- 10 Nisan 2014
- 42.568
- 113.935
- 798
- Konu Sahibi Sahidenpiraye
-
a4 kağıdı 60 tl mi ben şokkkkSayılmaz mıbugün A4 kağıdına 60 lira verdim oysa geçen ay 20 liraya almıştım.parayi kağıtta tutsam daha kardaymisim.
geçen hafta 127 tl ye almadığım pantolon bu hafta 161 tl olmuş nette.1 haftada ben nereden kazanayım aradaki farkı?Ne pandemi başı ne şu an, hayatımda hiç stok yapmadım.
İyi halt ettim, 70 liraya alacağım şampuan 85 lira oldu.
Milyon aydır alırım alırım diye ertelediğim şeyler trilyon oldu.
Aferin bana.
Bize %35 zam verecekler.geçen hafta 127 tl ye almadığım pantolon bu hafta 161 tl olmuş nette.1 haftada ben nereden kazanayım aradaki farkı?
taharet bezi dikmeye gidiyorummmmEn son hepsiburada sitesinde 32li selpak wc kağıdını 50 tlye buldum ve almadim
Bir insan bundan pişman olmamalı. Bunun için çok gencim anliyormusunuz
valla benzine zam gelecek diye dün akşam koştuk benzinliğe.kuyruk bile bekleniyor artık .50 tl lik benzin de artık ibreyi bile kaldırmıyor anacığımmmBize %35 zam verecekler.
Hatta A Haber falan izlesem ohoooo yüzde bin bile olabilir, ben bozdurup bozdurup harcamayı düşünüyorum.
Aslında izlesem kesin hiçbir şeye zam gelmiyordur, enflasyon da yoktur.
Aydınlandım ben.
taharet bezi dikmeye gidiyorummmm
Biz de 12liyi 30a aldık diye seviniyoruz.En son hepsiburada sitesinde 32li selpak wc kağıdını 50 tlye buldum ve almadim
Bir insan bundan pişman olmamalı. Bunun için çok gencim anliyormusunuz
desenine de gerek yok sağlamlığına da.iş görsün yeterKagit fabrikası buldum deseni bozuk defolu ürünleri 40lisi 50 tlye sanıyorlardı çok iyi fikir
daha eski fiyattan dolgu parasını biriktirememişken bir de zam haaaİyi yaptım bacım gecem dolgucum fiyatlar değisecek yazmıs
5 top a4 kağıdı almadığıma deli gibi pişman oldummm.haftasonu ne bulursam stoklayacağım eve.Sizleri okuduktan sonra aldıklarıma pişman değilim aklım alamadıklarımda
Esnafa ben çok bir şey diyemiyorum artık. Problem, istikrarlı bir ekonomimiz olmadığı için satıcıların fiyatlandırma yapamamasında. Günü, haftayı bırakın anlık değişiyor artık her şey.Siz normal zamanda da toplu alışveriş yapiyorsunuz ben bunu kast etmiyorum.
Özellikle zamlı dönemlerde stokculuk yapanları tasvip etmiyorum.
Sogan bir ara olması gerekenden aşırı zamliydi.
Ya da yağ bidonlarini koli koli alıp halkın zor zamanında fahiş fiyata satmaya çalışıyorlar.
Bunu küçük esnaf harici yapan komşular da var geçende duydum.
Yoksa 4;5 kutu kendine deterjan almak ya da ,5 10 paket makarna almayı kast etmiyorum.
Bunu fırsatçılıga çevirenler kızıyorum.
Ben mart ayında 5 top A4 aldım 85 liraya. Şu an 1 top o fiyata yaklaşmış. Ben gerçekten çok korkuyorum sonumuzdan.gerçekten 1 top a4 kağıdı 60 tl üzeriymiş.yazıklar olsunnn diyorummm.gerisini anlayan anladıı
Detercanlarımı almasınlar benden
Ben de Kasım indiriminde Revox şampuan stokladım. Ciğerimi veririm şampuanlarımı vermem.Detercanlarımı almasınlar benden
Aaa şampuan düşünemedim ben. Dur hemen gidip stok yapayım. Ev markete dönecekBen de Kasım indiriminde Revox şampuan stokladım. Ciğerimi veririm şampuanlarımı vermem.
Ortam iyice Banker Bilo'ya döndü.
Biz alaturka tuvalet kullanmıyoruz. Bir mukavva ile üstünü kapattım, stoğumu oraya yığıyorum.Aaa şampuan düşünemedim ben. Dur hemen gidip stok yapayım. Ev markete dönecek
50 liraya hep aynı gelmiyor mu, bize öyle dendivalla benzine zam gelecek diye dün akşam koştuk benzinliğe.kuyruk bile bekleniyor artık .50 tl lik benzin de artık ibreyi bile kaldırmıyor anacığımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?