adam istemiyor .

temari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
79
67
8
3 yılımız doldu, aynı evde yaşıyoruz daha evlenme kararı vermedi beyfendi !

neymiş işte para biriktirecekmiş takıya altına muhtaç olmadan karşıma dik çıkacakmış .

diye diye ben gerçekten artık dayanamıyorum . bir yere gidiyoruz sürekli hesap kitap peşinde, hiç düşünmüyor bu kadının da gönlünü yapayım diye, sonra ben söyleyince ben suçlu oluyorum, zenginlik düşkünü kadın oldum .

bana çok beğenmiyorsan zengin kendini satmış adamlan beraber ol mahkeme kapısı orda bana dava aç diyor .

ayrı yatıyoruz artık nasıl olacak bilmiyorum .

neymiş işte para biriktirecekmiş takıya altına muhtaç olmadan karşıma dik çıkacakmış .

diye diye ben gerçekten artık dayanamıyorum . bir yere gidiyoruz sürekli hesap kitap peşinde, hiç düşünmüyor bu kadının da gönlünü yapayım diye, sonra ben söyleyince ben suçlu oluyorum, zenginlik düşkünü kadın oldum .
Zaten beraber yasiyorsun niye evlensin ki..

Takiyla altinla cikinca mi dimdik cikmis oluyormus.. bence onun yerine ruhunuzu kazanmaya calismaliydi.
Kizmayin ama beraber ayni evde yasiyorsunuz zaten bi erkek acisindan bakinca evlilik hayati gibi goruyodur belki de. Kaciyor da olabilir nikahtan :/

3 yıldır birliktesiniz zaten neden illa evlenmek?
Madem bu kadar evlenmek istiyordunuz keşke baştan aynı eve girmeseydiniz çünkü evli gibi yaşıyorsunuz evliliğe ihtiyaç duymuyordur büyük ihtimalle.
Ve daha şimdiden yatakları ayırmışsınız, ben sonunuz olduğunu düşünmüyorum maalesef.

gelecek planlarınız uyuşmuyorsa daha fazla zaman kaybetmeyin bence sizi oyalıyor.çocuk planı yoksa evlenmeyi düşünmezdim ben zaten aynı evde yaşıyorsunuz ama sizin planınız evlenmekse açık açık konuşun.

aynı evde yaşamayı kabul etmişsiniz, birde evlilik baskısı yapıyorsunuz galiba,
keşke evlenip de girseydiniz o eve. saygısı yok size belli, uslübu çok kötü.

Birlikte olmaya karşı değilim ama aynı evde yasamaya bu nedenden dolayı karşıyım. Adamın elinin altındasınız her konuda, neden evlilik için acele etsin ki?
Ayrıca üslubu çok kötü, bu adamla evlenmeyi düşünüyor musunuz cidden?
Eğer öyleyse resti çekip çıkın evden. Sizinle aynı çatıyı paylaşmak istiyorsa gerekeni yapsın bi zahmet

Sizin için evlenmemiş olmak bir lütuf bence, keşke tüm beraberliklerde çiftlerin bir deneme süresi olsa aynı evde. Ne güzel olurdu yahu baktın bu adamdan/kadından eş olmaz yolla gitsin.

Bence olayı bir de bu açıdan değerlendirin, bu cimri ve alçaklık kompleksli adamla olmayacağını imzayı atmadan görmüşsünüz. Neden illaki imza atıp bilinen sona koşmak istiyorsunuz?

Sen ne anlatıyon Gülüm

Yahu şu neden evkensin ki yorumlarına ayrı hastayım. Yani erkekler sadece o malum iş için mi evleniyor.
Bence şöyle demek istiyorlar;
Adamın arkası toplanıyor,yemeği yapılıyor e cinsellik de var. Niye sorumluluk alsın ki,şimdi canı istese kapıyı vurup gider.

Back
X