- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.600
- 898
- Konu Sahibi Amazing family
-
Süregelen sorunu çözmeden önce bence o küfrü bi yedirin ona!
Benim ki kendi gitmediği gibi beni de göndermez gidersem de burnumdan getirir bu ne ya kendini ne sanıyorsa ama yok artık bitti sormam bile artık söyler ve giderim direkBende de öyle kendi akrabalara gelince gider de bizim akrabalara gelince gitmez en sinir olduğum seydir
O küfürlü ona nasıl yedirebilirim nasıl ? Allahım kafayı yicem
Bakin öncelikle şu "göndermez"kelimesini kafanızdan silin.O sizin patronunuz amiriniz filan değil. Eşiniz o sizin.Fikrini sorarsınız tamam ama izin almak nedir yani?Benim ki kendi gitmediği gibi beni de göndermez gidersem de burnumdan getirir bu ne ya kendini ne sanıyorsa ama yok artık bitti sormam bile artık söyler ve giderim direk
Benim eşim herşeyden haberi olsun istiyor söylemedi mi KV camdan bakiyor bi nereye gidiyor diye. Malum hic de habersiz de olmuyor ben sikildim böle şeylerden... Yok iyiliği içinmiş ama gerçekten gina geldi. Annemlerdede misafir geliyor ama gitmiyos.. Bizim misafir gelince hoopp yukariya çik kvye.. Bende dedim ki eşime benim misafir değil niye cikiyoz dedim kabul etmiycektim annemlere göndermediği içinde.. Ama artik boyun egmiycem ne gerekirse o yaniBenim ki kendi gitmediği gibi beni de göndermez gidersem de burnumdan getirir bu ne ya kendini ne sanıyorsa ama yok artık bitti sormam bile artık söyler ve giderim direk
Şuan çekip gitmeyi o kadar çok istiyorum ki ama bir oğlum Ve daha cinsiyetini bilmediğim çok ufacık bir bebeğim bar karnımda. Evet ben bir aptalım iki Güler yüz gösterdi diye ikinci bebeği düşünecek kadar aptal (!)Birincisi 'aynı şekilde' cevap verin.Biz kadınlar zekiyiz.Düzgün kelimelerle küfürden daha ağır konuşabiliriz.(örn. erkeklik)
İkincisi bu zamana kadar sergilediğiniz düzgün davranışların bundan sonra geçerli olmayacağını ve size nasıl davranılıyorsa 'aynı şekilde' davranacağınızı belirtin.Kırıyorsa kırarsınız, bağırıyorsa bağırırsınız, kısıtlıyorsa kısıtlarsınız bu kadar basit.
Üçüncüsü, karşınızdaki muhtemelen geri adım atmayacaktır.Siz de atmayınız.İnsana insanca davranma dersinden kalmış bir insana, insanca davranmayıp insani yönlerinizi kenara koyacaksınız,(bunu nasıl yazdım ben de bilmiyorum)
karşınızdaki sizin eşiniz değil de 'bu tarz' davranışlara sahip herhangi biriymiş gibi nasıl tepki verirseniz öyle tepkinizi koyacaksınız.
Dördüncüsü kırılan onur ve gurur tamir edilemez.Gerçeklerle yüzleşmeyi öğrenin.Eşinizin size saygısı kalmamışsa alırsınız eşyalarınızı onu mükemmel kişiliği ve mükemmel türkçesi ile başbaşa bırakırsınız.
Şuan çekip gitmeyi o kadar çok istiyorum ki ama bir oğlum Ve daha cinsiyetini bilmediğim çok ufacık bir bebeğim bar karnımda. Evet ben bir aptalım iki Güler yüz gösterdi diye ikinci bebeği düşünecek kadar aptal (!)
Şuan çekip gitmeyi o kadar çok istiyorum ki ama bir oğlum Ve daha cinsiyetini bilmediğim çok ufacık bir bebeğim bar karnımda. Evet ben bir aptalım iki Güler yüz gösterdi diye ikinci bebeği düşünecek kadar aptal (!)
Fazla İnat.. Ya inat edip arkamı aramazsa Ve evliliğimiz biterse bilmiyorum belki de bitmeli o kadar kötüyüm ki düşünemiyorum şuan .. Hamileyim hormonlar malum ama abartmıyorum ben dimi haklıyım yaniBazen gitmek için gitmeyiz.Ders vermek için gideriz.Bebek ikinizin, çocuk ikinizin.O da düşünecektir.Düşünmelidir.Düşünmüyorsa zaten önemi yok.
Zaten hepsi düşünsün diye.
Ee sizin yakın akrabalarınızın mutlu günlerine gidip gidemiyeceğinize kocan karar veriyorsa sana o lafı demeyi hak görür tabi
Yeminle şöyle adamları kk kadınları olarak tenhada sıkıştırıp ağzını burnunu kırsak çok rahatlarım
Beni o kadar değersizleştirdi ki
Peki bu degersizlestirmede sizin hic rolunuz yok mu?
En büyük rol bende .. Onu o kadar poh pohladım ki ben onu büyülttükce o beni küçük gördüPeki bu degersizlestirmede sizin hic rolunuz yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?