- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.261
iki çocuğa bu zayıflık..maşallahhhh.
Bakın hemen silecegim kızlar
GERÇEKTEN ERKEN Evlenmiş nemesis.
Ne güzel genç yaşta anne olmuş. Tek avantajı odur heralde.
Var canım eşimin kendisinden 5 yaş küçük erkek kardeşi var, oda evlendi ama Almanyaya gitti.
Benim kayınvalidem cahil hemde acayip cahil, her konuda.
Hayata bakış açılarımız farklı.
En basit örneği ne bende, ne evimde kuruş hakkı yok, ama benim ailemin çok.
Ben ev alırken babam 8,5 milyar karşılıksız para vermişti 2008 senesinde.
2 sene önce arabayı değiştirdik, babamdan borç aldık 10 bin lira, geçti karşıma dedi ki amannn ne ödüyorsun anan baban değilmi? aldım vermiyorum de. Tövbe yarabbi ciddi misin dedim evet valla ciddiyim dedi.
Bende dedim ki (yanımda eşimde vardı)
Ödemezsem bir daha istemeye yüzüm olmaz,
Sen kaç kuruş verdin ki ben ailemi yoluyom,
Ailemin tek çocuğu ben değilim, diğer kardeşlerimin hakkını yersem Allah bana hesabını sorar dedim,
bunun gibi şeyler söyledim, iyide annenin babanın parası var dedi (annem hemşire, babam polis emeklisi) eee dedim sen çalıştın, para kazanmak istedinde işe gitme diye ayaklarını mı bağladılar, sende çalışsaydın.
(eşimde dediki o ne demek anne ev alırken zaten verdiler, bunu da borç aldık dedi)
Aslında ben sebebi %90 tahmin ediyorum. Ama böyle bir ortamda anlatmam ne derece doğru olur bilemiyorum.
Sagol İpek öyleyim vallahi :)
Herkes baktıysa silecegim
Çok teşekkürler arkadaşlar
kızlarrrrrr nerden siliniyor bulamıyorum yaaaaaaa :)
Bilen var mı
Maşallah Cudana,
ben iri yapılı düşündüm nedense, narin çıtır çıtırsın
insanı zorla zıvanadan çıkarıyorlar yaa, bizimkilerde bu potansiyele sahip ama yüz bulamıyorlar,
Belirteyim Kp ben ve eşimin maaş toplamı kadar maaş alıyor.
Diğer oğlu ve kızı tek maaşla geçiniyor diye onlara yardım ediyor.
Şuan para isteme durumları yok ama siz çift maaşsınız cümlesi bile sinirlerimi zıplatıyor, ağız payı istiyorlar sanırım.
Tepemin tası atarsa hanımefendi çizgimden kaydırırlarsa vay hallerine,
Milletin psikolojisiyle uğraşmak istesek psikolog olur parayla yapardık bu işi.
İpekcim benim eşim dersaneden sonra 1 sene daha össye hazırlanmak istemedi kendi söylemesede sanırım aileside göndermeye taraf olmazdı, annem vesilesiyle polislik sınavına girdi kazandı 20 yaşında göreve başladı 7 senelik memur, okulu derecede bitirdi Ankarada annesigille yaşadı 6 sene boyunca yani evlilik hazırlığına başlayana kadar her ay zaten para verdi destek oldu, 30-40 bin lirayı bulmuştur toplam verdiği, askerde bile kendi hesabını yaptı parasından harcadı, polis okulunda zaten devlet okutuyo
bana gelince, babam beni özel üniversitede okuttu emekli ikramiyesinin yarısından feragat edip, akabinde kpss için dersane, sonrada evlendim, aileme hiçbi maddi katkım olmadı beklemedilerde zaten
yani eşimle kendimi kıyaslarsam eşim yeterince yaptı maddi desteğini, ki çocuğunu okutmak ana babanın görevidir ama ben bdvde gördüm ana babanın biz okuttuk karısı yiyo falan dediğini
İpekcim benim eşim dersaneden sonra 1 sene daha össye hazırlanmak istemedi kendi söylemesede sanırım aileside göndermeye taraf olmazdı, annem vesilesiyle polislik sınavına girdi kazandı 20 yaşında göreve başladı 7 senelik memur, okulu derecede bitirdi Ankarada annesigille yaşadı 6 sene boyunca yani evlilik hazırlığına başlayana kadar her ay zaten para verdi destek oldu, 30-40 bin lirayı bulmuştur toplam verdiği, askerde bile kendi hesabını yaptı parasından harcadı, polis okulunda zaten devlet okutuyo
bana gelince, babam beni özel üniversitede okuttu emekli ikramiyesinin yarısından feragat edip, akabinde kpss için dersane, sonrada evlendim, aileme hiçbi maddi katkım olmadı beklemedilerde zaten
yani eşimle kendimi kıyaslarsam eşim yeterince yaptı maddi desteğini, ki çocuğunu okutmak ana babanın görevidir ama ben bdvde gördüm ana babanın biz okuttuk karısı yiyo falan dediğini
Kullanıcı kontrol paneli
Eklentiler
Kutucuğu işaretle
Sil
Sagol İpek öyleyim vallahi :)
Herkes baktıysa silecegim
Ben derim hep
Benim babama eyvallahım yok, bu saatten sonra kimseye de olmaz
ımm senin eşin o yüzden parasının kıymetini biliyor..
"biz okuttuk karısı yiyo " lafı çok iğrenç. benim eltim çalışmıyor kayınvalidem "o yiyici" diyor. en azından bu sıfattan yırtıyorum onun nezdinde. ben de doğum iznine çıkacağım zaman eşime sormuştu "ipek evde oturacak da eve para getirecek mi yine?" diye..
bazıları da nedense kendi yiyemese de oğluna acıdığından gelin de yemesin istiyor.
biliyosun ki çatlarız :26:
Benim eşimde 4 yıllık öğretmenlik mezunu, üniversiteyi kredi yurtlardan aldığı para ile okumuş, kendisi söyledi.
Askerliğini Hakkari de yedek subay olark yapmış 10 ay boyunca aldığı paryı kuruşuna kadar ailesine vermiş, 3 milyardan fazla alıyorlarmış heralde şuanda, 3 bin desen 10 ayda 30 milyar eder.
Polis okulunda da 6 ay okudu, evliydik ben karşıladım masraflarını, harçlığına kadar ben verdim.
Aslında ben sebebi %90 tahmin ediyorum. Ama böyle bir ortamda anlatmam ne derece doğru olur bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?