AdAm OLaCaK KıZLaR...

işte olay bu zaten. bir de kocalar anlasa. yani sanki çalışan eşe güveniyorlar.

benim eşim para vermiyor ailesine ama içi gidiyor yani ben izin versem maaş kartı emirlerine amade olur.

Etrafa saçacak parası varsa sende işi bırakır evde yayılırsın, maaş kartıda senin emrinde olur.
İyilikten anlamayana bardağın boş tarafınıda göstereceksin.

insanları kendi silahlarıyla vurmak gerekiyor bazen.

canım bunlar kötü insan, cahil falan değil yapısı bu, kimden ne koparsam çingeneliği bu

ben de seni kayıvalideler konusunda kendime yakın buluyorum ama henüz ben tam anlatmadım. bir gün eşim bunları görürse yazdıklarımı sonum olur.
:18:

sorma ben akşamları da giriyorum.görecek diye deli oluyorum.historyden temizliyorum genelde.okumasın yavvv.şurda kız kızayız.

aaa senin eşin numunelik bu konuda canım kıymetini bil.

benim eşim para konusu olunca bizden isteseler derim : neden biz.

benim: çünkü benim durumum iyi

ben : kime göre iyi

o: off iyi işte çalışıyorum kazanıyorum. beni de katmaz.

ben: bana mı güveniyorsun...

para gitmez ama içi gider.

haftaya izinliyim.bitirmem gereken 1-2 iş kaldı.çıkıyorum.öpüyorum hepinizi

Bende güzelce anlatıyorum, sana para verecek kadar zengin olsaydım eğer, kocamla 2 yıldır ayrı yaşamaz, istifa eder peşinden giderdim.

Madem öyle kızını koleje gönderme, devlet okuluda var diyor, bende diyorum ki beni kızım için kazanıyorum, senin hayat felsefeni bilmemem ama benimki bu diyorum. O kararı ben va babası veririz diyorum.

Olan eşime oluyor garibim, he de geç bildiğini oku diyor, ama ben deli avutamam.
söyledim, 2 gün surat salladı, dedim bide surat sallama edepsiz seni

e zaten biçok şeyde yapmışsın iliğini mi kurutacaklardı, kayınpederin için para falan ödemiştin emekli olsun diye

Evet canım ama ona rağmen teşekkür etmedi, göreviniz dedi.

Valla en iyisi borca girip param yok demek, ben öyle yaptım, ev aldım borcum var. :)

Annen kaç yaşında evlenmiş nemesis, bayağı erken heralde.

evet çok erken 16 yaşında beni doğurmuş komşularmış babamlarla mahalleden

valla şükrediyorum aksi olsa boşanırdım sanırım, babam çok yedirdi çünkü, aynı senaryoya bi daha katlanamazdım

bizde olay canım çok kozmopolit. yani bir beklenti içindeler onlar.

ikisi de çalışıyor bilmem nerede..

eşim para göndermiyor ama desem ki "aşkım baban zor durumdaymış gel şu parayı gönderelim" ahaa dünya onun olur. aralarında diyalog geçiyordur ama artık bana demiyor birşey para sonuna kadar benim himayemde..

Ankaraya gidince Allah kısmet ederse bende hemen borç yapayım, burda olduğumuz sürenin 2 yılındada ücretsiz izinde olucam zaten tek maaş olucaz, tamamdır

Avantaj mı dezavantaj mı orası tartışılır
Ama vefa konusu doğru
Ben anneme çok düşkünümdür
Öyle yanaklarını mıncıklayıp öpmem belki ama çıt dese koşar giderim
Sorumlusu kimse hesabını da sorarım

Evet bayramdı, annemin hatrına öptüm elini ama buz gibi durdum yani
Pişman da değilim

senin kadın güzel açıklamadan anlamaz sanki..

ben olsam hiç gidip gelmezdim, aramam sormam..

Aslında ben sebebi %90 tahmin ediyorum. Ama böyle bir ortamda anlatmam ne derece doğru olur bilemiyorum.

GERÇEKTEN ERKEN Evlenmiş nemesis.

Ne güzel genç yaşta anne olmuş. Tek avantajı odur heralde.

İpekcim benim eşim dersaneden sonra 1 sene daha össye hazırlanmak istemedi kendi söylemesede sanırım aileside göndermeye taraf olmazdı, annem vesilesiyle polislik sınavına girdi kazandı 20 yaşında göreve başladı 7 senelik memur, okulu derecede bitirdi Ankarada annesigille yaşadı 6 sene boyunca yani evlilik hazırlığına başlayana kadar her ay zaten para verdi destek oldu, 30-40 bin lirayı bulmuştur toplam verdiği, askerde bile kendi hesabını yaptı parasından harcadı, polis okulunda zaten devlet okutuyo
bana gelince, babam beni özel üniversitede okuttu emekli ikramiyesinin yarısından feragat edip, akabinde kpss için dersane, sonrada evlendim, aileme hiçbi maddi katkım olmadı beklemedilerde zaten
yani eşimle kendimi kıyaslarsam eşim yeterince yaptı maddi desteğini, ki çocuğunu okutmak ana babanın görevidir ama ben bdvde gördüm ana babanın biz okuttuk karısı yiyo falan dediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…