Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakaret dışında hiçbir kelamın engellenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Saygı beklentisinin abartıldığı durumlarda kelamlar özgürlüğünü yitirecektir diye düşünüyorum. Aynı tip yazan, aynı kelimeleri kullanan robotlara dönüşmeyelim, o kadar da değil artık diyorum.
Başlık içerisinde bir tartışma yaşanıyorsa ve bu tartışma konudan bağımsız olmakla birlikte hakaret içeren cümleler barındırıyorsa yaptırım uygulanabilir. Bunun dışında sarf edilen hiçbir kelam benim konum dahi olsa beni rahatsız etmez. Kişisel kanaatim budur.
yani siz eşiniz ile yaşadığınız sorunu yazdığınızda birinin gelip akvaryumunda ki balıkların çiftleşmediğini yazması veya bu konu sahte demesi sizi rahatsız etmiyor mu ? Ben bu tür mesajları söylüyorum ...
Ek olarak iki ankete de oy vermek yerine yorum yapmayı tercih ettim. Zira seçeneklerin hiçbiri sahip olduğum fikri yansıtmıyor. Özellikle bu ankette var olan, karşısındaki kişinin yahut kendisinin "salak" olduğunu düşünme durumu rahatsız edici. İlla bir tarafın salak olması mı gerekiyor? Salak kelimesini kullanmak banlanma sebebi iken, tarafları ayırma ve fikir belirtme amacıyla "salak" diyerek oy kullanmak ne kadar doğrudur bilemedim. Velhasılı kelam fikrimi belirtir çekilirim. Saygılar.
ben çok abartıldığını düşünüyorum sonuçta konu açanda yorum yazanda kafa dağıtmak için burda zaten konu dışıdan ceza verılıyor daha ne olsun yanı asılacak değilizya
ben çok abartıldığını düşünüyorum sonuçta konu açanda yorum yazanda kafa dağıtmak için burda zaten konu dışıdan ceza verılıyor daha ne olsun yanı asılacak değilizya
Aynen.. Bende bazen konu disi yorum yapiyorum gerekiyorsa banlaniyoruz zaten...kimsenin civik yada salak oldugunu dusunmuyorum anket seceneklerini begenmedim illa birinin salak yada civik olmasimi gerek..
Kazen hariç hiçkimseyi rahatsız etmemiş anlaşılan bu durum :)))
sevgili abiciğim,sen kadın muhabbetlerini bilmezsin.Biz kendi aramızda dertleşirken de yakın arkadaşımız araya konu dışı mesajlar sokuşturur,alışkınız yani bu duruma :)
Zaten konu sahibi rahatsız olursa KİBler,gereken yapılır
böyle rencide edici, mahalle ağızı bi anket yakışmadı hiç siteye
![]()
![]()
haklısınız "dolaptaki sütün yoğurt olması" konusu kafa dağıtmak için bire bir : ) Hele "tavuk alma" konusu başlı başına rehavet çökertiyor... Bu konulara gelip biri
"facede şöyle bişi çıkıyordu lütfen şu harflerı yazında makıne olmadığınızı anlayalım konu sahıbı makıneye bağladı"
yazsa ne kadar kafa dağıtır değil mi ? boşalır kafa boşalır...
sende haklısın elde ki siğiller konusuna biri gelip "Eşin o kadar seviyor ki sen ev islerinde yorulma, siğillerin var üzülme diye üzerine kuma getirecek ne kadar sanslisin" diye yorum yazması da oldukça sıradan ve bu ban sebebi olmamalı değil mi ?
kirli çamaşırlar sepetten yere:)) bam bam bammmmm...
iki salvoda rakip yerde...
Kazen buradakilere mi kızdın yoksa biri uykunu mu kaçırdı ? hayrolsun...