Acıyorum kendime..Bıktım yaşamaktan, yanlış yaptım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tesekkur ederim nursunaz yazdıkların icin..psikolojini duzelt diyorsun iste sorunda bu..nasıl olacak bu..psıkolog mu,ilaclar mı..ne peki??
hayatımda cok eskıden bır erkek arkadasım vardı ama cok masum cok ıyı nıyetlı bırı..gecen sene tekrar denedim bir yemege cıktık..cok ıyı yakısıklık da bır ama ben hıc ısınamadım..bı kac ay evvel askerden döndu(34 yasında)..arada sırada arıyor cok sıcak konusuyor..ya bız evlenelim senle birde bebek yapalım dıyor...mantıken bakarsam,karsıma cıkacak en duzgun ınsan ..o da ıyı bır muhendıs..işi cok iyi..cok ıyı nıyetlı...AMA GEL GORKI COCUGA KARSI bısey hıssetmedım hıc..ama tam bır baba olacak ve asla aldatmayacak bırı..sanırsam cokta fazla kız arkadası olmamıstır..yanında heycanlanacagım ask duyacagım bırı degıl..sırf mantıklı bır evlılık olur..

sadece o adamı sevdiğini düşündüğün için kimseyi o gözle göremiyosun.bence takıntı olmuş sende bu şere....siz herif.
iyi bi psikolog bul kendine.dök içini geçmişini ne varsa.gerekirse ilaç bilemem.ama kendini düzelt önce.
elektrik mevzuuda boş ben sana söyliiim.insan güzel bielbiseyi,eşyayı sevebilir.ama insanı sevmek için önemli olan karakter,değer yargıları ve insanlıktır bence.sana üç boyutlu düşün diyorum.herşeyin içini dışını gör.o arkadaşının seni tanımasına ve senin de onu tanımana izin ver.ama en önce psikolojini düzelt.bak nasıl da seviyosun.

Arada sırada arayıp konuştuğun biri sana nasıl evlenelim birde bebek yapalım diyor
bakın dediğiniz şeylerin birinde size gerçekten hak vermeye başladım
gerçekten piskolojiniz iyi değil sizin

Tesekkur ederim nursunaz yazdıkların icin..psikolojini duzelt diyorsun iste sorunda bu..nasıl olacak bu..psıkolog mu,ilaclar mı..ne peki??
hayatımda cok eskıden bır erkek arkadasım vardı ama cok masum cok ıyı nıyetlı bırı..gecen sene tekrar denedim bir yemege cıktık..cok ıyı yakısıklık da bır ama ben hıc ısınamadım..bı kac ay evvel askerden döndu(34 yasında)..arada sırada arıyor cok sıcak konusuyor..ya bız evlenelim senle birde bebek yapalım dıyor...mantıken bakarsam,karsıma cıkacak en duzgun ınsan ..o da ıyı bır muhendıs..işi cok iyi..cok ıyı nıyetlı...AMA GEL GORKI COCUGA KARSI bısey hıssetmedım hıc..ama tam bır baba olacak ve asla aldatmayacak bırı..sanırsam cokta fazla kız arkadası olmamıstır..yanında heycanlanacagım ask duyacagım bırı degıl..sırf mantıklı bır evlılık olur..

konunu ara ara ookuyabiliyorum yorumda yapmıştım önceki sayfalarda
sen anladığım kadarı ie başka başka sorunlar yaşıyorsun ve bunun çözümünü evlilikte aşkta arıyorsun fakat çok da sağlıklı değil bu yaptığın
seni dahada içinden çıkılmaz durumlara sevkedecektir
biri evli ve çocuklu
diğeri sevemediğin sadece belli kriterler içinde uygun eş aday adayı
kendine çok haksızlık ediyorsun öncelikle sen bir bireysin ve sağlıklı mutlu biri olarak
başkalarıyla sağlıklı mutlu ilişkiler içinde olabilirsin
önce şu psikoljini düzelt kendine acımayı bırak
profosyonel yardımda alabilirsin elbette
birde ailen yok muydu ?
hep yanlızım diyorsunda

Evet psikolojımın ıyı olmadıgının farkındayım bende...o bahsettıgım ınsanla ıyı arkadasız aslında aynı zamanda o da benı hep evlenılecek bır kız olarak gorurdu..yaklasık 6 senedır tanıyorum..o yuzden arar arada sırada bole der,gulusuruz telefonda..ve hayatında kımse yok..işkoligin teki..en son 1 yıl evvel bır yemek yemıstık..neyse bu degil konu..
SUNU MERAK EDIYORUM:Her evlilik ask uzerine mi kuruluyor??..yoksa duzgun ve ıyı bır baba olabılecek asla aldatmasından suphe duymayacagınız ama aşık olmadıgınız biriylede evlilik daha mı saglıklı olur..Cunku sanırım ask bı kac yılda bıtıyor erkeklerde.. ve gozlerı dısarı kayıyor..sizde deli gibi asık oldugunuz icin adama, kahroluyorsunuz evde..DELı GıBı ASIK OLMADAN EVLENENLER VAR MI ARANIZDA???

Arkdaslar bosuna yorum yazıyorsunuz hasta kıslıklı bırı var karsımızda yada tam tersı dalga maksatlı sıtres atmak ıcın konu acmıs bırı varr

ben kocamı seviyorum ama aşık değilim. Sevgi aşktan çok daha üstündür bence çünkü aşk hormonal ve psikolojik birşeydir. Sevgi ise hakedilir.

Sevgi ile aşkı birbirine karıştırma bence. Aşk çok basit gibi geliyor bana hani ortaokulda yanımızda oturan çocuğa aşık olmak gibi. Basit ve hormonal.

Pardon ama nedir sizdeki bu heran dalga geciliyormus korkunuz bunu anlamadım..zaman gecırmek gıbı bıseyımde olamaz..suan ısyerımdeyım..birsuru isim var..aklımdan gecen herseyi benım kafamı kurcalayan herseyi sizle paylasıp yorumlarınızı alıyorum..ailem yok yanımda ve bana yardımcı olabılecek insanlar da degiller zaten...

Hatta daha da ileri gideyim insan kendini istediği kişiye aşık edebilir bence. Psikolojik olarak bir açlık içindesindir ve kendine yakın gördüğün bir kişiyi seçip onu gözünde büyütür de büyütürsün. Sonunda da ama aşık oldum napayım dersin.

SANA ZATEN BU KONUDA AILEN YARDIMCI OLAMAZX YARDIM DA BEKLEME SENDE ZATEN HANGI YUZLE AILENE BU KONUYU ACABILIRISN MERAK ETTIM DOGRUSU SEVIYORUM BEN EVLI COCUGU OLAB BIRI BOSANCAKMIS BENI SEVDIGINI SOLUYO DIYIP NASIL PAYLASACAKSIN KI ANLAMADIM.. HEM YAZDIGINIZ BU NEDIR ANLAM VEREMEDIM Pardon ama nedir sizdeki bu heran dalga geciliyormus korkunuz bunu anlamadımNE YIN KORKUSU NEDIR ANLAMDIM...

baştan yeşil ışık göstermeyecektin o da yaklaşmaya cesaret edemezdi :delphin:
çok kişi sevdi ayrıldı sevdim diye evli adamın sevgilisi olmak zorunda değilsin
kendine saygın olsun :delphin:

sevmek iradeni kullanamamak değildir yalnızca kalbinle değil beyninle düşünmeni tavsiye ediyoruz yuva yıkımına sebep olursan yuvan olmaz onun sana tekrar neden yaklaştığı belli bişey ama anlamak istemiyor gibisin eger yinede aldatacaksa zaten senli sensiz yine aldatıp heyecan arar ama senden bozulmasın evliliği derim

bahsettiğim o konuyu kafamdan silmek istiyorum ve bidaha telefonlarını acmamak msjlarına cevap vermemek..sizlerin yazdıkları sayesinde..zaten biliyordum dogrusunun bu oldugunu..ama bazılarınızın aralarda kurdurkları bazı detay cumleler cok onemliydi..bana benden baska kimse deger vermez..ve karısını aldatan yarın seni de aldatır ve solediginiz bir cok anlamlı cumle..tesekkur ederim ..simdi mıdeme kramplar girmiyor..panik ataklarım sabahtan beri yok sanki..Peki diger sorumun cevabı nedir??
ben bunca zaman hep deli gibi asık oldugum yanında heycanlanacagım hep boynuna sarılmak isteyecegim bir erkek olsun istedim..ama bu insana zarar verir galıba..sevgi,mantık daha ön planda olmalı sanırım..??

Canım bende kocamın boynuna sarılıyorum yolda yürürken. Hatta bir arkadaşım böyle çok komik gözüktüğümüzü söylemişti. Sevgini elbette vereceksin ama bunu hakedene vereceksin. Elektrik olması lazım tabi anlaşman lazım dünya görüşünün zevk aldığın bazı şeylerin benzer olması lazım. Ama aldıkça vereceksin. Sende güven uyandırdıkça vereceksin. Böylece kendini seni üzebilecek insanlara karşı korumuş olursuna.s

Sevgi ile aşkı birbirine karıştırma bence. Aşk çok basit gibi geliyor bana hani ortaokulda yanımızda oturan çocuğa aşık olmak gibi. Basit ve hormonal.

ask basıt degıldır seloşcum aşkı bazıları basıtlesştiriyo bence ısteklerı dogrultundaŞeniz

umarım bu düşüncelerim istiyorumla kalmaz kesin olarak bu ilkşkiyi bitirirsin..
yoksa acı çeken gene sen olursun ..o adama bişi olmaz gider karısın kolunda teselli eder kendini..
oda olmadı başka bir çiçek bulur kendine..
ama sen şunu sor kendine bu ilşkiye devam edersem vicdanım rahat yaşabilicekmiyim..
gerçekten bu adam beni mutlu edermi karısını bırakıp beni tercih eden bir adam bana ne verebilir..
yuva yıkmakta ortak olursan bunun vebalini taşıyabilecekmisin..

hadi devam ettin sonunda bizim dedğimiz gibi pişmanlıklarla dolu bir ilşki yaşadın ve bitirdin..
bundan sonraki hayatına girecek hangi erkek sana güvenir işin birde bu yönü var..
ve eninde sonunda bu ortaya çıkar ..hiç sanmıyorum mert bir erkek daha önce evli bir erkekle beraber olan bir kadını tercih etsin..
enine boyuna iğice düşün ve kararını ver..zararın nersinden dönersen kardır..
kendini ve geleceğini bu herifin elinde kurutma..
biz bugün yorum yaprız..yarın seni unuturuz ama sen hep yaşamınla başbaşa kalıcaksın..

Valla normal bir insan sizin yaptığınızı yapmaz terbiyesizliğinde ötesinde birşey
Sadece yazıklar olsun yazabildim

Bu arada sana tavsiyem otur biraz kuranı kerim oku başından başlayıp.Yol göstericin o olsun.

Valla ben senin baştan beri, ''kurtulmak istiyorum ama bunu nasıl yapabilirim? ''gibi öneri isteyen bir mesajına denk gelmedim..

Tüm mesajların;
-Onu çok sevdim.
- onun için başka erkekle görüşmedim,
-hala seviyorum, o da aşkını bana ispatladı, çok peşimden koştu
-ama boşanamaz...

cümlelerinden sonra, ''aşkının peşinden git, aşkını yaşa, varsın evli olsun, ne çıkar? şeklinde bir cümle duymaktı bizlerden bence..Yani ben baştan beri senden bunu algıladım..

Yoksa'' kurtulmak istiyorum, ama ne yapmalıyım, bunu nasıl aşmalıyım?'' deseydin en baştan ; verilecek cevap çok basit olurdu sana;

''Telefonlarına çıkma, psikologa git, sosyal olmaya çalış, kafanı dağıtırsın,kapına dayanacak hali yok ya evli barklı bir erkek olarak..'' olurdu..

Bu kadar basit..

arkadaşım bak insanlar hep sana doğru olanı göstermeye seni bir yanlıştan alıkoymaya çalışıyor ama inatla hata yapmak istiyorsun. adamın bir de çocuğu varmış. adam renk arıyor seni kullanacak sadece bir takım duygularını tatmin edecek. karısından boşanmaz bu adam. o kadar yürekli o kadar dürüst olsaydı sen şu an bu durumları yaşmazdın. kaç kurtar kendini yol yakınken

iyi bir tedavi al

konu sahibinin samimiyetine inanmıyorum

kendisiyle çelişir halde yazdıkları sürekli

son yazdıkları da "aferin" beklentisi

yoruma değer bulmuyorum bile..

Yahu kusura bakma arkadasim ama biraz sert yazicam

Insanlar neler yasiyorda sonra donup yeniden asik oluyor hayat bayram oluyor kendisine
sevdiklerini gozlerinin onunde kaybeden insanlar var
20 yillik kocasi olen var, bosanan var.
bak bakalim hangi birisi senin kadar umutsuz???

senin ilk basta kendine karsi sorumlulugun var bunun bilincinde degilsin sanirim, kendine karsi sorumlulugun kendini mutlu etmen hayat cok kotu olsa bile mutlu etmen lazim..
diyorum ya neler yasaniyor yahu bi dunyada insanlar ne buyuk haksizliklar icersinde kaliyor sevmedikleri insanlardan bebek sahibi oluyor yilmiyor ya boyle vazgecmiyor yeniden asik olamam deyip saplanip kalmiyor!!
bak etrafina bak insanlara herkes bir sekilde yolunu duzeltmeye calisiyor herkes bir sekilde bir isik yakiyor bir umudu var.
sen eger kendinden vazgecmissen birak herkesi kendine karsi en buyuk sorumsuzlugu yapiyorsun demektir, ve inan bana Allah bunun hesabini sorar.

neyse umarim acaba asik olabir miyim demek yerine hayatina ceki duzen verirsin biraz.

Back
X