AdAm OLaCaK KıZLaR...

Demekki yeni nesil böyle ya. :)

Ben çok kızmam, kızmanında anlamını yitirmesini istemiyorum, büyük şeyler olunca kızıyım ki anlamlı olsun diye düşünüyorum.

Zaten şükür fazla yaramaz değil, ama zaman zaman babamı özledim diye sebepsiz ağlar, güzelce anlatırım ama sen bunları biliyordun, şuanda gelmesi imkansız kızım, az kaldı, sabretmemiz lazım, sabredersek Allah bize ödül verecek ve babamızı gönderecek diye saatlerce anlatıyorum ama hala anlamak istemezse artık bende De sabır kalmıyor açıyorum kapıyı, başım ağrıdı artık sebepsiz ağlamalarını dinlemek istemiyorum, çık dışarı ağlaman bitince zile bas açarırım kapıyı dememle susması bir oluyor.

Bu defada benim vicdanım sızlıyor, çocuk haklı en sevdiği oyuncağı, babası yok yanında.

ben de hayvan aşığıyım,evimiz sokak hayvanlaır ile doluydu vakti zamanında..bende astım alerji ne varsa çıkınca ,alamaz oldum eve..artık sokaktakilerle idare ediyorum. azıcık nefes tıkanıklığına,hapşurmaya tıksırmaya değer yani,hayvan okşamak..

kadercim ne kötü bi olay,hakkaten ağzım açık kaldı.ben de çok kazık yedim de bu kadarı da
Zaten akıllısı beni bulmaz ki
Burda bile en tuhaf vak'a beni buldu

Kader inanmazsın varya yaptığım yorumda hay maşallah değilde bende inek öküz ayrımı yapamazdım dicektimde bırak özlem dedim

Yalnız değilmişim
Fransızım bu konularda hep

bencede yaa, bahçeli müstakil evin olucak ohh mis, apartmanda falan zor oluyo milletin nazını cazını çekiyosun

ay öldümya balıkları mandallamış bende muhabbet kuşumu şampuanlamıştım saç kurutmayla kurutmuştum

delimiyim neyım bayada buyuktum 9 10 falan

Benim de küçükken civcivlerim vardı, sarı sarı tombiş tombiş.

Çok koktuklarında benim titiz annem de musluğun altında yıkayıp kuruturdu, hacimleri bir kaç katına çıkardı.Sıcağı çok severdiler ama makinenin önünde kendileri dururlardı. Hazır temizken de evin içine salardık, oraya buraya minnak şeyciklerini bırakınca annem deliye dönerdi..

Benim ablam titizlik hastası
O yüzden en dikkat ettiği mevzular bunlar
Hatta beni de o büyüttü sayılır, aramızda yaş farkı var epey
Şimdi yeğenlerimle çete kuruyoruz

Kıyamam çok az kaldı çok şükür, geçecek hepsi.

hah işte öyle kuş seviyorum ben, yoksa cik cik gak guk sevmiyorum
arkadaşımın kuşu rakı içip sarhoş oluyodu

ayy benimki de bira severdi,rakının kokusunu sevmiyodu sanırım:)
çıtırcım,benimle yerde yürürdü,pencereden dışarıyı seyrederdi,top oynardık beraber yerde...çok farklıydı kuşum çoookkk

benimde civcivlerim vardı küçükken çok seviyodum onları , sonra noldu derseniz tam daha büyümemişlerdi baya bi ağladım yicem onları keselim diye , annem başka alalım daha küçükler dediyse de dinletemedi

biz de pazardan almıştık yeşil civciv, hayvanları boyuyolardı bizde prim veriyoduk yaa neyse, kardeşim evde top oynıcam diye ezdi

bişey diyim mi;
yılandan akrepten bile korkmam(ki 2 kere sokmuşluğu vardır); hayvanlar aleminde şu civcivi sevemedim gitti..okurken bile yüzüm buruştu...

Biz de civciv çok severdik
Benim babam diktatördür
Azıcık bi ışık veya minik bi gürültüde kalkar
O civcivlerinin sesini çekemem ben derdi
Zar zor ikna ettik aldık
Annem dışarı çıkamrış biraz hava alsınlar diye kedi tutmuş :2:
Biz okuldan gelince anneme küstük

Babam da bi daha izin vermedi
Zaten çok ses geliyordu balkondan dedi

ben de pek titiz anne sayılmam..oynasın dağıtsın istediği gibi,bizdeki kural,işi bitince toplamak...
eline alsın yesin,..oğlum tam tersi,asla eliyle bişi yemedi,1 yaşında çatal bıçakla yemeyi öğrendi bu yüzden..elmayı eliyle yiyince,peçe-teye siler hemen...
üstüne pilav tanesi düşsün,almadan susmaz..

biz de pazardan almıştık yeşil civciv, hayvanları boyuyolardı bizde prim veriyoduk yaa neyse, kardeşim evde top oynıcam diye ezdi

İçim gitti ya. Bizim de bir tanesini köyde inek ezmişti.

Ben de anlamıyuorum, ne oluyor civcivleri boyayınca allah aşkına, zaten sarıyken yeterince sevimliler.Geçen yine pazarda civciv tezgahına rastladım, adam elma gibi tepeleme doldurmuş civcivleri, biri yere düştü, cik cik yapıyor. Kaptım arabaya koydum, "dikkat edin " diye de uyardım. Adam tınmadı bile.

Benim çocuğum yok ama
Olursa da abartmam titizlik konusunu, ablama çekmemişimdir
Bir de diyorum ya biz baskı ile büyüdük biraz
Çocuğum rahat etsin isterim..

Kendim de rahatıma düşkünümdür
Ev işi diye paralamam kendimi

aynı düşüncedeyim , dün akşam eşim sohbet açtı diyodu yaz geliyo bahar temizliği yapalım camları siler perdeleri yıkarız halıları da temizlemeye veririz , panjurları da silelim yazın otururken kolumuzu koyarız noluyoz lan oldum bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…