Sivilceli Ciltler Acnelyse

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Benim 2 senedır dudak üstümde güneş lekesi oluştu ve expigment krem sayesınde dahada kalınlasıp belırgınleştı(( suan yıne gunes etkısını gostermeye basladı ve renk koy oldu .. ıkı sene oncekı yanlış ilaç olayından sonra Acnelyse de aynı etkıyı yaparmı dıye çok korkuyorum ama dudak ustumde sankı bıyıklarım alınmamıs kalın kalın cıkmıs gıbı leke var asla makyajsız sokaga cıkamıyorum( bioderma pen kullandım gecen sene renk tonunu açtı ama bu sene almadım 5ml 85 tl olunca butcemı cok zorluyor yorumlarınız okudum yazmak ıstedım artık psıkolojık olarak gerçekten çok ama çok kotuyum bu lekenın tamamen geçmeyecegını okudum cogu yerde ( ama en azından rengı açılsın makyajsız ınsana benzemek ıstıyorum denızı cok sevmeme ragmen utancımdan 2 senedır kumsala gıtmıyorum mıllet bana yuzume bı garıp bakıyor yardım edersenız sevınırım ..

Sycoroks arkadaşım benimde dudak üstüm aynı senin gibi gecen sene iğneli epilasyonda yaktılar gecen seneden beri bırakım giymiyrum ama yazın daha kötü kararıyor bende acnelyse krem aldım bugun kullanmak istiyorum ama sorun olurmu diye tereddütteyim ve bu karalığı götürerek bi ilaç arıyorum bende bilen varsa yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

dermotolıga kuanmaya basladım bıraz pahaı ama sanırımacılmaya basladı hem yıkama jelı hem koruyucu krem hemde acıcı

Peki arkadaşlar bu krem eski yara izlerine de iyi gelirim sizce? 1 sene önce trafik kazası sonucu yüzümde dikiş izi var kullansammi mi? Deri yeniliyor falan ya merak ettim.

ya bendede acnelyse var ama kullanmıyoruum korkuyoruum bende yağ bezesi var onun için verdi doktor küçükken annem açmış kullanmış kötü görüncede hemen bırakmış şimdide yüzün kötü olur dio öyle Kalır dio kullandırmıo öle bi şey olan varmı yağ bezesi için kullanan ve iz kalan yani o kızarıkların soyulmaların izi kalan varmıı alıntılayıp cevap cerirseniz daha iyi takip ederim :)

hayır canım hergün sürmedim çünkü cildin yanar. ben 3 gün üst üste sürdüm 15 20 gün sonra tekrar uygalmıştım istediğimi sonucu elde edene kadar çok şükür geçti inşaAllah faydalı olmuşumdur sevgiler :)

renk tonunu açarmı pek bilemyorum canım. güneşe çıkmadan 30 faktörlü güneş kremi falan kullanıyor musun? bi dene bakalım renk tonu konusunda hiç tecrübem olmadı benim izlerimi falan gidermişdi izlerimin rengide hafif kahverengimsi falandı. Sevgilerler öpüyorum :)

ee kullandın mı canım sonuc ne oldu?

Peki arkadaşlar bu krem eski yara izlerine de iyi gelirim sizce? 1 sene önce trafik kazası sonucu yüzümde dikiş izi var kullansammi mi? Deri yeniliyor falan ya merak ettim.

bilgim yok malesef canım. Sevgilerle :)

yağ bezesi derken canım küçük küçük kırmızılardan mı bahsediyorsun canım? bence onlar için acnelyes yerine kurutucu ilaçlar var onlardan kullan canm. sevgiler :)

hayır Tatlım küçük ama ucu beyaz :)

bende kullanıyorum bu kremi arada. öyle düzenli kullanmıyorum ama bende olumlu etki gördüm
cildim karma olmasına rağmen aynı zamanda hassas da olduğu için üst üste 2 gün kullandığımda kızarıklık ve hatta tahrişe kadar gidiyodu onuda artık bi şekilde geçirmeye çalışıyodum
bunun dışında lekelere fayda sağlıyo evet
deriyi sorduğu için kırmızı lekeler pembemsi bi hal alıyo ve geçiyo

hayır Tatlım küçük ama ucu beyaz :)

Tamam canim anladim demek istedigini simdiii ;-) iki gun bi kullan bakalim faydasi olur belli mi olur ben olur diye dusunuyorum..iki gun uygula sonra yuzune pisik kremi veya nemlendirici krem falan sur cok sizlatiyor cildini geriyor. InsaAllah faydamolur tatlim. Sevgiler ♥♥♥

merhaba kızlar akşam ıtıbarı ıle bende aranıza katılıyorum.ılkkez kullanıcam ve eczaneden aldım daha oncelerı doktora gıttım verdıgı ılaclar gecıcı sekılde oldu.2 haftadır tekrar sıvılcelerım basladı.o yuzden acnelyse ve azitro 500 mg aldım.

sızce nasıl kullanmalıyım tecrubelı arkadaslar yardımcı olabılırmısınız.

sağol bitanem benim faydan olsun olmasın tatlılığın cevap vermen yeterli :)

3 gece kullandım uyandıgımda yanmalar vardı hafıf kızarıklıklar.dun gece yatarken sadece sıvılcelerın uzerıne surdum.komple surmedım.bakalım fayda verıcekmı

sağol bitanem benim faydan olsun olmasın tatlılığın cevap vermen yeterli :)
Ne demek tatlim gelismelerden haberdar edersin sevinirim opuyorum ♥♥♥

3 gece kullandım uyandıgımda yanmalar vardı hafıf kızarıklıklar.dun gece yatarken sadece sıvılcelerın uzerıne surdum.komple surmedım.bakalım fayda verıcekmı
artik surmesen iyi olur canim aksi taktirde cildinde yanmalar olur. Simdi cildini dinlendir kendi kendine soyulma yapar cildin. Dedigim gibi eger aci yanma hissi duyarsan ki buyuk ihtimalle duyacaksin cildine pisik kremi veya nemlendirici kremlerden sur. Sevgiler ♥♥♥

Duydum canım dun cok kotudu bepanten surdum yattım elmacık kemıgımde bır yer soyuldu ve yara gıbı suan.bırde canım sıvılcelerın sonmesı gerekmıyormu sonme olmadı sadece kuruma cıldımde.bugun yagıslı hava o yuzden evden cıkarken gene bepanten surdum.

Yok canim sonme daha sonraki tedavinde sadece cildin kurur aman diyim ellerinle oturdugun yerden kavlatma dus aldikca ilik suda derin yumusasin ve atsin kendini ♥♥♥

Yok canim sonme daha sonraki tedavinde sadece cildin kurur aman diyim ellerinle oturdugun yerden kavlatma dus aldikca ilik suda derin yumusasin ve atsin kendini ♥♥♥

ıc bole olmazdı benım yuzum hep stresten umarım tez zamanda duzelır bı kaç gun bepanten surım bu arada bende 500 mg azitroda kullanıyorum.ıcınden 3 adet hap cıktı.2 gece kullandım.

bepanten baya soldurdu sıvılcelerı.tekrardan ne zaman baslamam lazım kreme acaba.

3 gun ara verdıkten sonra bepanten kullandım bu esnada.ıyı geldı.3 gundur tekrar kullandım acnelyse baktım soyulmalar tekrar basladı kestım gene.dun akşam hafıf yanma vardı yuzumde gene elım gıttı hafıf oynadım bepanten surdum yattım ama var gene kızarık sıvılceler.yara seklınde sankı.2 gun tekrar kullanıcam krem.hametan kremı surucem bu gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…