- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.041
y edik ki,
aynı düşüncedeyim , dün akşam eşim sohbet açtı diyodu yaz geliyo bahar temizliği yapalım camları siler perdeleri yıkarız halıları da temizlemeye veririz , panjurları da silelim yazın otururken kolumuzu koyarız noluyoz lan oldum bi an
oğlum 10 dk içinde tüm evi hallaç pamuğu gibi atabilme potansiyeline sahip...öyle yaramaz yerinde durmayan bi çcuk olmamasına rağmen....aman napim canım evde çocuk olduğu belli olsun değil mi
Benim çocuğum yok ama
Olursa da abartmam titizlik konusunu, ablama çekmemişimdir
Bir de diyorum ya biz baskı ile büyüdük biraz
Çocuğum rahat etsin isterim..
Kendim de rahatıma düşkünümdür
Ev işi diye paralamam kendimi
Hepsini aynı günde olmasa da bende yapmayı planlıyorum
Ama yok efendim kırıntı dökmeyin, bu evde şunu şunu yemek kabuklu yemişler yasak diyemem
Hele de bi çocuğa, kendi çocuğuma..
Evinde de rahat etmeyecekse insan nerde edecek
oğlum 10 dk içinde tüm evi hallaç pamuğu gibi atabilme potansiyeline sahip...öyle yaramaz yerinde durmayan bi çcuk olmamasına rağmen....aman napim canım evde çocuk olduğu belli olsun değil mi
bence de o ev çocuğun da evi sonuçta,onun da hakları var..
Bizim 2.5 yaşındaki kuzenin de bir horozu vardı, çaktırmadan kestiler. Nasıl olduysa gitti gördü bunu, biz ortalığı ayağa kaldırcak sanırken "eheh ben yicem onu" diye sırıtmaya başladı cani şey.
bişey diyim mi;
yılandan akrepten bile korkmam(ki 2 kere sokmuşluğu vardır); hayvanlar aleminde şu civcivi sevemedim gitti..okurken bile yüzüm buruştu...
bende planlıyorum yapmayı birkaç hafta sonra da beyimin ağzından duyunca bunları şaşırdım ne bilim bi erkeğin böyle planlar yapması acayibime gitti gıcık oldum işte
bende planlıyorum yapmayı birkaç hafta sonra da beyimin ağzından duyunca bunları şaşırdım ne bilim bi erkeğin böyle planlar yapması acayibime gitti gıcık oldum işte
Bence bi oda çocuğa ait olmalı
Dağıtsın oynasın, sonra da göster sepetini toplasın
Ama oynadığı zamanlarda da sürekli dağınık kalabilir
Çocuk o, bizim gibi arkaya yaslanıp çiçek olamaz koltukta
aynen öyle kadercim,oyun odamız(oturmaodası aslında) var,oynarken serbest,sonrasında toplama şartımız var..kendisi de mutlu oluyo böylece..kendi alanı belli,benim diyecbileceği odası da var..uyku odası diyo oraya da..istediği gibi sülüyo odasını,orası düzenli..oyuncak odamız dağınık:)
zararları yok tabii de,ben ne bilim bi gıcık oluyorum onlara.eşim de çok güler bana....ormanda bağda,her tür haşere,börtü böcük görürüm yüzüm ekşimez,adını söylemek istemediğim o hayvanlarda bi garip oluyorum..
Kimseye zararları yok ki.Sadece biraz koku yapıyorlar o kadarcık.
Hatta evde olmaları işlevsel, sabahları erkenden kalkıp çalar saat vazifesi yapıyorlar. Cikcikli saat.
ne güzel işte bırak yapsın adam içinden geliyosa
Konuşmuştuk
Benim ki de bu modelBaşak burcu
Ben eşime hep şey derim 'kaynanadan betersin'
Zaten kayınvalidem ilk zamanlar dmeişti benim karışmama gerek yok 'oğlum karışır ' diye
Çok bilen kendi yapsın derim ben eşime
ayy noldunuz kesildi muhabbet birden...
Eki Görüntüle 671651
Biraz daha kabartayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?