adalet mi bu

Eski konularına bakın zorlandım dediği evi babası ikramiyesini vererek üstüne kendi birikimini koyarak almış kuzende dusundumu acaba neden bana yardım eden bir babam yok Adalet mi bu diye
Miras babanin ikramiyesinden çok olmamalıydı işte.

Öyle olsa sorun yoktu, ama miras çok olunca, dokunmuş konu sahibine.

Çok adalet annecim

Miras babanin ikramiyesinden çok olmamalıydı işte.

Öyle olsa sorun yoktu, ama miras çok olunca, dokunmuş konu sahibine.

Çok adalet annecim
İnsan adaleti önce kendi düşüncelerin de aramalı konu sahibine miras kalsa ben istemiyorum kuzenim yokluk içinde ona kalmaliydi dermiydi..

Bende öyle sandım arada bir şey atladım sandım bir daha okudum

Ee böyle düşünebilir niye herkes fitne fesatlıkla suçlamış anlamadım.

Bir taraf hayatı boyunca canını dişine takıp çalışıp parasını kazanmış zar zor ev sahibi olmuş,bir taraf yan gel aşağı ay ben çalışamam ay kocam çalışsın hop mirasla ev sahibi.

Valla kim olsa aklından geçer.

Ama şunu kaçırıyorsun dünya adil bir yer değil,Tanrı hiçbir zaman dünyada adalet vaadetmedi.

Evet önce konularını kapadı sonra ňickini değiştirdi
Once sen haklisin denmesini bekledi muhtemelen. Ama bakti ki kimse onu hakli gormuyor, ustune de eski konularindan evini calisarak degil de babasinin parasiyla altigi yalani ortaya dokulunce konularini kapatmis, sonra da nickini degistirmis...ne yaparsa yapsin gercegi degistiremez...
Rabbim bizleri bunun gibi haset, yalanci ve kotu kalplilerden korusun.

Amin merakımdan baktım konularına kendisi öğretmen güzel bir yaşamı var her yıl tatil planları yapan birisi o kadar zorda olan kuzenine sevinmesi gerekirken gerçekten üzüldüm düşünce yapısına.

Amin merakımdan baktım konularına kendisi öğretmen güzel bir yaşamı var her yıl tatil planları yapan birisi o kadar zorda olan kuzenine sevinmesi gerekirken gerçekten üzüldüm düşünce yapısına.
Tamamen günahını alarak yorum yapıyorum
Konu sahibinin adaletsiz bulduğu
Yıllarca kendinden altta görüp içten içe kendini iyi hissettiği kuzeninin ondan iyi duruma gelmiş olması
Şimdi bakıp da kendi haline şükredeceği bir kuzeni yok
İsyanı ona

Ölüm hak miras helal neden bi isyan ?

İnsan adaleti önce kendi düşüncelerin de aramalı konu sahibine miras kalsa ben istemiyorum kuzenim yokluk içinde ona kalmaliydi dermiydi..
Olur mu öyle şey. Konu sahibi çalıştığı için mirası hak ederdi, kuzeni çalışmadığı için hak etmiyor.

Kampanya başlatalım da çalışmayan insanların miras haklarının çalışan kuzenlerine devredilmesi hakkında yasa tasarısı sunulsun meclise...

Miras kalmış şansı varmış .Allah nadip etmiş .O zaman bende acunu kıskanayım .Ama napalım .Hayat işte .

Senelerce o yokluk çekerken "bende niye varda onda yok" nasıl bir haksizlik ve adaletsizlik ise bu da öyle bir haksızlık adaletsizlik...

Oysa insanın alın teriyle kazandığı ne kadar değerli. Yıllarca emek verip her esyasinda bunu şu parayla şunu şu zorlukla aldım demesi ne kadar güzel kendi güzelliklerinin farkında değil tamamen bakış açısı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…