Adalet istiyorum ;(

Bende de öyle kendi akrabalara gelince gider de bizim akrabalara gelince gitmez en sinir olduğum seydir
Benim ki kendi gitmediği gibi beni de göndermez gidersem de burnumdan getirir bu ne ya kendini ne sanıyorsa ama yok artık bitti sormam bile artık söyler ve giderim direk

O küfürlü ona nasıl yedirebilirim nasıl ? Allahım kafayı yicem

Birincisi 'aynı şekilde' cevap verin.Biz kadınlar zekiyiz.Düzgün kelimelerle küfürden daha ağır konuşabiliriz.(örn. erkeklik)

İkincisi bu zamana kadar sergilediğiniz düzgün davranışların bundan sonra geçerli olmayacağını ve size nasıl davranılıyorsa 'aynı şekilde' davranacağınızı belirtin.Kırıyorsa kırarsınız, bağırıyorsa bağırırsınız, kısıtlıyorsa kısıtlarsınız bu kadar basit.

Üçüncüsü, karşınızdaki muhtemelen geri adım atmayacaktır.Siz de atmayınız.İnsana insanca davranma dersinden kalmış bir insana, insanca davranmayıp insani yönlerinizi kenara koyacaksınız,(bunu nasıl yazdım ben de bilmiyorum)
karşınızdaki sizin eşiniz değil de 'bu tarz' davranışlara sahip herhangi biriymiş gibi nasıl tepki verirseniz öyle tepkinizi koyacaksınız.

Dördüncüsü kırılan onur ve gurur tamir edilemez.Gerçeklerle yüzleşmeyi öğrenin.Eşinizin size saygısı kalmamışsa alırsınız eşyalarınızı onu mükemmel kişiliği ve mükemmel türkçesi ile başbaşa bırakırsınız.

küfürlü mesajını sakın silmeyin saklayın.
ben olsam hakaret davası açardım siz ne yaparsınız bilemem ama illa ki lazım olur.
bi de götürmedi falan diyorsunuz ya yaş 10 değil değil mi? çünkü artık 15 yaşındakiler bile evden çıkarken izin almıyorlar, bilin istedim.

Benim ki kendi gitmediği gibi beni de göndermez gidersem de burnumdan getirir bu ne ya kendini ne sanıyorsa ama yok artık bitti sormam bile artık söyler ve giderim direk
Bakin öncelikle şu "göndermez"kelimesini kafanızdan silin.O sizin patronunuz amiriniz filan değil. Eşiniz o sizin.Fikrini sorarsınız tamam ama izin almak nedir yani?
Karşınıza alın konuşun. Birdaha küfür edemeyeceğini de söyleyin.

Benim eşim herşeyden haberi olsun istiyor söylemedi mi KV camdan bakiyor bi nereye gidiyor diye. Malum hic de habersiz de olmuyor ben sikildim böle şeylerden... Yok iyiliği içinmiş ama gerçekten gina geldi. Annemlerdede misafir geliyor ama gitmiyos.. Bizim misafir gelince hoopp yukariya çik kvye.. Bende dedim ki eşime benim misafir değil niye cikiyoz dedim kabul etmiycektim annemlere göndermediği içinde.. Ama artik boyun egmiycem ne gerekirse o yani

Şuan çekip gitmeyi o kadar çok istiyorum ki ama bir oğlum Ve daha cinsiyetini bilmediğim çok ufacık bir bebeğim bar karnımda. Evet ben bir aptalım iki Güler yüz gösterdi diye ikinci bebeği düşünecek kadar aptal (!)

Bazen gitmek için gitmeyiz.Ders vermek için gideriz.Bebek ikinizin, çocuk ikinizin.O da düşünecektir.Düşünmelidir.Düşünmüyorsa zaten önemi yok.
Zaten hepsi düşünsün diye.

Bazen gitmek için gitmeyiz.Ders vermek için gideriz.Bebek ikinizin, çocuk ikinizin.O da düşünecektir.Düşünmelidir.Düşünmüyorsa zaten önemi yok.
Zaten hepsi düşünsün diye.
Fazla İnat.. Ya inat edip arkamı aramazsa Ve evliliğimiz biterse bilmiyorum belki de bitmeli o kadar kötüyüm ki düşünemiyorum şuan .. Hamileyim hormonlar malum ama abartmıyorum ben dimi haklıyım yani

Ee sizin yakın akrabalarınızın mutlu günlerine gidip gidemiyeceğinize kocan karar veriyorsa sana o lafı demeyi hak görür tabi
Yeminle şöyle adamları kk kadınları olarak tenhada sıkıştırıp ağzını burnunu kırsak çok rahatlarım

İkili oynuyor işte, ne kadar tehlikeli. Bir de ailesinin önünde sizi küçük düşürecek kadar, Karaktersiz kişilik. Allah sabır versin... Güzelce giyinip gideceksin, şu an başka çaren yok. Ve bundan sonra ki bütün davetlere de gideceksin, eğer gelmezse (Şu yaşadığını da bir kenara yaz, vakti saati geldiğinde) o zaman sorarsın hesabını... Sevgiler...

Koskoca insanlarsınız . .
Ayrı ayrı takılabilirsiniz . .
O gelmiyorsa siz gidin . .

Adaletten daha önemli sorunlarınız var arada, önce onları çözün derim. Sizin düşüncenize direk küfürle cevap vermesi... Diğer problem de sizin onun ailesininkilere gitmemeniz, kendi ailenizinkilere gitmenizle çözülür. Herkes kendi ailesininkine gitsin. Olmaz derse de adaletsiz davranırken düşünecektin dersiniz. Öyle her dediğini de dinlemeyin siz de bir bireysiniz.

siz gitmemekle çok hata etmişsiniz. neyse bundan sonra izin bile almanıza gerek yok, istediğiniz her yere kendiniz gidin.

küfür içinse; karşınıza alın çok ciddi bir konuşma yapın, artık olayların gerçek yüzünü gördüğünüzü, bundan sonra hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını, akıllandığınızı, sizi artık ezemeyeceğini, eğer davranışlarına devam ederse ne yapabileceğinizi tahmin bile edemeyeceğini çok ciddi bir şekilde söyleyin, dişinizi gösterin biraz. o sizi kaybetmekten korksun biraz da.

o nasıl cevaptır öyle ya. terbiyesiz adam. o yazdığını kendisi yapsın. ahh ahh dünyaya 1 kere geliyoruz. göüzümüzün içine bakılarak büyüyoruz.yemeyip yedirilip giymeyip giydiriliyoruz.Bizi pamuklar yada daha az pamuklar içinde seven insanların arasından ayrılıp kendimize yeni dünyalar kuruyoruz geldiğimiz yerde gördüklerimizi göreceğimiz ümidiyle. ailelerimizden fedakar olmanın gerekliliğini öğreniyoruz. bunu en çokta evliyken yapmamız gerektiği vurgulanıyor.yapıyoruzda ve karşılığında çoğu bayanın aldığı şey ne yazık ki böyle durumlar. değersizlikler önemsememezlikler hakaretler bencillikler...soğumakta çok haklısınız. ben öyle bir adamın eşyasını yıkamaktan bile ar duyardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…