kızlar merhaba. ben 7-8 aylık bir roaccutane tedavisi gördüm ve tedavi biteli tam 1 sene oldu. yalnız işin kötü yanı 1 senenin sonunda yine sivilcelerim çıkmaya başladı ve çıkanlar da iz bıraktı. ben de artık cildiyeye gitmekten yıldığım için eczaneye gittim ve acnelyse aldım. internette görüyordum sürekli acnelyse şöyle iyi böyle iyi diye. iki gün üst üste kullandım. dün sürmedim. bugün sürsem mi sürmesem mi bilemedim çünkü inanılmaz derecede yanıyor suratım ve kıpkırmızıyım. allahtan sadece çene bölgeme sürüyorum kremi çünkü sadece çenemde izler var.
siz kullananlar ya da daha önce kullanmış olan hanımlar, böyle oldu mu sizde de? kızarıklık, yanma vs. sanki yüzüme binlerce iğne batıyor gibi. devam etmeli miyim bilemedim. iz kremi kullanırken iz kreminin iz bırakmasından korktum açıkçası...
siz kullananlar ya da daha önce kullanmış olan hanımlar, böyle oldu mu sizde de? kızarıklık, yanma vs. sanki yüzüme binlerce iğne batıyor gibi. devam etmeli miyim bilemedim. iz kremi kullanırken iz kreminin iz bırakmasından korktum açıkçası...