- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Yaaa ahhahahahaNick - başlık uyumu
Cnm aç karnına bi metpamid içsen? Bi saate etki gösterir sen de bi çorba içersin.kızlar çok kötüyümaçım ama ne açlık midem bulandığı için hiçbir şey yiyemiyorum iki üç gün önce de oldu üç gün sürdü çıkardım geçti çok afedersiniz şimdi de başladı ikinci günümdeyim bugün çıkardım mide boş tabi yediğimi de sindiremiyorum kızlar açlıktan gözüm kaararıyo başım dönüyo elim ayağım titriyo ne iyi gelir uyuyorum dayanamadığın için bu sefer de uyku açlığı da ekleniyo üstüne çok kötü bişey enfeksiyon için antibiyotiğim var açlıktan kestim
C
Cnm aç karnına bi metpamid içsen? Bi saate etki gösterir sen de bi çorba içersin.
Mideni üşüttün heralde hazımsızlık varsa.
Böyle durumlarda yoğurtlu çorba iyi gelir..
Gebesin sanırım :)
Tuzlu kraker bir bardak ılık süt güzel gider.
Tabii kurabiye varsa o da olur :)
Afiyet olsun
Nilneseker ..Gebesin sanırım :)
Tuzlu kraker bir bardak ılık süt güzel gider.
Tabii kurabiye varsa o da olur :)
Afiyet olsun
Metpamid bile durdurmuyozangır zangır titriyorum ıhlamur buldum içicem bakim alakası var mı mideyle faydası olur mu
Ihlamur, aslında mideyle alakası yok, genel soğuk algınlığı.. Mideye nane iyi gelir.. Yapabilirsen nane limon kaynat, naneli şeker bile olur..
İkinci olarak şeker de iyi gelir bulantıya..normal misbonlar falan yani.
O zaman senin birkaç şeyi aynı anda yapıp kombo yapman lazım..
Bak gel.
Önce bi metpamid iç aç karnına. Ağzına da bi normal şeker at.
O etki derken..yarım saate naneyi içsen, o da yardım eder. Sonra da bol naneli bi yoğurt çorbası. Biraz yer duruma bakarsın. Bunları bi sırala bakayım.
Gideyim bariCanim gecmiş olsun corba yap ihlamur cay ayaklarini sicak suya koy iyice örtü n terleyene kadar ...üşütmüşsün buda sirtina vurmus ikide bir kusuyorsun bnada oyle olmustu hastaneye git serum taksinlar...yada igne yapsinlar kivranmana degmez canim.
Çok sağolun yapıcamMide bulantisina nane- limon iyi geliyor.beraber azcik kaynatip icseniz keske.
Cok gecmis olsun.
Çok açsın, keşke doktora gitsen. .
Bizim evde doktor dedin mi kıyamet kopar. Naz yapcak neyim varsa onlara. Kalpten ve kadın hastalıklarından gittim bide bu şimdi
Olsun hastalık bu, şakası mı var bunun. Kaç yaşındasın ki? Çık yarın git doktoruna, hastanene. Bir seruma bakar.
Canim acele git bende hep kusuyordum bi keresinde gitmm demistim doktora ve ne oldu en son kan cikti bogazimdan kusarken acele gttk doktora tahliller muaneler sonuc:kusmaktan bogazim cizilmis..sonra 15 igne yedim ahhhhh ahhh cok kotuydu hmn git bnce.Gideyim baribide gaz var istemsiz
Şuan yok durumum devlet hastanesinde bişey ödemiyorum dimi? Sgk emeklideİyi yarın gidebilirsin öyleyse. Durumun hiç yoksa devlet hastanesine gidersin, biraz var diyorsan da sigortan da varsa git bir özel hastaneye tedavini ol. Öğren neymiş ne değilmiş diye. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?