AdAm OLaCaK KıZLaR...

Benipek bende gidip gelmiyorum zaten, hoş oda eşim yok ya arama sorma ihtiyacı duymuyor bizi, inş. eşim gelincede aramaz sormaz. Çocuğu özledim demez, o zaman ağzının payını alır benden.

Cudana maşallah ya 2 çocuklu bir anne ama kürdan gibi bir anne.

insanı zorla zıvanadan çıkarıyorlar yaa, bizimkilerde bu potansiyele sahip ama yüz bulamıyorlar,
Belirteyim Kp ben ve eşimin maaş toplamı kadar maaş alıyor.
Diğer oğlu ve kızı tek maaşla geçiniyor diye onlara yardım ediyor.
Şuan para isteme durumları yok ama siz çift maaşsınız cümlesi bile sinirlerimi zıplatıyor, ağız payı istiyorlar sanırım.
Tepemin tası atarsa hanımefendi çizgimden kaydırırlarsa vay hallerine,
Milletin psikolojisiyle uğraşmak istesek psikolog olur parayla yapardık bu işi.

anacım biz hanımefendilik çizgimizden kaymıyoruz ki o çizgi oynak

ımm senin eşin o yüzden parasının kıymetini biliyor..

"biz okuttuk karısı yiyo " lafı çok iğrenç. benim eltim çalışmıyor kayınvalidem "o yiyici" diyor. en azından bu sıfattan yırtıyorum onun nezdinde. ben de doğum iznine çıkacağım zaman eşime sormuştu "ipek evde oturacak da eve para getirecek mi yine?" diye..

bazıları da nedense kendi yiyemese de oğluna acıdığından gelin de yemesin istiyor.

Benim eşimde 4 yıllık öğretmenlik mezunu, üniversiteyi kredi yurtlardan aldığı para ile okumuş, kendisi söyledi.

Askerliğini Hakkari de yedek subay olark yapmış 10 ay boyunca aldığı paryı kuruşuna kadar ailesine vermiş, 3 milyardan fazla alıyorlarmış heralde şuanda, 3 bin desen 10 ayda 30 milyar eder.

Polis okulunda da 6 ay okudu, evliydik ben karşıladım masraflarını, harçlığına kadar ben verdim.

Ben derim hep
Benim babama eyvallahım yok, bu saatten sonra kimseye de olmaz

herkeşş akıllı olsun

seninkide tam sopalık, patrondan kurtulma sanatı diye bi film vardı bilmem izledinizmi, orda 3 arkadaş birbirlerinin patronlarını öldürmeye çalışıyodu valla bazen diyorumki hayrına bende öyle bişey mi yapsam

senin daha çok hakkın varmış desem bilmem ukalalık etmiş olurmuyum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…