- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.021
Benim yeğenlerimde böyle
Ablam fazla disiplinlidir, yeğenlerim anneme kaçar evler yakın diye
Ablam bir de sipariş verirse
Onu da sen yap anneanneme yazık derler
Ablam evde çekirdek vs. yedirmez
Çocuklar anneme gelince çekirdek, fıstık alıp gelirler
Oley anneannem kızmıyo diye
Zaten akıllısı beni bulmaz kikadercim ne kötü bi olay,hakkaten ağzım açık kaldı.ben de çok kazık yedim de bu kadarı da
Kader inanmazsın varya yaptığım yorumda hay maşallah değilde bende inek öküz ayrımı yapamazdım dicektimde bırak özlem dedim
ben de hayvan aşığıyım,evimiz sokak hayvanlaır ile doluydu vakti zamanında..bende astım alerji ne varsa çıkınca ,alamaz oldum eve..artık sokaktakilerle idare ediyorum. azıcık nefes tıkanıklığına,hapşurmaya tıksırmaya değer yani,hayvan okşamak..
ay öldümya balıkları mandallamış bende muhabbet kuşumu şampuanlamıştım saç kurutmayla kurutmuştum
delimiyim neyım bayada buyuktum 9 10 falan
Kızlar ben çıkıyorum ama dönerim yine
Nemesis gibi gıdınızdan öpüyorum bu sefer
Benim ablam titizlik hastasıDemekki yeni nesil böyle ya. :)
Ben çok kızmam, kızmanında anlamını yitirmesini istemiyorum, büyük şeyler olunca kızıyım ki anlamlı olsun diye düşünüyorum.
Zaten şükür fazla yaramaz değil, ama zaman zaman babamı özledim diye sebepsiz ağlar, güzelce anlatırım ama sen bunları biliyordun, şuanda gelmesi imkansız kızım, az kaldı, sabretmemiz lazım, sabredersek Allah bize ödül verecek ve babamızı gönderecek diye saatlerce anlatıyorum ama hala anlamak istemezse artık bende De sabır kalmıyor açıyorum kapıyı, başım ağrıdı artık sebepsiz ağlamalarını dinlemek istemiyorum, çık dışarı ağlaman bitince zile bas açarırım kapıyı dememle susması bir oluyor.
Bu defada benim vicdanım sızlıyor, çocuk haklı en sevdiği oyuncağı, babası yok yanında.
hah işte öyle kuş seviyorum ben, yoksa cik cik gak guk sevmiyorum
arkadaşımın kuşu rakı içip sarhoş oluyodu
Benim de küçükken civcivlerim vardı, sarı sarı tombiş tombiş.
Çok koktuklarında benim titiz annem de musluğun altında yıkayıp kuruturdu, hacimleri bir kaç katına çıkardı.Sıcağı çok severdiler ama makinenin önünde kendileri dururlardı. Hazır temizken de evin içine salardık, oraya buraya minnak şeyciklerini bırakınca annem deliye dönerdi..
Benim de küçükken civcivlerim vardı, sarı sarı tombiş tombiş.
Çok koktuklarında benim titiz annem de musluğun altında yıkayıp kuruturdu, hacimleri bir kaç katına çıkardı.Sıcağı çok severdiler ama makinenin önünde kendileri dururlardı. Hazır temizken de evin içine salardık, oraya buraya minnak şeyciklerini bırakınca annem deliye dönerdi..
benimde civcivlerim vardı küçükken çok seviyodum onları , sonra noldu derseniz tam daha büyümemişlerdi baya bi ağladım yicem onları keselim diye , annem başka alalım daha küçükler dediyse de dinletemedi
biz de pazardan almıştık yeşil civciv, hayvanları boyuyolardı bizde prim veriyoduk yaa neyse, kardeşim evde top oynıcam diye ezdi
ben de pek titiz anne sayılmam..oynasın dağıtsın istediği gibi,bizdeki kural,işi bitince toplamak...
eline alsın yesin,..oğlum tam tersi,asla eliyle bişi yemedi,1 yaşında çatal bıçakla yemeyi öğrendi bu yüzden..elmayı eliyle yiyince,peçe-teye siler hemen...
üstüne pilav tanesi düşsün,almadan susmaz..
Benim çocuğum yok ama
Olursa da abartmam titizlik konusunu, ablama çekmemişimdir
Bir de diyorum ya biz baskı ile büyüdük biraz
Çocuğum rahat etsin isterim..
Kendim de rahatıma düşkünümdür
Ev işi diye paralamam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?