Adalet istiyorum ;(

Benim ki kendi gitmediği gibi beni de göndermez gidersem de burnumdan getirir bu ne ya kendini ne sanıyorsa ama yok artık bitti sormam bile artık söyler ve giderim direk
Ne demek göndermez, benim eşimde düğün dernek sevmez, adamın yapısı bu, senin sülalen benim sülalem ayrımı yapmadan kimsenin düğününe gitmiyor, kalabalık ve gürültülü ortamları sevmiyor çünkü ama ben dilediğim düğüne giderim, oldu olacak ne kadar nefes alacağınıza da karışsın.

Kızlar bugün Benim için bir Milad... Eşimi aldım karşıma konuştum Ve tabiki birşey anlamadı aynı tas aynı hamam(!) İlk defa benim şalterlet attı Ve valizimi topladım beni ve çocuklarımı haketmediğini yüzümüzü bir daha göremeyeceğini söyledim ve eşim baya korktu hemen geri adım attı ısrar etti sakinleş konuşalım yanlış anladın felan dedi hiç beklemediğim şekilde yaklaştı bana . Demek ki böyle olmak gerekiyormuş. Buradan pasif olan hanımlara sesleniyorum susmakla kimseye yaranamıyoruz aksine gözlerinde daha da çok küçülüyoruz ... Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim cesaret verdiniz

Tabi ki herkesin yapısı farklı bende eşimi hiçbir zaman zorlamadım ama o gelmediği gibi beni de göndermedi gittiğim zaman büyük sorunlar çıkardı. Ama bugün gözü fazlasıyla korktu sanıyorum artık susmayacağımı kabullenmeyeceğimi anladı

Koskoca insanlarsınız . .
Ayrı ayrı takılabilirsiniz . .
O gelmiyorsa siz gidin . .
Gidin diyorsunuz evet haklısınız da ama göndermiyor ki bir daha Benimle bir yere gidemezsin deyip tehdit ediyor başka şeylerle gönlümü alıp ikna ediyor hep

Aynen böyle yaptım evi terkedeceğim anlayınca geri adım attı hemen

Anlattığınız sorundan daha önemli birşey var ortada. Size nasıl böyle rahat küfür edebiliyor? Normal mi geliyor size?

Artık susmayacağımı anladı.. Ona göre davranır diye düşünüyorum. Yoksa sonuçlarına katlanır

Anlasın zaten, insan evlenince birinin boyunduruğu altına girmiş olmuyor, sizlerden çok daha fazla zamandır evliyim, eşimi gitmek istemediği yerlere asla zorlamadım ama o da beni gitmek istediğim yerler için kısıtlamadı hiç, kadınında erkeğinde kendine ait bir özel hayatı vardır, özel hayata, sizinki gibi ufacık taleplere karşı çıkmaya, müdahale etmeye hakkı yok kimsenin, bu eş bile olsa.

Sınırlarını bilmeyene ellerinizle çizeceksiniz sınırları.. nereye gidip nereye gitmeyeceğinizi siz söyleyecektiniz en baştan, o değil.. adamlardan izin isteyince bizim yerimize düşünüp karar verebileceklerini sanmaya başlıyorlar, sıkıntı...

Konu başlığı ve içeriği adalet istiyorum olunca sorun ailelere gidip gelmek gibi algilaniyor, eşim bana küfür etti olsa daha iyi sanki.
Sorun ailelere gidip gelmek değil ki akrabalarımın düğün nişan vs özel günlerine gidememem ve tartışmamız tartışmamızın sonunda da bana küfür etmesi yanı hepsini kapsıyor. O an konu başlığını öyle düşünüp yazdım konu adının nasıl olması gerektiğini tartışacak vaktim Yok cidden

Siz ipleri eline vermişsiniz çoktan
Çocuk musunuz Allah aşkına
Eşimle aramızda 13 yaş var Ve ben onun kadar otariter olamadım. Belki cahilliğimden yaşanmışlığın az olmasından çok taviz vermiş olabilirim

Suc sende. Boyle saygisiz bir tipin emirlerine uyarsan boyle olur. Sen gitme, o istediğine gitsin. Sen ağaç kovuğundan ciktin ya zaten. Yok oyle bi dünya. Igrenc küfüre hiç girmiyorum ki ban yemeyim.

Suc sende. Boyle saygisiz bir tipin emirlerine uyarsan boyle olur. Sen gitme, o istediğine gitsin. Sen ağaç kovuğundan ciktin ya zaten. Yok oyle bi dünya. Igrenc küfüre hiç girmiyorum ki ban yemeyim.
Suçun büyüğü bende ki zaten kabul ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…