AdAm OLaCaK KıZLaR...

ay öldümya balıkları mandallamış bende muhabbet kuşumu şampuanlamıştım saç kurutmayla kurutmuştum

delimiyim neyım bayada buyuktum 9 10 falan

kuşa elleşmeye korkardımda heralde bi yerlerden kedi edinip tırnaklarını kesme tecrübesini hepimiz yaşamışızdır
babam yavru kedi getirdi eve ben 10 yaşındayım kardeşim 4, kediyi yıkadık kuruttuk kundakladık
tırnaklarını kestik kanadı hep ne salakmışız babamda kediyi mundar ettiniz diye geri götürdü,şimdi gonzalesim var ama uçağa almadılar Ankarada kaldı

neyseki daha fazla paradan anlamıyor

50 lırada dıyebılırdı

işin var bu kızla

Parayı bilmez mi biliyor, baktıkları, yedirdikleri içirdikleri yetmiyormuş gibi her haftada babamdan para alır, 10 lirayı kabul etmez 50 ister, ama 20 ye rağzı olur.

Paralarını da cüzdanında biriktiriyor, yazın tatile gidince 6 gece değil 8 gece kalacakmış o para ile.

Benden çok parası var valla.

Benim kız mı fena, yeni nesil mi fena inan bilemiyorum.

Annannesine çok düşkündü zaten, ama babamız gittikten sonra daha da düşkün oldu, hiç kıyamıyor annannesine.

Benim yeğenlerimde böyle
Ablam fazla disiplinlidir, yeğenlerim anneme kaçar evler yakın diye
Ablam bir de sipariş verirse
Onu da sen yap anneanneme yazık derler

Ablam evde çekirdek vs. yedirmez
Çocuklar anneme gelince çekirdek, fıstık alıp gelirler
Oley anneannem kızmıyo diye

ewt nekadar doğru

benımde bır arkadaşım evlenıyorum dıye küsmüştü bana

sonra annesı dedı meğer ondan önce evlendiğim için küsmüş

yok artık fesatlanmış, hiç anlamam yaaa bende de var bi tane ben ortamdayken aniden terslemek istemmem yok ben ondan küçükmüşüm maaşım ondan nasıl yüksek olurmuş , bilmem kim nişanlanmış nişanlığı benimkinden daha güzelmiş vs vs sürekli bi kıyaslama halinde Allahtan herkes herkesi biliyorda ortamda öyle cevaplar veriyorlarki apışıp kalıyor ben desem belki tartışma çıkıcak ben duymazdan geliyorum arkadaşlar hakkıından geliyor

Ben hiç köy ortamı görmeden büyüdüm kızlar
Bende sora sora

'Anne karpuz dal da nasıl duruyo adamların kafasına düşmüyo mu?' dermişim
Karpuz yerde yetişirmiş meğerse

Son düzenleme:
Ben hayvan besleyemiyorum, bütün hayvanlardan çok ama çok korkuyorum.

Ben hiç köy ortamı görmeden büyüdüm kızlar
Bende sora sora

'Anne karpuz dal da nasıl duruyo adamların kafasına düşmüyo mu?' dermişim
Karpuz yerde yetişirmiş meğerse

hay maşallah
geç olsun güç olmasın

Ben hayvan besleyemiyorum, bütün hayvanlardan çok ama çok korkuyorum.

kızın korkmuyo sanırım, kesin ister

Bu evcil hayvan hakkında bir sırrım var
Kimseye söylemeyin ama
Kızımın kuşunu değiştirdik, aynısını aldık
Kafasındaki tüylerden anladı
Yok bebeğim onlar vitaminden parlamıştır dedim
Naapim çok sünepe bi kuştu,
Aldığım yere götürdüm değiştirdiler
Zaten yeniydi, alışmamıştı bize

rokayı almadan önce anneme dedimki gonzales alıcam o ne dedi, netten gösterdim, istemem diye tutturdu, millet evden kurutmaya çalışır bunları sende para veripmi alcan dedi, ya ikimiz ya hiçbirimiz dedim, ikinizde cehennem olun istemem dedi annem
kardeşim askere gidince bide Şırnaktaya nazı geçiyodu, anne eve gonzales alın dedi,o vesileyle aldım
ama uçağa almadılar yaa annem bakıyo çokta seviyo şimdi

kızlar iş yok dedim,sıkılyıorum dedim,internet gitti...
neymiş elindekinin kıymetini bilecekmişsin...
konuya sonradan gireyim,ben deuzaktan çok zoğuk görünüyomuşum,ama çok canayakınımdır..ayy bi çenem açıldı mı susamam...
yalnız bi insanı ilk görüşte sevmezsem,tövbe bi daha sevemem...yakınına gelemem,buz gibi olur içim..
kadercim ne kötü bi olay,hakkaten ağzım açık kaldı.ben de çok kazık yedim de bu kadarı da

şimdiki nasıl bari samimiyeti kurdunuz mu, kuş konuşacak arkadaş konuşmayınca kuş sevmiyorum

Halamda var bundan, kızı istedi aldılar sizin gibi istemeye istemeye
Bi komşusu evde fare var diye bağırmış, çok gülmüştüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…