3 gun ara verdıkten sonra bepanten kullandım bu esnada.ıyı geldı.3 gundur tekrar kullandım acnelyse baktım soyulmalar tekrar basladı kestım gene.dun akşam hafıf yanma vardı yuzumde gene elım gıttı hafıf oynadım bepanten surdum yattım ama var gene kızarık sıvılceler.yara seklınde sankı.2 gun tekrar kullanıcam krem.hametan kremı surucem bu gece.
size acnelyse'den bilgi vermek istiyorum... mutlaka cildinizde ki lekelerin soyulması için internette bi kaç bilgi ararken görmüşsünüzdür.. bi o kadar yorumlarını da okumuşsunuzdur.. ben de o kullananlar ve memnun kalanlardanım..şöyle hikayemi anlatıyım sizlere :)
benim cildimde hiç sivilce yoktu.. gerçekten bebek ciltli denir ya o tabir tam benlikdi.. gel gelelim ben lise 2.sınıfa geçtim(şuan üniversitedeyim 5 yıl geçti üzerinden) anlımı sivilceler basdı resmen patates tarlası gibi çıkıverdi sivilceler... ağrılı içi dolu.. afedersiniz sıkarım karşımdaki aynaya patlardı içinde ki sıvı.. neler denedim neler maden suyu mu dersiniz,peelingler mi hatta kozmetikde olan temizleme ürünleri.. sadece burun cevremde olan siyah noktaları 1 günlüğüne geçiriyordu hepsi o kadar ve ben alıştım bu duruma artık ne kadar zor olsa da elimi sivilcelerime götürmemeye başladım.. çünkü oynadıkca derimin altında ki yağlar harekete geçiyordu farkındaydım ve ellemiyordum..
sonraaa geçen yıl bu zamanlarda kuzenim geldi ben bi kanepe de o bir kanepede otururken yüzüme baktı dilek cildinde çok lekeler kalmış mahvolmuş yüzün diyince çookk üzüldüm aradım taradım doktorlara gittim ama istediğim tedavi sonucunu alamadım... artık aynalara bakarken ellerim cebimde bakıyordum ki o sivilceleri görünce ellemiyim sıkmayım leke kalmasın diye.. bu sayede sivilcelerim azaldı ve onu takiben de izlerim belli oranla geçti ama tamamen değil..
bu yıl erkek kardeşimde sivilceler çoğaldı.. doktora gitti doktor losyon tedavisi uyguladı ve losyon tedavisi ile sivilceler geçti ama kardeşimde de izler kaldı. tekrar doktora gittiğinde doktor ona izlerin geçmesi için acnelyse krem verdi geceleri sürdü 3 gün boyunca sonra kardeşim cildinde kızarma ve kavlama görünce tırsdı bıraktı :)) bende süreyim dedim aynısı bende de oldu baya araştırdım doğal şeylermiş bunlar.. cildim soyuldu her banyoda sıcak buhar uyguladım ki daha kolay soyulsun diye..cildim deri döktü defalarca ve şimdi maşaAllah eski halime döndümm :))
şimdi kardeşim cildimde ki değişikliğin farkında o da kullanıyor.. :)) sizlerede tavsiyemdirr
merhaba dilek01,
dudaküstümde lazerden kaynaklı kahverengi,mercimek büyüklüğünde leke var. sen dudaküstüne sürmüş müydün. bir de akne dışındaki
lekeler için de kullanılıyor mu?
canım çoook sevindim :) ben de roac tedavisi gördüm. şu an da izler için acnelyse kullanıyorum. ama 10 gün devamlı sürdüm, kızarma yok, soyulma yok denicek kadar az. herkes anlatmış, 3. 4. gün çok soyuldu kızardı diye. kullanan arkadaşlarım da öyle diyolar. bende hiç olmadı neden acaba?
bulunduğun iklim şartlarından dolayı,Deri kalınlığından dolayı kolay soymayabilir. Ben Ankaradayken kullanmaya başlamıştım. Hiç ama hiç soymamıştı. 1 ay kadar sonra Kocaeliye geldim. sanırım nemli havasından dolayı çok fena soydu. Nemlendirici sürmeden olmuyo ama baya bir ilerleme kaydettim. Lekelerim tamamiyle gitti. hiç lekem yok ama çukurlarım var
bulunduğun iklim şartlarından dolayı,Deri kalınlığından dolayı kolay soymayabilir. Ben Ankaradayken kullanmaya başlamıştım. Hiç ama hiç soymamıştı. 1 ay kadar sonra Kocaeliye geldim. sanırım nemli havasından dolayı çok fena soydu. Nemlendirici sürmeden olmuyo ama baya bir ilerleme kaydettim. Lekelerim tamamiyle gitti. hiç lekem yok ama çukurlarım var