- 12 Temmuz 2006
- 58.906
- 225.048
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Amazing family
-
Ne demek göndermez, benim eşimde düğün dernek sevmez, adamın yapısı bu, senin sülalen benim sülalem ayrımı yapmadan kimsenin düğününe gitmiyor, kalabalık ve gürültülü ortamları sevmiyor çünkü ama ben dilediğim düğüne giderim, oldu olacak ne kadar nefes alacağınıza da karışsın.Benim ki kendi gitmediği gibi beni de göndermez gidersem de burnumdan getirir bu ne ya kendini ne sanıyorsa ama yok artık bitti sormam bile artık söyler ve giderim direk
Tabi ki herkesin yapısı farklı bende eşimi hiçbir zaman zorlamadım ama o gelmediği gibi beni de göndermedi gittiğim zaman büyük sorunlar çıkardı. Ama bugün gözü fazlasıyla korktu sanıyorum artık susmayacağımı kabullenmeyeceğimi anladıNe demek göndermez, benim eşimde düğün dernek sevmez, adamın yapısı bu, senin sülalen benim sülalem ayrımı yapmadan kimsenin düğününe gitmiyor, kalabalık ve gürültülü ortamları sevmiyor çünkü ama ben dilediğim düğüne giderim, oldu olacak ne kadar nefes alacağınıza da karışsın.
Gidin diyorsunuz evet haklısınız da ama göndermiyor ki bir daha Benimle bir yere gidemezsin deyip tehdit ediyor başka şeylerle gönlümü alıp ikna ediyor hepKoskoca insanlarsınız . .
Ayrı ayrı takılabilirsiniz . .
O gelmiyorsa siz gidin . .
Aynen böyle yaptım evi terkedeceğim anlayınca geri adım attı hemensiz gitmemekle çok hata etmişsiniz. neyse bundan sonra izin bile almanıza gerek yok, istediğiniz her yere kendiniz gidin.
küfür içinse; karşınıza alın çok ciddi bir konuşma yapın, artık olayların gerçek yüzünü gördüğünüzü, bundan sonra hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını, akıllandığınızı, sizi artık ezemeyeceğini, eğer davranışlarına devam ederse ne yapabileceğinizi tahmin bile edemeyeceğini çok ciddi bir şekilde söyleyin, dişinizi gösterin biraz. o sizi kaybetmekten korksun biraz da.
Artık susmayacağımı anladı.. Ona göre davranır diye düşünüyorum. Yoksa sonuçlarına katlanıro nasıl cevaptır öyle ya. terbiyesiz adam. o yazdığını kendisi yapsın. ahh ahh dünyaya 1 kere geliyoruz. göüzümüzün içine bakılarak büyüyoruz.yemeyip yedirilip giymeyip giydiriliyoruz.Bizi pamuklar yada daha az pamuklar içinde seven insanların arasından ayrılıp kendimize yeni dünyalar kuruyoruz geldiğimiz yerde gördüklerimizi göreceğimiz ümidiyle. ailelerimizden fedakar olmanın gerekliliğini öğreniyoruz. bunu en çokta evliyken yapmamız gerektiği vurgulanıyor.yapıyoruzda ve karşılığında çoğu bayanın aldığı şey ne yazık ki böyle durumlar. değersizlikler önemsememezlikler hakaretler bencillikler...soğumakta çok haklısınız. ben öyle bir adamın eşyasını yıkamaktan bile ar duyardım.
Zaten en çok beni kıran küfür etmesi oldu. Normal gelse böyle bir konu açmazdım sanıyorum)Anlattığınız sorundan daha önemli birşey var ortada. Size nasıl böyle rahat küfür edebiliyor? Normal mi geliyor size?
Konu başlığı ve içeriği adalet istiyorum olunca sorun ailelere gidip gelmek gibi algilaniyor, eşim bana küfür etti olsa daha iyi sanki.Zaten en çok beni kıran küfür etmesi oldu. Normal gelse böyle bir konu açmazdım sanıyorum)
Anlasın zaten, insan evlenince birinin boyunduruğu altına girmiş olmuyor, sizlerden çok daha fazla zamandır evliyim, eşimi gitmek istemediği yerlere asla zorlamadım ama o da beni gitmek istediğim yerler için kısıtlamadı hiç, kadınında erkeğinde kendine ait bir özel hayatı vardır, özel hayata, sizinki gibi ufacık taleplere karşı çıkmaya, müdahale etmeye hakkı yok kimsenin, bu eş bile olsa.Tabi ki herkesin yapısı farklı bende eşimi hiçbir zaman zorlamadım ama o gelmediği gibi beni de göndermedi gittiğim zaman büyük sorunlar çıkardı. Ama bugün gözü fazlasıyla korktu sanıyorum artık susmayacağımı kabullenmeyeceğimi anladı
Gidin diyorsunuz evet haklısınız da ama göndermiyor ki bir daha Benimle bir yere gidemezsin deyip tehdit ediyor başka şeylerle gönlümü alıp ikna ediyor hep
Sorun ailelere gidip gelmek değil ki akrabalarımın düğün nişan vs özel günlerine gidememem ve tartışmamız tartışmamızın sonunda da bana küfür etmesi yanı hepsini kapsıyor. O an konu başlığını öyle düşünüp yazdım konu adının nasıl olması gerektiğini tartışacak vaktim Yok ciddenKonu başlığı ve içeriği adalet istiyorum olunca sorun ailelere gidip gelmek gibi algilaniyor, eşim bana küfür etti olsa daha iyi sanki.
Eşimle aramızda 13 yaş var Ve ben onun kadar otariter olamadım. Belki cahilliğimden yaşanmışlığın az olmasından çok taviz vermiş olabilirimSiz ipleri eline vermişsiniz çoktan
Çocuk musunuz Allah aşkına
Suçun büyüğü bende ki zaten kabul ediyorumSuc sende. Boyle saygisiz bir tipin emirlerine uyarsan boyle olur. Sen gitme, o istediğine gitsin. Sen ağaç kovuğundan ciktin ya zaten. Yok oyle bi dünya. Igrenc küfüre hiç girmiyorum ki ban yemeyim.
Suçun büyüğü bende ki zaten kabul ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?