Açlık:(

Şuan yok durumum devlet hastanesinde bişey ödemiyorum dimi? Sgk emeklide
Sgk emeklide ödemezsin. Yarın doktora gidersin ama o zamana kadar bayılmaman için biraz enerji ve besin alman lazım.

http://www.recordati.com.tr/Urunler/127-metpamid®-10-mg-tablet-ilaç-prospektüs/66/

Bu, metpamidi üreten firmanın resmi sitesi. Doz ayarlarına baktım, durumun zor olduğu için iki tane içsen de sıkıntı olmaz şuan. Gunde dört taneye kadar içilebiliyormuş.
Bunu içip bi çorba yesen sabaha kadar da terlesen toparlarsın biraz.
Evde varsa zencefil de işe yarıyor demin yazmayı unutmuşum.

Sen sabahın köründe bana ilaç mı araştırdın ya allah razı olsun canımsın bakalım şuan biraz iyi gibiyim :) yarın hepsini yapıcam:) çok sağolun kızlar allah razı olsun..

bi tutam toz kahve ye az bsey. ac karnına metpamid icebilirsin fakat icme derim ben bu sebepten doktora gorundn mu? gastroskopi vb yapılabilir sorunun kaynagi icin:)

Yoğurta ekmek doğra önce onu ye mideni bastırır .. Çıkarmazsın ..
Geçmiş olsun buarara

Öncelikle uzun sure aç kaldığınız için kan sekeriniz düşüyor, Çikolata meyvesuyu vsolabilir, hiç olmazsa şekerli su....Ayrıca vücudunuz epeyde sıvı kaybetmiştir ılık su için...Çıkarıyorum derken, kusma mi ishal mi ?

O zaman ılık tuzlu ayran ivmelisiniz , hem sıvıhem elektrloit kkaybı var sizde, Ayrıca şeftali suyu, mu iyi gelebilir....İcitiginiz sulardan olabilir, sular kirlenince bazen böyle oluyor....etrafınızdaki diğer kişilerde yoksa ,sular da sıkıntı yokyur muhtemelen...Daha da sikintil olursa Acil şrvise gidin size serum takarlar muhtemelen dekstroz ve dostum kendinize gelirsiniz

nane limon,naneli çorba..Nane mide bulantısına en iyi gelen şeydir ve kekik yağı..Kekik yağını bir kesme şekerine bir damla döküp çiğneyin ,ağzınız yanacaktır ama midedeki üşütmeyi geçirir ..Geçmiş olsun ...

Parazit olunca nasıl oluyo peki karnıma kramp giriyo bide boğazımda biiey var gibi

Bi ara boğaza kadar tırmanır demişlerdi o mu tik oldu nolduysa sanki hep öyleymiş gibi geliyo :/

kızlar kusura bakmayın hepinize yazamıyoeum cidden fenayım çünkü.ama genel olarak cevap vereyim sadece peynir ekmek çay kabul ediyodu midem. Şimdi o da bulandırır oldu. Metpamid içtim onların üstüne daha beş dakika oldu. Bilmiyorum vallahi çıldırıcam

Metpamid bulantiyi giderir...Ayrıca bi arkadaşın dediği gibi Nane de mideyi yatistirir....ama siz metpamid almışsınız zaten....Sizin kan sekeriniz düşüyor , elinizin titremesi göz kararması falan...Çikolata şeker vs yiyin....Eger serum ve iğneden korkmuyorsaniz Acile gidebilirsiniz......
Parazit derken ?

Midede oluyo ya kurt tenya bilmem ne hani :/ metpamid geçirmedi:/ az önce yarımdan biraz az ekmekle peynit yedim yanındada iki küçük kupa çay. Ama demin ayağa kalktım gene gözüm karardı etraf simsiiyah oluyo

Rota virüsü mu var acaba ? İshalin başlıca sebebi....
Eger kurt vs iSe zaten çiğneme tabletleri var....Bence siz acil servise gidin.gerçekten acile gidin fırsatımız varsa.

İlk defa bildiğim bi bitkisel çözüm var onu paylaşıcam çok heyecanlıyım ahahah. Tabi annemden çalıntı bi bilgi ve ege de yaygın bi yöntem bayaa ama olsun ilk kez ben bulmusum gibi anlatıcam size. Kekik suyu. Mideniz bulandıgı zaman bi yemek kaşığı için. Tadı berbatlıkta bir numara bu arada bi büyük bardak da su alın yanınıza. Ama yarım saatte bile kendiniz çok daha iyi hissediceksiniz. Bende çok işe yaramıştı, sabah tek lokma yiyememistim bulantıdan onu içince önce midemi boşalttı ögle yemegine normale dönmüstüm. Size de iyi gelir umarım

Midede oluyo ya kurt tenya bilmem ne hani :/ metpamid geçirmedi:/ az önce yarımdan biraz az ekmekle peynit yedim yanındada iki küçük kupa çay. Ama demin ayağa kalktım gene gözüm karardı etraf simsiiyah oluyo

iki kupa cay yerine ustune nane limon kaynatsaydın daha iyiymis,
seker bulantıyı arttırır derler ancak goz kararması vs diyorsun, dustugu icin de boyle hissedebilirsin,
birseyler at agzına bakalım, kotu olursan cıkarırsın problem degil.

baktın hic gecmiyor acile gidersin...
ancak o kadar ciddi bir durumun yokmus gibi geliyor simdilik,

herhangi bir ilac kullanıyor musun? belki o agır gelmistir...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…