- 14 Haziran 2019
- 16.035
- 81.204
- 598
- Konu Sahibi Sahidenpiraye
-
Merkezi sistem de hem iyi hem zor. Bu ay 500 geldi. Şubatta karda napcaklar bakalım 700 olur gibi geliyor bana. Ama kombililer de alttaki yakmazsa donuyor benim evim de hep sıcak sabaha karşı bile.Faturayı düşürmenin en önemli yolu iyi kombi, iyi ve temiz tesisat. Oda termostatı korkunç tasarruf sağlıyor.
Nasıl kullanıyoruz kısaca anlatayım. Bütün petekler açık, hiç birini kapatmayız. Kış başı kaloriferi kombiden en son sıcaklığa getiririz (bizde 70 derece) sonrası tamamen oda termostatından ayarlanır. Gece yatarken 19 gün içinde 21.5 akşam otururken 22 ya da 22.5 derecede çalışır. Eylül ayında mutlaka kombinin bakımı yapılır, gerekiyorsa petekler yıkatılır. 320 lira en yüksek ödediğim fatura.
Biz de ısı pay ölçerli merkezi sisteme geçecez birkaç aya. Nasıl olacak diye ona da ben endişeleniyorum. Kombide sistemim iyiydi
Ben hiç merkezi sistem kullanmadım, hep kombi. Daha iyi olur gibi geliyor ama emin de olamıyorum. Sistemin nasıl işlediği hakkında da pek fikrim yok. Bakalım ne gelecek başımızaMerkezi sistem de hem iyi hem zor. Bu ay 500 geldi. Şubatta karda napcaklar bakalım 700 olur gibi geliyor bana. Ama kombililer de alttaki yakmazsa donuyor benim evim de hep sıcak sabaha karşı bile.
Yakmayinca fatura yüksek gelmiyor aslında yemeyince zayıflamak gibi
Yoo yakıyoruz gayet. Hatta ben aşırı üşüyen bir insan olduğum için fazla bile yakıyoruz muhtemelen.Yakmayinca fatura yüksek gelmiyor aslında yemeyince zayıflamak gibi
Stok yapmıyorum ama bu ara eninde sonunda almak zorunda olduğum şeyleri (bebeğin ihtiyaçları mesela) bir an önce almaya bakıyorum. Geçen hafta alsak mı diye düşündüğümüz oto koltuğu bu hafta 3 bin lira artmış.hal böyle olunca ne alsak kar diye düşünür olduk, denk getirdikçe ihtiyaçları tamamlamaya çalışıyoruz.
Besafe izi comfort3 bin mi artmış
hangi koltuk o?
Stok yapmıyorum ama bu ara eninde sonunda almak zorunda olduğum şeyleri (bebeğin ihtiyaçları mesela) bir an önce almaya bakıyorum. Geçen hafta alsak mı diye düşündüğümüz oto koltuğu bu hafta 3 bin lira artmış.hal böyle olunca ne alsak kar diye düşünür olduk, denk getirdikçe ihtiyaçları tamamlamaya çalışıyoruz.
Besafe izi comfort
Bebeklerin bir oto koltugu eksik, onu da alsak çok sükür tamamız dedikten 10 dk sonra bu mesaji görmem...
Allah herkesin yardımcısı olsun.
400 gr zeytin, 800 gr yerli muz, 1500 gr yoğurt aldım 64 tl tuttu. Allahım sen dar gelirliye sabır ver, bir çıkış yolu ver.
Yüksekliği falan nasıl? Besafe yüksek diye istiyordum bir de yorumları çok iyi. Çok rahat hiç uyumayan çocuk bile uyuyor vs demişler. Römer de aklındaydı zaten bu iki marka var sanırım en güvenilir.Britax-Römer Advansafix M I-Size 9-36 kg Isofixli Oto Koltuğu aldım ben
bak bebekte 3600
Yüksekliği falan nasıl? Besafe yüksek diye istiyordum bir de yorumları çok iyi. Çok rahat hiç uyumayan çocuk bile uyuyor vs demişler. Römer de aklındaydı zaten bu iki marka var sanırım en güvenilir.
Bebeklerin bir oto koltugu eksik, onu da alsak çok sükür tamamız dedikten 10 dk sonra bu mesaji görmem...
Allah herkesin yardımcısı olsun.
400 gr zeytin, 800 gr yerli muz, 1500 gr yoğurt aldım 64 tl tuttu. Allahım sen dar gelirliye sabır ver, bir çıkış yolu ver.
Selam , çok alakasız hortlatıcam konuyu amaBritax-Römer Advansafix M I-Size 9-36 kg Isofixli Oto Koltuğu aldım ben
bak bebekte 3600
Yazarsan çok makbule geçer yada konuyu etiketleyebilirsen harika olur.. 110 metrekare evi 650 tl ye ısıttık bizim rekorumuz da bu.. ki doya doya ısınmadık da..Ben yazmıştım o konuda bişeyler ama bulamam sanıyorum. Toparlayıp baştan da yazabilir miyim emin değilim. Bu ay 128 liralık faturayla rekor kırdık
Sayfalarda ilerledikçe okuyorum mesajlarını.. Peteklerin ve kombinin bakımı hakkında çok haklısınFaturayı düşürmenin en önemli yolu iyi kombi, iyi ve temiz tesisat. Oda termostatı korkunç tasarruf sağlıyor.
Nasıl kullanıyoruz kısaca anlatayım. Bütün petekler açık, hiç birini kapatmayız. Kış başı kaloriferi kombiden en son sıcaklığa getiririz (bizde 70 derece) sonrası tamamen oda termostatından ayarlanır. Gece yatarken 19 gün içinde 21.5 akşam otururken 22 ya da 22.5 derecede çalışır. Eylül ayında mutlaka kombinin bakımı yapılır, gerekiyorsa petekler yıkatılır. 320 lira en yüksek ödediğim fatura.
Biz de ısı pay ölçerli merkezi sisteme geçecez birkaç aya. Nasıl olacak diye ona da ben endişeleniyorum. Kombide sistemim iyiydi
Bakayım bulursam koyarım buraya. Ama en önemli püf noktaları oda termostatı ve kombiyi en yüksek sıcaklıkta tutmak.Sayfalarda ilerledikçe okuyorum mesajlarını.. Peteklerin ve kombinin bakımı hakkında çok haklısın
Oda termostatı var kombiyi dediğin gibi ayarlayıp deneyeceğim.Teşekkür ederim tekrar❣Bakayım bulursam koyarım buraya. Ama en önemli püf noktaları oda termostatı ve kombiyi en yüksek sıcaklıkta tutmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?