AdAm OLaCaK KıZLaR...

Hepsini aynı günde olmasa da bende yapmayı planlıyorum
Ama yok efendim kırıntı dökmeyin, bu evde şunu şunu yemek kabuklu yemişler yasak diyemem
Hele de bi çocuğa, kendi çocuğuma..

Evinde de rahat etmeyecekse insan nerde edecek

oğlum 10 dk içinde tüm evi hallaç pamuğu gibi atabilme potansiyeline sahip...öyle yaramaz yerinde durmayan bi çcuk olmamasına rağmen....aman napim canım evde çocuk olduğu belli olsun değil mi
bence de o ev çocuğun da evi sonuçta,onun da hakları var..

bende planlıyorum yapmayı birkaç hafta sonra da beyimin ağzından duyunca bunları şaşırdım ne bilim bi erkeğin böyle planlar yapması acayibime gitti gıcık oldum işte

Bence bi oda çocuğa ait olmalı
Dağıtsın oynasın, sonra da göster sepetini toplasın
Ama oynadığı zamanlarda da sürekli dağınık kalabilir
Çocuk o, bizim gibi arkaya yaslanıp çiçek olamaz koltukta

ben zaten o civcivleri aldırırken büyüsede yesem düşüncesiyle aldırmıştım organik civciv

bişey diyim mi;
yılandan akrepten bile korkmam(ki 2 kere sokmuşluğu vardır); hayvanlar aleminde şu civcivi sevemedim gitti..okurken bile yüzüm buruştu...

Kimseye zararları yok ki. Sadece biraz koku yapıyorlar o kadarcık.

Hatta evde olmaları işlevsel, sabahları erkenden kalkıp çalar saat vazifesi yapıyorlar. Cikcikli saat.

bende planlıyorum yapmayı birkaç hafta sonra da beyimin ağzından duyunca bunları şaşırdım ne bilim bi erkeğin böyle planlar yapması acayibime gitti gıcık oldum işte

Konuşmuştuk
Benim ki de bu model Başak burcu

Ben eşime hep şey derim 'kaynanadan betersin'
Zaten kayınvalidem ilk zamanlar dmeişti benim karışmama gerek yok 'oğlum karışır ' diye

Çok bilen kendi yapsın derim ben eşime

Kimseye zararları yok ki. Sadece biraz koku yapıyorlar o kadarcık.

Hatta evde olmaları işlevsel, sabahları erkenden kalkıp çalar saat vazifesi yapıyorlar. Cikcikli saat.
zararları yok tabii de,ben ne bilim bi gıcık oluyorum onlara.eşim de çok güler bana....ormanda bağda,her tür haşere,börtü böcük görürüm yüzüm ekşimez,adını söylemek istemediğim o hayvanlarda bi garip oluyorum..

ne güzel işte bırak yapsın adam içinden geliyosa

orası öyle içinden geldimi benden beter yapar , kv bana da diyo bana da hep karışırdı valla dedim yetiştiğim akdar yapamıyorum yetişemediğim yerde ya kendisi yapıcak ya susucak , kendi yapıyoo

herkes öğle yemeğine gitti sanırsam kaderde 2 ye doğru gidiyo ben her daim burdayım yemiyip içmiyorum

Bu kadar civciv muhabbetinin üzerine tavuk yiyeceğim ben de, ne kadar acı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…