E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ecem29
Tesekkur ederim nursunaz yazdıkların icin..psikolojini duzelt diyorsun iste sorunda bu..nasıl olacak bu..psıkolog mu,ilaclar mı..ne peki??
hayatımda cok eskıden bır erkek arkadasım vardı ama cok masum cok ıyı nıyetlı bırı..gecen sene tekrar denedim bir yemege cıktık..cok ıyı yakısıklık da bır ama ben hıc ısınamadım..bı kac ay evvel askerden döndu(34 yasında)..arada sırada arıyor cok sıcak konusuyor..ya bız evlenelim senle birde bebek yapalım dıyor...mantıken bakarsam,karsıma cıkacak en duzgun ınsan ..o da ıyı bır muhendıs..işi cok iyi..cok ıyı nıyetlı...AMA GEL GORKI COCUGA KARSI bısey hıssetmedım hıc..ama tam bır baba olacak ve asla aldatmayacak bırı..sanırsam cokta fazla kız arkadası olmamıstır..yanında heycanlanacagım ask duyacagım bırı degıl..sırf mantıklı bır evlılık olur..
sadece o adamı sevdiğini düşündüğün için kimseyi o gözle göremiyosun.bence takıntı olmuş sende bu şere....siz herif.
iyi bi psikolog bul kendine.dök içini geçmişini ne varsa.gerekirse ilaç bilemem.ama kendini düzelt önce.
elektrik mevzuuda boş ben sana söyliiim.insan güzel bielbiseyi,eşyayı sevebilir.ama insanı sevmek için önemli olan karakter,değer yargıları ve insanlıktır bence.sana üç boyutlu düşün diyorum.herşeyin içini dışını gör.o arkadaşının seni tanımasına ve senin de onu tanımana izin ver.ama en önce psikolojini düzelt.bak nasıl da seviyosun.