Açtığınız konuya konu ile alakasız yorum yapanlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Konum dışında yorum yapanların ...

• Ankete Katılan
    91
kirli çamaşırlar sepetten yere:)) bam bam bammmmm...

iki salvoda rakip yerde...

Kazen buradakilere mi kızdın yoksa biri uykunu mu kaçırdı ? hayrolsun...

ne kirli çamaşırı allah aşkına hangı konuya gunlerce düşünüp cevap verıyoruzki kesınlıkle luzumsuz yorumlarımızın yada konularımızın yüzümüze vurmaya çalışlması

:) İma ve ironi sanatı sayenizde yasta efenim. Açık bir dille şahsıma söyleseydiniz de sorun olmazdı. Birçok sanal platformda tuşlara dokunmuşluğum, birçoğunda da görev almışlığım var maalesef. Maalesef diyorum çünkü her birinde aynı sorunla karşı karşıya kalıyordum. Saygı unsurunun sadece üyelere has bir durum olduğunu düşünen ve bu doğrultuda kelam sıralayan adminler sayesinde üyelik mertebesinde kalmayı yeğledim :) En azından mevcut konumumun bana ekstra hak sağladığını düşünecek gaflete düşmeyecektim...

Size ankette var olan "salak" kelimesinin bir hakaret olduğunu, fikir beyan ederken tarafların zeka seviyelerinin belirtildiği bir oy kullanılmasının abes olduğunu belirttiğim bir fikir sundum. Siz de bu fikrimin ardından benim gerçekleştirdiğim bir eyleme atıfta bulunarak ironi ile sansürlenmiş bir hakareti tercih ettiniz. Ki ben bu forumda hiçbir zata hakaret etmedim. Hatta sanal dışındaki hayatımda da etmişliğim yoktur. Sözde demokrasi arzulanan bir ankette, baskıcı bir tutum sergilemeniz üzücü.

Tanımlayamadığınız ve salaklık hakareti ile tanımlama ihtiyacı hissettiğiniz eylemimi açıklayayım. Gofret konusunu okuduğumda konu kapatılmıştı. Tuhaf bir dert olduğunu düşündüğümden ve çizik mobilyanın da hayat memat meselesi olmadığına kanaat getirdiğimden, gofret mevzusuna atıfta bulundum mobilya konusunda. Eminim ki mobilyası çizik olan arkadaş benim yorumumun ardından intihara meyletmemiştir. Yahut bir başka arkadaş "İnsanlık ölmüş burada kadının mobilyası çizilmiş bu arkadaş gofret diyor" diye düşünmemiştir. Belki lüzumsuzdu lakin salak yaftasını hak etmeyecek bir eylemdi. Admin olmanız, gerçekleştirdiğim bu eylemi tanımlayamadığınız için "salaklık" olarak yorumlama hakkını vermez size. Her ne kadar ironi ile sansürlense de.

Açtığınız ankete isteğiniz üzere yorum getirdim. Beni rahatsız eden bir kelime hakkında da fikir beyan ettim. Ancak üslubunuza şahit olunca buna pişman oldum. Eminim ki ironi kullanarak site içindeki bir davranışınızdan dolayı "ben de bu durumu tanımlayamadım ankete eklesek mi?" desem banlanmış olurdum şimdi :)

Kusura bakmayın şahsınızı ve üslubunuzu bilmeden fikrimi belirttim. Kolaylıklar dilerim.

Son düzenleme:
çok bel altı vurdum farkındayım ama ne yapayım yakaladım mı duramıyorum...

neyse herkse iyi geceler...

Mune Hanım gelip konuyu çok güzel sonuca bağlar

ne yakaladınız çok merak ettım sankı gizliden yazıyoruz bu yorumları konuları herkes zaten görüyor

size göre saçma o kişiye göre önemli işte bu farkı göremiyorsunuz size göre oğlunuz ona göre 7.000 verdiği mobilya...

Ben utanın diye yazmadım, konularınıza böyle yorumlar gelse tepkinizi sordum bakın burada bile bunaldınız konunuza yorum yazsam neler olurdu tahmin bile edemiyorum...

gecenin en agır hamlesi;
çoğunlugun sesi--mahalle agzı bagıntısı...
vayyyyy dedim...
Hep merak ederdim Kazen BU KADAR KADININ BİR O KADAR DA MANTIKSIZ -.........YORUMUN arasında bir erkek olarak nasıl delirmiyor diye?

Cevabı KAPAK OLARAK GELDİ bu akşam:))) deliriyormuşşşş...

ben zaten yazmamanız taraftarıydım yazmayın dıyede söyyledim

ben bunalmadım sadece konularımın ve cevaplarımın aptalca bi iş yapmışım gibi söylenmesını anlamsız buldum

tavuk alma konusuna açıklık getirmemeişim o konuyu gecenın bılmeme kaçında açmıştım asıl sorun gürültüydü onuda açıklıyayımda aptal sanmasınlar

Son düzenleme:
etektekileri dökünce sinirlenecekseniz ben gideyim ...

hatta gittim ama insanların ne hissetiğini bir anda olsa tatmanıza sevindim,

son kez iyi geceler...

katılıyorum

Konu disiyla,
Eski konularin isitilip sunulmasi ayni mi acaba merak ettim.. :26:

hmmm şimdi farkettim salak kelimesini
geçen gün birisi gelip yaptığım yoruma "sana mı soracaktı" diye saldırdı
halbuki ben ona hakaret içerikli bir şey yazmadığım halde banlandım.
Eğer bende o kişiye SALAK demiş olsaydım ( konu dışına girdiği için) çıkan kıyameti tahmin edemiyorum
Ama siz yazınca insanlar hakediyor dimi. Yazık yani hiç yakıştıramadım

çok bel altı vurdum farkındayım ama ne yapayım yakaladım mı duramıyorum...

neyse herkse iyi geceler...

Mune Hanım gelip konuyu çok güzel sonuca bağlar

Beni çağırmışsın:)))
Bu konuda da diyecek çok sözüm var, burası bir derdim var bölümü, en çok geyik, konu dışı mesaj burada yazılıyor malesef ve ben yine mağdurun önde gideniyim

Üye konu açmış: kayınvalidem eşimi doldurmuş kavga ettik, eşim bana vurdu
üyelerden muhteşem konu dışılar:
-Konuyu şu anda 35 kişi okuyor, alttaki üyelerin nikleri de bir güzel sıralanır,
-xxx altta nikini gördüm mesaj kutunu boşalt,
- Kanka benim konuya da yorum yapsanıza www xxxxx tak link verilir, potansiyel yorumcular konuya davet edilir,
-fake bu fake baksana konuyu açtı o kadar soru soruyoruz konu sahibi ortalarda yok,
Fake olduğunu okuyan biri hemen yorum yapar: -sen xxx sözlüktensin galiba, ay bunlarda burda bizi okuyorlar sonra bize kezban diyorlar,
Olay kezban mevzusuna döner: - aaaa hani nerde yazmışlar kezban diye link versene,
- al link bu xxxxxxxxx oku bak neler yazmışlar, tüyümüz, bıyığımız dert olmuş bunlara,

Hani konu içeriği nerde kaldı, hani biz burada dertlerimizi paylaşıyorduk, fikir alıyorduk, heyooooo yaşasın geyik...

Konunun sonu mu? Topiği açan üye dalga geçilip sahte üyelikle suçlanmaya üzülür, bana şöyle bir mesaj atar, topiğimde nikinizi gördüm galiba konu kapatmayla siz ilgileniyorsunuz konumu kapar mısınız? Birde üyeliğimi silin ben burayı kadınların dayanışma içinde olduğu bir yer sanmışım yapılan yorumlara çok üzüldüm der ve konu sahibi için üzücü, geyik yapanlar için banlanmayla biten bir son, taa ki banlar bitip yeni konulara geyik yapmak üzere yelken açana kadar.

Fikrim mi? Geyik bölümü dışında konu dışı yazmak yasak kapsamında kalmalı, burası kafa dağıtma alanı değil, kafa mı dağıtılacak geyik bölümü hizmetlerinde.

Konu dışının zararlısı zararsızı olmaz, sonuçta konu kaynıyor, bıraksak bildiğin 5 çayı muhabbetine dönecek, konu sahibesi rahatsız olsa bile KİB yapmayı bilmeyenler var aralarında, bildiremiyorlar veya kime ulaşacaklarını bilmeyenler oluyor, birilerine danışarak ismimi alıp bana mesaj atan çok oldu, zaten geyik bölümü varken burayı da geyiğe çevirmenin lüzumu var mı?

Bu ısrar niye?

Banlanmak hoşlarına gitmiyor, bende bayıla bayıla ceza vermiyorum hoş ama özelden defalarca uyardıklarım kendilerini iyi bilirler, uyarmayla olsaydı onlar uslanırdı. İşin tuhafı konu dışıdan ceza alanların büyük bir kısmı kuralları bilenler, konu dışı yasak biliyorlar, hatta topiğe bile :- mune bizi yakalarsa banlar diye yazıyorlar ama geyiğe devam ediyorlar düşünün artık.

Konu dışı mı ban, bu kadar açık ve net...

üstteki yoruma güldüm kazen yaa :)) ama benim asıl sinir olduğum şey konuyu açanın konusunu küçümseyenler,fake olduğuna kannat getirenler ve sonunda nasıl desem insanı çileden çıkaran yorum yapanlar var. özellikle prezentebl kontes diye biri var bunu yapan. kendini ne sanıyorsa artık...

biraz benim söylediğim de konu dışı olacak ama bunun için ayrı bir başlık açmak istemedim. bir kere de konu sahibini cezalandırıp konuya yorum yapan ve hakaretvari söylemler yağdıran kişileri cezalandırmamıştınız. konu başlığı burun estetiği yaptıran bir kişinin öğrencilerinin burnunu görünce vereceği tepkilerle ilgiliydi. afedersiniz de 2 kişi çingene gibi konu sahibine saldırmıştı resmen ama onlar değil konu sahibi ceza almıştı. bu haksızlığın bir daha tekrarlanmamasını temenni ediyorum

Bir cezalandırma sistemi olması gerektiğini düşünenlerdenim. Insanlar buraya bilgi sahibi olmak için geliyor. Yararlı on mesaj okumak için yüz geyik mesajı okumamız gerekiyor çoğu sitede. Komik olsun, daha çok beğeni alayım, baskasına sinirlendim Desarj olayım diye çoğu konu üyeler tarafından linç ediliyor. Ceza olmasa üsluplar da bu kadar güzel olmaz. Ha bu kadar cezaya uzaklaştırmaya rağmen hala uslanmayanlar da var.

Son düzenleme:
Ben yapiyorum bunu ama konu disi degilde anlatilmayan bisey hanim bwbegini 2 senedir gormeyip hala kocasinin ivir zivirindan dem vuruyorsa onun ne dusundugu cok umurumda olmuyor ustune gidiyorumki asil sorununun hayatindaki diger sorunlardan ziyade 2 senedir gormedigi cocugu oldugunu anlasin dun aksam oldu daha
O yuzdrn kazen bana kizdi acti herhalde diyorum ama gene yazsin yine yazarim o kisiye

ben en çok mesaj sayısını doldurmak için gelip vfjhbgkfdjhvn tarzı yazanlara sinir oluyorum mesaj sayısını doldurmak için ayrı bölümler var konu dışı yorum yapandan çok buna çözüm bulunmalı

Konu disiyla,
Eski konularin isitilip sunulmasi ayni mi acaba merak ettim.. :26:

evet 4-5 yıl önce açılmış bi konu tekrar hortlatılıyo bu konularada yorum yapılması engellenmesi lazım

Bir derdinizi buraya konu olarak açtınız siz derdinizden bahsederken biri çıkıp sizin konunuz ile alakası olmayan yorum yaptığında....

devamı ankette veya yorumlarınız ...

Sadece konu sahibi olmakta gerekmiyor , konuyu okuyan kişi olarakta rahatsızlık verici .

Konu her ne olursa olsun farketmiyor ; ister bir üyenin dert konusu olsun , ister siyaset , ister oyun bölümü ... Sayfalarca üyelerin kendi aralarında dönen geyiği okumak zorunda kalıyorsunuz . Yok yani ilgimi çekmiş ki takip ediyorum konuyu , eee takip edemiyorum ki , araya bir değil iki değil sayısız mesajlaşma trafiği giriyor ;

- aaaa sende mi burdasın dan tutun da ,

hazır arkadaşını görmüşken devam eden gebelik seyrini soranlara kadar .

Sonuç , devamını merak ettiğiniz halde , bunlar geyiği ne zaman sonlardı da konuya geri dönüldü acaba diye sabredemeden , sağ üstte bir tık , sayfa kapanır .

Nasıl önlenir bilmiyorum ama gerçekten aşırısı sinir bozucu .

Bir de çok rica edeceğim , konunun sahte , üyenin erkek vs.. olduğunu sayfada ilk yazana ödül mü var ? Hadi biri yazdı , arkasasından gelen 40 kişi de neden aynı şeyi yazıyor ?

Dur dur ben bu konuda pek dertliymişim .

Şimdi diyelim ki , adam / kadın her ne ise , dalga geçmek için üyelik açtı , konusu da kendi de hatta kullanıcı adı da ben sahteyim diye bas bas bağırıyor ,

İstediği ne bu kişinin ? ablalar gelsin de , benle dalga geçsin , literatürün en gün yüzü görmemiş cümlelerinden yazsın bana falan fişman ...

Tek bir satır yazılmasa , iş geyiğe döndürülmese , üyelik alıp konu açmak bu kişiyi tahmin eder mi ? Etmez .

Zamanla biter mi bu sahte konular ? Biter .

Forumu kullanmayı , burada zaman geçirmeyi , sağlanmaya çalışılan kaliteyi seviyorsak ; buna biraz da bizim üye olarak el atmamız gerekmez mi ?

Bana ne ben keyfime bakarım , dalgamı geçerim diyen üyelere değil sözüm pek tabii , hem rahatsız olup hem çarkın içinde dönenlere.

kadının bir derdi var anlatıyor yorum yapıyoruz .. gayet güzel
hopp ordan biri çıkıyor aynı derde sahipsin diye kendi derdini uzun uzun anlatıp konuyu sahiplenme ne gerk var
başkasının konusu hakkında konuşuluyor.. demi kendini anlatma konuyu saptırma yorumunu yap çık..
çok istiyorsan kendine konu aç orda paylaş derdini demi bu tiplere sinir oluyorum işteee.

Son düzenleme:
salak kelimesini "anlama konusunda sıkıntılı" diye düzelttim. Lakin arkadaşlarınız inanın böyle şikayet ediyor : ) Bunu en başta da söylemiştim "bu salak mı neden anlamıyor" diye şikayet geliyor. Diyorum ya aforozdan korkmasa burada bunu yapanlara neler yazacaklar da. Biz bu kişiye bu uslup uygun mu dediğimizde ise ama çileden çıktım artık cevabı geliyor...

Aslında hata değer verip, kaale alıp iyi veya kötü cevap vermekte... Bu kişilere de bunu diyorum dikkate almayın ama bende o gafa düştüm

... Neyse...

ben balığa gittim

Bende bir konuya dikkat çekmek istiyorum..kadın, hayatındaki herhangi birinden dertli diyelim bunu paylaşıyor ve çözüm arıyor belki de dertleşip rahatlamak istiyor.. Bazı arkadaşlar ise konu sahibi örneğin eşinin rahatsız edici davranışlarından bahsederken "aaa benim eşim hiç öyle yapmaz beni şöyle sever, böyle el üstünde tutar" ee bize ne bundan sen konu sahibini rahatlatmak yerine onu kıskandırmaya daha da üzmeye çalışıyorsun kendi hayatını övenlerin de uyarılması gerektiğini düşünüyorum zira dert sahibine faydalarından çok zararları dokunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…