- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.241
aynen öyle
istemenin yaşımı var ayol
işte olay bu zaten. bir de kocalar anlasa. yani sanki çalışan eşe güveniyorlar.
benim eşim para vermiyor ailesine ama içi gidiyor yani ben izin versem maaş kartı emirlerine amade olur.
mucuk mucuk..........
Var canım eşimin kendisinden 5 yaş küçük erkek kardeşi var, oda evlendi ama Almanyaya gitti.
Benim kayınvalidem cahil hemde acayip cahil, her konuda.
Hayata bakış açılarımız farklı.
En basit örneği ne bende, ne evimde kuruş hakkı yok, ama benim ailemin çok.
Ben ev alırken babam 8,5 milyar karşılıksız para vermişti 2008 senesinde.
2 sene önce arabayı değiştirdik, babamdan borç aldık 10 bin lira, geçti karşıma dedi ki amannn ne ödüyorsun anan baban değilmi? aldım vermiyorum de. Tövbe yarabbi ciddi misin dedim evet valla ciddiyim dedi.
Bende dedim ki (yanımda eşimde vardı)
Ödemezsem bir daha istemeye yüzüm olmaz,
Sen kaç kuruş verdin ki ben ailemi yoluyom,
Ailemin tek çocuğu ben değilim, diğer kardeşlerimin hakkını yersem Allah bana hesabını sorar dedim,
bunun gibi şeyler söyledim, iyide annenin babanın parası var dedi (annem hemşire, babam polis emeklisi) eee dedim sen çalıştın, para kazanmak istedinde işe gitme diye ayaklarını mı bağladılar, sende çalışsaydın.
(eşimde dediki o ne demek anne ev alırken zaten verdiler, bunu da borç aldık dedi)
ben de seni kayıvalideler konusunda kendime yakın buluyorum ama henüz ben tam anlatmadım. bir gün eşim bunları görürse yazdıklarımı sonum olur.
:18:
işte canım bazı şeyleri eş görecek yaa, bak abisi borç istedi 400 tl, eşim kendi dedi acaba geri vericekmi yoksa biz kardeşiz borçmu olur ayağına çevirecek dedi, öyle olursa dahada vermem dedi
ben vicdanlıyımdır bi, hastalık olur bişey olur amenna ama kimseyi her ay finanse edemem yani
anlıyorum canım benim de kıvılcım paradan başladı.
para bozuyor insanı işte..
ben de şahsen hayatımda o kadar çok şeyden feragat ediyorum ki para kazanmak için en başta kızımdan kimseye de veremem kusura bakmasınlar.
söyledim, 2 gün surat salladı, dedim bide surat sallama edepsiz seni
e zaten biçok şeyde yapmışsın iliğini mi kurutacaklardı, kayınpederin için para falan ödemiştin emekli olsun diye
Rahat yaşamak isteyen para isteyen gitsin çalışsın diyorum ben.
Sen yavrunu bırakıp sabahın köründe ekmek parası için yollara düş onlar evde yatışa geçsinler.
Ohh ne ala memleket.
Benim kp der de çift maaşsınız diyor arada, bi gün patlıcam ama ne zaman bakalım.
Annen kaç yaşında evlenmiş nemesis, bayağı erken heralde.
aaa senin eşin numunelik bu konuda canım kıymetini bil.
benim eşim para konusu olunca bizden isteseler derim : neden biz.
benim: çünkü benim durumum iyi
ben : kime göre iyi
o: off iyi işte çalışıyorum kazanıyorum. beni de katmaz.
ben: bana mı güveniyorsun...
para gitmez ama içi gider.
Etrafa saçacak parası varsa sende işi bırakır evde yayılırsın, maaş kartıda senin emrinde olur.
İyilikten anlamayana bardağın boş tarafınıda göstereceksin.
insanları kendi silahlarıyla vurmak gerekiyor bazen.
aslında evin en küçüğü olmak her zaman avantajlıdır.
büyüklerde idman yapalar küçüklerde deneyimli olurlar..
nedense küçüklere zor diş geçirirler ama en vefalı küçükler olur genelde..
sen de 2,5 gerçekten iyi dayanmışsın. Allah bilir bayrama falan rast geldi de öyle barıştın yoksa dayanılmaz aynı evin içinde..
Bende güzelce anlatıyorum, sana para verecek kadar zengin olsaydım eğer, kocamla 2 yıldır ayrı yaşamaz, istifa eder peşinden giderdim.
Madem öyle kızını koleje gönderme, devlet okuluda var diyor, bende diyorum ki beni kızım için kazanıyorum, senin hayat felsefeni bilmemem ama benimki bu diyorum. O kararı ben va babası veririz diyorum.
Olan eşime oluyor garibim, he de geç bildiğini oku diyor, ama ben deli avutamam.
Evet canım ama ona rağmen teşekkür etmedi, göreviniz dedi.
Valla en iyisi borca girip param yok demek, ben öyle yaptım, ev aldım borcum var. :)
Evetttt işte karşınızda Cudana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?