- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Bir daha o gelsin gelmesin gideceğimi söyledim ya zaten ona küfür etti kaldıramadı kendi yapınca mübah bana değil (!) şimdi nasıl davranmalıyım bilmiyorum anlasın istiyorum hatasınıHatalı olan sizsiniz.Beni götürmedi filan demişsiniz. Siz eşya değilsiniz sizi götürsün. Giyinip hazırlanıp çıkacaksınız bu kadar basit.
Boyun egdiginizin farkındaysanız birdaha yapmazsınız sorun çözülür.
Dediğinizi yapacaksınız işte. Bu arada surat asip tartışmaya gerek yok.zamanki gelince ben gidiyorum deyip gideceksiniz.Bir daha o gelsin gelmesin gideceğimi söyledim ya zaten ona küfür etti kaldıramadı kendi yapınca mübah bana değil (!) şimdi nasıl davranmalıyım bilmiyorum anlasın istiyorum hatasını
Nasıl olacak oSüregelen sorunu çözmeden önce bence o küfrü bi yedirin ona!
Aynen çok yüz verdimYuh artık ya. Verdiği cevaba bak. Kınamak istemiyorum ama ben olsam o lafı kıvırır kivirir burnuna sokarim. Sizde niye bu kadar yüz veriyosunuz ki ? Gelmezsen gelme ben gitmek istiyorum diyip kestirip atacaksınız. Sonrasini o düşünsün. Lütfen ya yüz vermeyin bu kadar. Sonra önünü alamiyosunuz.
O küfürlü ona nasıl yedirebilirim nasıl ? Allahım kafayı yicemArkadaş ben de şunu anlamıyorum bu adamlardaki özgüven nereden geliyor?
Ailesinin yanında süt kuzusuyken evlenince niye etçil bir hayvana dönüşüyorlar?
Demek ki hiç kaybetme korkusu yok.Demek ki tepemize çıkarmayacağız.Demek ki vay sen evin direğisin vay sen aslansın vay sen koçsun demeyeceğiz.Ne sanıyorsa kendini.
Küfür yemeyin.Onursuz yaşamaktansa ölmeyi yeğlerim.
Dilinden siz anlarsınız, nasıl yapacağınız size kalmış. Bir nevi protesto ama ne şekil bilemem.Nasıl olacak o
Zeytinyağı gibi üste çıkar o sürekli kesin bu konuda da beni suçlu bulurDilinden siz anlarsınız, nasıl yapacağınız size kalmış. Bir nevi protesto ama ne şekil bilemem.
Bir daha küfür ettiğinde susmayacağınızı vs söyleyin. Bi kadına küfür kadar söylenebilecek başka iğrenç bişey yok. Hoş erkeğe de söylenmezde onlar alışmışlar artık.
O zaman ağam paşam diye yaranmaya mı çalışıcaksınız?Zeytinyağı gibi üste çıkar o sürekli kesin bu konuda da beni suçlu bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?