Adalet istiyorum ;(

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Kızlar Benim eşim düğün toplantı misafirlik yani böyle kalabalık ortamlara girmeyi sevmiyor Ve benimde gitmemi istemiyor. Bende çoğu zaman akrabalarımın davetlerine düğünlerine gitmedim istemediğimden değil ama eşimle çok tartıştık bununla ilgili sonuç gitmedik yani. En son yine çok yakın akrabamın nişanı vardı götürmedi düğününe gideriz dedi. Belki eleştireceksiniz ki haklısınızda boyun eğdim hep sonunda.
Bu arada eşimin akrabalarına hep gitmişizdir babasının zoruyla kabul etmiştir eşim. Bugün uzaktan bir akrabasının nişanı var Ve ben eşimin gitmeyeceğini bildiğimden kp e gitmeyeceğimizi söyledim. O da eşime de sordu eşim demesin mi bakarız diye!
Ben o an şok oldum zaten sonda kp karın gitmeyeceğini söyledi dedi
Benim ki de demesin mi gelmezse gelmesin o diye ...
kızlar o kadar üzüldüm ki.. Benim akrabalarıma kendi gitmediği gibi beni yalnız da göndermezken bu yaptığı büyük haksızlık değil mi ? Mesaj attım bana gelince böyle yaptın kendi akrabalarına ben olmadan da gidiyorsun fln diye bYa uzun mesaj. Bana yazdığı ne biliyor musunuz s*ktrg*t (!) ben ne yapayım bu Adama kendime de çok kızıyorum biliyorum çok boyun eydim. Ne yapacağımı bilmiyorum ama bana küfür etti ya buz gibi soğudum ondan. Beni o kadar değersizleştirdi ki

Bir daha o gelsin gelmesin gideceğimi söyledim ya zaten ona küfür etti kaldıramadı kendi yapınca mübah bana değil (!) şimdi nasıl davranmalıyım bilmiyorum anlasın istiyorum hatasını

Bir daha o gelsin gelmesin gideceğimi söyledim ya zaten ona küfür etti kaldıramadı kendi yapınca mübah bana değil (!) şimdi nasıl davranmalıyım bilmiyorum anlasın istiyorum hatasını
Dediğinizi yapacaksınız işte. Bu arada surat asip tartışmaya gerek yok.zamanki gelince ben gidiyorum deyip gideceksiniz.

Yuh artık ya. Verdiği cevaba bak. Kınamak istemiyorum ama ben olsam o lafı kıvırır kivirir burnuna sokarim. Sizde niye bu kadar yüz veriyosunuz ki ? Gelmezsen gelme ben gitmek istiyorum diyip kestirip atacaksınız. Sonrasini o düşünsün. Lütfen ya yüz vermeyin bu kadar. Sonra önünü alamiyosunuz.

Çok afedersiniz ama ben sizin yerinizde olsam o ünlemle yazdığı şeyin hakkını vererek öyle bir giderdim ki... Kendisi aynen o şekilde ortada kalırdı.

Arkadaş ben de şunu anlamıyorum bu adamlardaki özgüven nereden geliyor?
Ailesinin yanında süt kuzusuyken evlenince niye etçil bir hayvana dönüşüyorlar?

Demek ki hiç kaybetme korkusu yok.Demek ki tepemize çıkarmayacağız.Demek ki vay sen evin direğisin vay sen aslansın vay sen koçsun demeyeceğiz.Ne sanıyorsa kendini.

Küfür yemeyin.Onursuz yaşamaktansa ölmeyi yeğlerim.

Aynen çok yüz verdim

O küfürlü ona nasıl yedirebilirim nasıl ? Allahım kafayı yicem

Dilinden siz anlarsınız, nasıl yapacağınız size kalmış. Bir nevi protesto ama ne şekil bilemem.

Bir daha küfür ettiğinde susmayacağınızı vs söyleyin. Bi kadına küfür kadar söylenebilecek başka iğrenç bişey yok. Hoş erkeğe de söylenmezde onlar alışmışlar artık.

Zeytinyağı gibi üste çıkar o sürekli kesin bu konuda da beni suçlu bulur

Zeytinyağı gibi üste çıkar o sürekli kesin bu konuda da beni suçlu bulur
O zaman ağam paşam diye yaranmaya mı çalışıcaksınız?
Zayıf noktası neyse onu yapın, ha yapmazsanız bu küfürler sadece mesajla kalmaz ortam içinde herkesin ortasında söyler zamanla.

Bende de öyle kendi akrabalara gelince gider de bizim akrabalara gelince gitmez en sinir olduğum seydir

Hazirlayin bavulunu almayin eve yazdigi gibi gitsin ,
Hakaret edecek birsey yok ,
Terbiyesiz adam ,
Sizde imtiyaz vermeyi hayatinizda kimseye ogrenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…