmaktan birgun felc inecek diye korkuyorum..bir sevgilim var 8 aydır..yıllar oncesinden de birlikteydik bir sure..ama o baska birini tercih edip evlendi..3 sene evvel..simdi tekrar benimle gorusmeye calisiyor..karısını da tanıyorum onceden ama bir samimiyetim yok..biliyorum kızacaksınız evli biriyle sakın gorusme diyeceksiniz.ama cok sevdim onu ben..

adam gitmiş evlenmiş ve şimdi senle görüşmeye çalşışıyor....vay bee...sıkılmışmı karısından,değişiklikmi arıyomuş...hey allahım heyy...

kesinlikle görüşme derim...seviyor olabilirsin ama kalbine söz geçirmek zorundasın ilerde daha çok üzülmek istemiyorsan...

Hayır daha önce cocugu yok falan dememistim..
Ben sevgimin arkasında durup onu beklicem demiyorum..unutmak icin ne yapmalıyım ..nasıl kacmalıyım..o aradıgında telefonda ismni gorunce icim gidiyor..ayrıca bazı arkadaslar kafa buluyor bu kız demıs..ne kadar gereksız bıs soz..sanırım arada sırada bole yapanlar cıkıyor burada..sizde temkınlı yaklasıyorsunuz..ben kalkıpta sıze eften puften bıseyde konu acmadım..suan da ilaclar kullanıyorum..panik atak oldum..yuruyemıyorum sanki, uyuyamıyorum..gelecekten korkuyorum..geceleri yuzum uyusuyor,felc geciricem sanıyorum yakında..o kadar biriktiki dertler bu yasıma kadar..sanırım patlama noktasına geldım..hep tek basıma yuruyorum boombos yollarda..

canım kendine bu kadar eziyet etme...yazık değilmi sana....ahh ahh seni anlıyorum ama lütfen mantığını kullanmaya çalış...ilerde boşanırsa karısıyla sorunları varsa bilemem ama şu durumda evli biriyle görüşmen yanlış....şuan görüşmeyi konuşmayı kesmek zorundasın başka çaren yok...sonrasını zamana bırak...

ya ben şu aptalca,delice,sırılsıklam seviyorum sevdim laflarına acayip sinir oluyorum bi kere.tabiki sevebilirsin,ama mantık,akıl,fikir,irade diye de şeyler var.bazı değerleri idrak etmek ve uygulamak için verilmiş bu aklımız dimi.aşk,sevgi öyle şarkılardaki,şiirlerdeki,filmlerdeki,dizilerdeki gibi şeyler değil ki.
o karaktersiz adam yani senin sevdiğin,unutamadığın adam kesin karısını da sevmiştir bi zamanlar,ama şimdi kullanma süresi doldu kadının sevebilir mi.bi de artık kadının her noktasını keşfetti.dünyada keşfedecek çok kadın var,ama önce şu eski elimden kaçırdığımdan başlayayım diyo bunu anlayamadın mı ki.nasıl seni bırakan birirni sevebiliyosun benim aklım almıyo.
evlenip ders vermekten felan bahsetmişsin,elin adamının başını ne yakacan.otur önce bi psikolojini düzelt,kaybettiğin değer yargılarını biyerlerde bulmaya çalış.masum bi çocuğun babasız kaldığında döktüğü gözyaşlarında,her bayram babalarıyla gezen çocukları,baba diye koşup sarılıp babasını öpen çocukları gördükçe içi burkulan çocuklarda ara bul.hiç haketmediği halde sırf karaktersiz herifleri bıktı diye kendilerine bahane bulan kadınların anlattıkları gerçeklerde bul.inanmak istediğin şeylere değil,gerçeklere inan.
sen bi mühendismişsin.biraz realist ol lütfen.hayatı üç boyutlu görmeye çalış.o zaman hayatın sadece sevgi ve aşktan ibaret olmadığını anlarsın
o kadar üzgün ve kızgınım ki tarif edemem.sözlerim sana ağır gelmiş olabilir.ama hepsi doğru.hayal değil.
kötü niyetli birine benzemiyosun.sadece doğru arayısında gibisin sanki.ama gelgitlerin var.
o karaktersizle evlensen,ailesi seni kabul etse ne olur.o çocuğun hakkını nasıl ödeyeceksizniz.bununla mutlu olabilecek misin sanıyosun?
samimiyetle söylemek istediğim ilk önce psikolojini düzelt.sonra etrafını çok daha güzel görüceğine,doğru ve yanlışı her ne olursa olsun(aşk,sevgi dahi olsa bile) ayırt edebileceğine inanıyorum.
ALLAH DOĞRU YOLU GÖSTERSıN SANA VE SENıN GıBı TÜM KANDIRILAN KADINLARA

Tesekkur ederim nursunaz yazdıkların icin..psikolojini duzelt diyorsun iste sorunda bu..nasıl olacak bu..psıkolog mu,ilaclar mı..ne peki??
hayatımda cok eskıden bır erkek arkadasım vardı ama cok masum cok ıyı nıyetlı bırı..gecen sene tekrar denedim bir yemege cıktık..cok ıyı yakısıklık da bır ama ben hıc ısınamadım..bı kac ay evvel askerden döndu(34 yasında)..arada sırada arıyor cok sıcak konusuyor..ya bız evlenelim senle birde bebek yapalım dıyor...mantıken bakarsam,karsıma cıkacak en duzgun ınsan ..o da ıyı bır muhendıs..işi cok iyi..cok ıyı nıyetlı...AMA GEL GORKI COCUGA KARSI bısey hıssetmedım hıc..ama tam bır baba olacak ve asla aldatmayacak bırı..sanırsam cokta fazla kız arkadası olmamıstır..yanında heycanlanacagım ask duyacagım bırı degıl..sırf mantıklı bır evlılık olur..

Valla ben senin baştan beri, ''kurtulmak istiyorum ama bunu nasıl yapabilirim? ''gibi öneri isteyen bir mesajına denk gelmedim..

Tüm mesajların;
-Onu çok sevdim.
- onun için başka erkekle görüşmedim,
-hala seviyorum, o da aşkını bana ispatladı, çok peşimden koştu
-ama boşanamaz...

cümlelerinden sonra, ''aşkının peşinden git, aşkını yaşa, varsın evli olsun, ne çıkar? şeklinde bir cümle duymaktı bizlerden bence..Yani ben baştan beri senden bunu algıladım..

Yoksa'' kurtulmak istiyorum, ama ne yapmalıyım, bunu nasıl aşmalıyım?'' deseydin en baştan ; verilecek cevap çok basit olurdu sana;

''Telefonlarına çıkma, psikologa git, sosyal olmaya çalış, kafanı dağıtırsın,kapına dayanacak hali yok ya evli barklı bir erkek olarak..'' olurdu..

Bu kadar basit..

Back
X