Kızlar Benim eşim düğün toplantı misafirlik yani böyle kalabalık ortamlara girmeyi sevmiyor Ve benimde gitmemi istemiyor. Bende çoğu zaman akrabalarımın davetlerine düğünlerine gitmedim istemediğimden değil ama eşimle çok tartıştık bununla ilgili sonuç gitmedik yani. En son yine çok yakın akrabamın nişanı vardı götürmedi düğününe gideriz dedi. Belki eleştireceksiniz ki haklısınızda boyun eğdim hep sonunda.
Bu arada eşimin akrabalarına hep gitmişizdir babasının zoruyla kabul etmiştir eşim. Bugün uzaktan bir akrabasının nişanı var Ve ben eşimin gitmeyeceğini bildiğimden kp e gitmeyeceğimizi söyledim. O da eşime de sordu eşim demesin mi bakarız diye!
Ben o an şok oldum zaten sonda kp karın gitmeyeceğini söyledi dedi
Benim ki de demesin mi gelmezse gelmesin o diye ...
kızlar o kadar üzüldüm ki.. Benim akrabalarıma kendi gitmediği gibi beni yalnız da göndermezken bu yaptığı büyük haksızlık değil mi ? Mesaj attım bana gelince böyle yaptın kendi akrabalarına ben olmadan da gidiyorsun fln diye bYa uzun mesaj. Bana yazdığı ne biliyor musunuz s*ktrg*t (!) ben ne yapayım bu Adama
kendime de çok kızıyorum biliyorum çok boyun eydim. Ne yapacağımı bilmiyorum ama bana küfür etti ya buz gibi soğudum ondan. Beni o kadar değersizleştirdi ki