kirli çamaşırlar sepetten yere:)) bam bam bammmmm...
iki salvoda rakip yerde...
Kazen buradakilere mi kızdın yoksa biri uykunu mu kaçırdı ? hayrolsun...
haklısınız ;
Bir arkadaşınız "Yeni aldığı mobilyanın çizik çıktığını ve sağlam aldım diye imza attım ne yapacağım" diye feryat ederken birinin çıkıp ;
"Atma içine beterin beteri var. Ya oğlun 4 paket hoşbeş yeseydi? Evlerden ırak."
diye yorum yazması artık hangi ruh halinin yorumu ise bunu tanımlayamadık...
tanımlayamadığımız için üzgünüz
çok bel altı vurdum farkındayım ama ne yapayım yakaladım mı duramıyorum...
neyse herkse iyi geceler...
Mune Hanım gelip konuyu çok güzel sonuca bağlar
konularımızdan utanacağımızı falanmı snaıyorsunuz bu bı anne için önemli bı konu ben kafaya taktım neden nasıl olur dıye burda sordum arkadaşlarda yardımcı oldu sıkıntı ettiğim sorun çözüldü bunca zaman oğluma ne verıyordum bu benım için önemli
diğer içinde konu sahıbı makıneye bağlamış surekli aynı cevabı yazıyordu bende bu yönde yazdım
evet byle pat dıye yazınca saçma duruyor ama öncesını sonrasınıda bılmek lazım
kiblendiği zaman ceza alan da o zaman her şeye ceza veriyorsunuz da dememeli değil mi ?
Şimdi mahalle ağzı konusuna gelince, fikirleri merak ettim ve bir konu açtım konuda konu dışı mesaj yazanlar konu sahibine saygısızlık yapıyor sorduğum konu dışına çıkıyorsa ne yapmalı ? Bu konuda benden de çıkmadı o kadar çok şikayet var ki sesini çıkartan aforoz edecek diye sesini yükseltemiyor... Bu onların serzenişi, rahat ol
size göre saçma o kişiye göre önemli işte bu farkı göremiyorsunuz size göre oğlunuz ona göre 7.000 verdiği mobilya...
Ben utanın diye yazmadım, konularınıza böyle yorumlar gelse tepkinizi sordum bakın burada bile bunaldınız konunuza yorum yazsam neler olurdu tahmin bile edemiyorum...
Hakaret dışında hiçbir kelamın engellenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Saygı beklentisinin abartıldığı durumlarda kelamlar özgürlüğünü yitirecektir diye düşünüyorum. Aynı tip yazan, aynı kelimeleri kullanan robotlara dönüşmeyelim, o kadar da değil artık diyorum.
Başlık içerisinde bir tartışma yaşanıyorsa ve bu tartışma konudan bağımsız olmakla birlikte hakaret içeren cümleler barındırıyorsa yaptırım uygulanabilir. Bunun dışında sarf edilen hiçbir kelam benim konum dahi olsa beni rahatsız etmez. Kişisel kanaatim budur.
çok bel altı vurdum farkındayım ama ne yapayım yakaladım mı duramıyorum...
neyse herkse iyi geceler...
Mune Hanım gelip konuyu çok güzel sonuca bağlar
haklısınız ;
Bir arkadaşınız "Yeni aldığı mobilyanın çizik çıktığını ve sağlam aldım diye imza attım ne yapacağım" diye feryat ederken birinin çıkıp ;
"Atma içine beterin beteri var. Ya oğlun 4 paket hoşbeş yeseydi? Evlerden ırak."
diye yorum yazması artık hangi ruh halinin yorumu ise bunu tanımlayamadık...
tanımlayamadığımız için üzgünüz
Beni çağırmışsın:)))
Bu konuda da diyecek çok sözüm var, burası bir derdim var bölümü, en çok geyik, konu dışı mesaj burada yazılıyor malesef ve ben yine mağdurun önde gideniyim
Üye konu açmış: kayınvalidem eşimi doldurmuş kavga ettik, eşim bana vurdu
üyelerden muhteşem konu dışılar:
-Konuyu şu anda 35 kişi okuyor, alttaki üyelerin nikleri de bir güzel sıralanır,
-xxx altta nikini gördüm mesaj kutunu boşalt,
- Kanka benim konuya da yorum yapsanıza www xxxxx tak link verilir, potansiyel yorumcular konuya davet edilir,
-fake bu fake baksana konuyu açtı o kadar soru soruyoruz konu sahibi ortalarda yok,
Fake olduğunu okuyan biri hemen yorum yapar: -sen xxx sözlüktensin galiba, ay bunlarda burda bizi okuyorlar sonra bize kezban diyorlar,
Olay kezban mevzusuna döner: - aaaa hani nerde yazmışlar kezban diye link versene,
- al link bu xxxxxxxxx oku bak neler yazmışlar, tüyümüz, bıyığımız dert olmuş bunlara,
Hani konu içeriği nerde kaldı, hani biz burada dertlerimizi paylaşıyorduk, fikir alıyorduk, heyooooo yaşasın geyik...
Konunun sonu mu? Topiği açan üye dalga geçilip sahte üyelikle suçlanmaya üzülür, bana şöyle bir mesaj atar, topiğimde nikinizi gördüm galiba konu kapatmayla siz ilgileniyorsunuz konumu kapar mısınız? Birde üyeliğimi silin ben burayı kadınların dayanışma içinde olduğu bir yer sanmışım yapılan yorumlara çok üzüldüm der ve konu sahibi için üzücü, geyik yapanlar için banlanmayla biten bir son, taa ki banlar bitip yeni konulara geyik yapmak üzere yelken açana kadar.
Fikrim mi? Geyik bölümü dışında konu dışı yazmak yasak kapsamında kalmalı, burası kafa dağıtma alanı değil, kafa mı dağıtılacak geyik bölümü hizmetlerinde.
Konu dışının zararlısı zararsızı olmaz, sonuçta konu kaynıyor, bıraksak bildiğin 5 çayı muhabbetine dönecek, konu sahibesi rahatsız olsa bile KİB yapmayı bilmeyenler var aralarında, bildiremiyorlar veya kime ulaşacaklarını bilmeyenler oluyor, birilerine danışarak ismimi alıp bana mesaj atan çok oldu, zaten geyik bölümü varken burayı da geyiğe çevirmenin lüzumu var mı?
Bu ısrar niye?
Banlanmak hoşlarına gitmiyor, bende bayıla bayıla ceza vermiyorum hoş ama özelden defalarca uyardıklarım kendilerini iyi bilirler, uyarmayla olsaydı onlar uslanırdı. İşin tuhafı konu dışıdan ceza alanların büyük bir kısmı kuralları bilenler, konu dışı yasak biliyorlar, hatta topiğe bile :- mune bizi yakalarsa banlar diye yazıyorlar ama geyiğe devam ediyorlar düşünün artık.
Konu dışı mı ban, bu kadar açık ve net...
Konu disiyla,
Eski konularin isitilip sunulmasi ayni mi acaba merak ettim.. :26:
Bir derdinizi buraya konu olarak açtınız siz derdinizden bahsederken biri çıkıp sizin konunuz ile alakası olmayan yorum yaptığında....
devamı ankette veya yorumlarınız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?