arkadaşlar 1 haftadır acnelyse kullanıyorum belli bölgelere sürüyodum çok büyük sorunlara gzöeneklerimde var bu arada ama sadece çukur şeklinde olan bi bölge vardı oraya sürüyodum 1 haftada farkettiğim sürdğüm bölgedeki göznekleride sıkılaştırması bunu görünce artık tüm gözenekli yerlere yani t bölgesine sürüyorum farkedilir derecede sıkılaştırdı hele yeni yıkayınca neredeyse yok oluyorlar umarım uzun süreli bi etkidir cildimdeki değişimi görünce çok sevindim paylaşmak istedim devam edicem ayrıca sürdüğüm o büyük çukurlarıda yüzde 50 oranında küçülttü sabah bepantene akşam acnelyse kullanıyorum arada hafif bi peeling yapıyorum soylma var ama bepanteneden sonra soyulmalar geçiyor güneş koruyucuda kullanıyorum
cildi soyuyor ve lekelerimde azaldi:teytey:
halbuki o ilacı sürmeseydim de olurdu, kaymak gibiydim 1-2 sivilce dışında mafoldumben ondan sonra düzelmedim zaten :sinifsinif: şimdi mi, yaşım 26 ve sivilce tedavisi görüyorum. tedavi bitiminde bu tür şeyler kullanmam gerekecek. altını çizmek istiyorum bu sadece lekeler için. aktif sivilceye hasar oluşturur ve bakteri üremesi sonucu sivilceler artar. dikkatli kullanmak lazım