- 13 Mart 2014
- 1.144
- 792
- 128
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Şuan yok durumum devlet hastanesinde bişey ödemiyorum dimi? Sgk emeklide
Sgk emeklide ödemezsin. Yarın doktora gidersin ama o zamana kadar bayılmaman için biraz enerji ve besin alman lazım.Şuan yok durumum devlet hastanesinde bişey ödemiyorum dimi? Sgk emeklide
Sgk emeklide ödemezsin. Yarın doktora gidersin ama o zamana kadar bayılmaman için biraz enerji ve besin alman lazım.
http://www.recordati.com.tr/Urunler/127-metpamid®-10-mg-tablet-ilaç-prospektüs/66/
Bu, metpamidi üreten firmanın resmi sitesi. Doz ayarlarına baktım, durumun zor olduğu için iki tane içsen de sıkıntı olmaz şuan. Gunde dört taneye kadar içilebiliyormuş.
Bunu içip bi çorba yesen sabaha kadar da terlesen toparlarsın biraz.
Evde varsa zencefil de işe yarıyor demin yazmayı unutmuşum.
Yoğurta ekmek doğra önce onu ye mideni bastırırkızlar çok kötüyümaçım ama ne açlık midem bulandığı için hiçbir şey yiyemiyorum iki üç gün önce de oldu üç gün sürdü çıkardım geçti çok afedersiniz şimdi de başladı ikinci günümdeyim bugün çıkardım mide boş tabi yediğimi de sindiremiyorum kızlar açlıktan gözüm kaararıyo başım dönüyo elim ayağım titriyo ne iyi gelir uyuyorum dayanamadığın için bu sefer de uyku açlığı da ekleniyo üstüne çok kötü bişey enfeksiyon için antibiyotiğim var açlıktan kestim
Hem kusma hem ishale yakınÖncelikle uzun sure aç kaldığınız için kan sekeriniz düşüyor, Çikolata meyvesuyu vsolabilir, hiç olmazsa şekerli su....Ayrıca vücudunuz epeyde sıvı kaybetmiştir ılık su için...Çıkarıyorum derken, kusma mi ishal mi ?
O zaman ılık tuzlu ayran ivmelisiniz , hem sıvıhem elektrloit kkaybı var sizde, Ayrıca şeftali suyu, mu iyi gelebilir....İcitiginiz sulardan olabilir, sular kirlenince bazen böyle oluyor....etrafınızdaki diğer kişilerde yoksa ,sular da sıkıntı yokyur muhtemelen...Daha da sikintil olursa Acil şrvise gidin size serum takarlar muhtemelen dekstroz ve dostum kendinize gelirsiniz
Midede oluyo ya kurt tenya bilmem ne hani :/ metpamid geçirmedi:/ az önce yarımdan biraz az ekmekle peynit yedim yanındada iki küçük kupa çay. Ama demin ayağa kalktım gene gözüm karardı etraf simsiiyah oluyoMetpamid bulantiyi giderir...Ayrıca bi arkadaşın dediği gibi Nane de mideyi yatistirir....ama siz metpamid almışsınız zaten....Sizin kan sekeriniz düşüyor , elinizin titremesi göz kararması falan...Çikolata şeker vs yiyin....Eger serum ve iğneden korkmuyorsaniz Acile gidebilirsiniz......
Parazit derken ?
Midede oluyo ya kurt tenya bilmem ne hani :/ metpamid geçirmedi:/ az önce yarımdan biraz az ekmekle peynit yedim yanındada iki küçük kupa çay. Ama demin ayağa kalktım gene gözüm karardı etraf simsiiyah oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?