AdAm OLaCaK KıZLaR...

ayyyy ruhuma öküz oturuyo geneeee
ölseya o yaştaki teyzeler yaa, sanane diceksin o olacak

yanı genel durum şu aslında

eşimin ailesıne sorsan bı zararı saygısızlığı varmı dıye benım hakkımda kımse tek bişi söyleyemez ama kvdem okadar olumsuz yönde reklamımı yapıyorki artık herkez bana istediğini söyleyebıleceğini biliyor ben tek başına cvp versemde verdiğim cvpla kalırım

hatta kvdemle dışardaydık otobus beklıyorduk

bır tane uzaktan komşu geldi konuşmaya başladılar

otobuse bındık arkama oturdular kadın

gelininde pek sesiz kibar dedi

kvdem aman sen onun mıymıy olduğuna bakma ne sesi var onun bı bılsen

deyip başladı anlatmaya duymuyorum snaıyor böyle bır kadın işte ömrunu

adamış buna

Nemişş Allah senin iyiliğini versin emi :))))
söledin mi annene harbiden yatak olayını , deli gız :)))))))))))

söyledim, 2 gün surat salladı, dedim bide surat sallama edepsiz seni

e zaten biçok şeyde yapmışsın iliğini mi kurutacaklardı, kayınpederin için para falan ödemiştin emekli olsun diye

wowwwwwwwwwww aferin kızzzzzz

ayy bilerek mi yapıyorlar yoksa bilmeden mi? bilmeden desem ancak bu kadar rast gelir her seferinde demi? bilerek desem ellerine ne geçiyor ki?

benim de eşimin babannesi var. evlenirken eşya almaya ben de geleceğim demiş 80 yaşında ve zor yürüyor. "nasıl yani" dedim.

sonra yeni evliyim bana geldiler. anneler de hoşgeldiniz demeye gelmiş taa uzaktan ya gelenler..

annem çıkarken saklama kabı vardı bende onu verdim. gittiler bana diyo ki: ne verdin annene.dedim hiçç saf saf.. beklemiyorum öle bişey. elinde bir şey vardı diyo. kadının kendi kabıydı ya dedim..

versem de onane yani.. eşimin babannesi. neyse kızım sus zaten gidecek dedim içimden.

o gün bugündür bayramdan bayrama ararım.

Rahat yaşamak isteyen para isteyen gitsin çalışsın diyorum ben.
Sen yavrunu bırakıp sabahın köründe ekmek parası için yollara düş onlar evde yatışa geçsinler.
Ohh ne ala memleket.
Benim kp der de çift maaşsınız diyor arada, bi gün patlıcam ama ne zaman bakalım.

Son düzenleme:

anlıyorum canım benim de kıvılcım paradan başladı.

para bozuyor insanı işte..

ben de şahsen hayatımda o kadar çok şeyden feragat ediyorum ki para kazanmak için en başta kızımdan kimseye de veremem kusura bakmasınlar.

utanmıyolarda yaa, bak bizim yan komşumuz 74 yaşında bi teyzeydi, gelinleri ne gelir ne gider,şeker gibide bi kadın, inan açıklarını vermezdi, bayramda seyranda bile gelmezlerdi işleri var derdi bide övgüler düzerdi, ama gözümüz var görüyoduk tabi

Biraz bende Nemesis gibiyim
Yeri gelince bende babama kafa tutarım ve benim babamda normla bi baba değildir çok despottur değim dedik
Biz beş kardeşiz, bi bana körü körüne birşey yaptıramaz..
Hatta derim senin şu şu tutumun yanlış, kendi babanda eleştirdiğin herşeyi bize yapmaya çalışıyosun.. Rahmetli dedemi andığın gibi mi analı seni ?
Ben en küçüğüm hatta ama haksızlığa gelemem
Bana yapılması şart değil

Bir de ben soğursam kolay geçmez, 2,5 aydan daha uzun vade de küsmüşlüğüm vardır
Marifet değil ama o noktaya da getirmesinler insanı

canım benim annem 43 yaşına yeni girdi, anlattığım olay 2-3 sene önce 39 yaşında falandı, istiyodur yaa

2 sene sonra 39 olucam benim kız 6 yaşında olucak.Allahtan o büyüyüp bu işleri anlayana kadar ben istemiyecek yaşa gelirim yani sanırım

işte olay bu zaten. bir de kocalar anlasa. yani sanki çalışan eşe güveniyorlar.

benim eşim para vermiyor ailesine ama içi gidiyor yani ben izin versem maaş kartı emirlerine amade olur.

aynen öyle

2 sene sonra 39 olucam benim kız 6 yaşında olucak.Allahtan o büyüyüp bu işleri anlayana kadar ben istemiyecek yaşa gelirim yani sanırım

istemenin yaşımı var ayol

Var canım eşimin kendisinden 5 yaş küçük erkek kardeşi var, oda evlendi ama Almanyaya gitti.

Benim kayınvalidem cahil hemde acayip cahil, her konuda.

Hayata bakış açılarımız farklı.

En basit örneği ne bende, ne evimde kuruş hakkı yok, ama benim ailemin çok.

Ben ev alırken babam 8,5 milyar karşılıksız para vermişti 2008 senesinde.

2 sene önce arabayı değiştirdik, babamdan borç aldık 10 bin lira, geçti karşıma dedi ki amannn ne ödüyorsun anan baban değilmi? aldım vermiyorum de. Tövbe yarabbi ciddi misin dedim evet valla ciddiyim dedi.

Bende dedim ki (yanımda eşimde vardı)

Ödemezsem bir daha istemeye yüzüm olmaz,

Sen kaç kuruş verdin ki ben ailemi yoluyom,

Ailemin tek çocuğu ben değilim, diğer kardeşlerimin hakkını yersem Allah bana hesabını sorar dedim,

bunun gibi şeyler söyledim, iyide annenin babanın parası var dedi (annem hemşire, babam polis emeklisi) eee dedim sen çalıştın, para kazanmak istedinde işe gitme diye ayaklarını mı bağladılar, sende çalışsaydın.

(eşimde dediki o ne demek anne ev alırken zaten verdiler, bunu da borç aldık dedi)

benim kız 4 yaşında.geçen mutfağım penceresini açıp yemek diyorum.eşim koridordan açık pencerenin karşına geçmişsin diyor.sesi hafif yüksek.kız koşa koşa gelip bana anne babam sana ne diyor diye soruyor.sanırsın adamı parçalayacak.öyle bir korumacı ki anlatamam.evin bir ucundan duyar yüksek sesi hemen gelir aslan gibi atlar babasının üstüne.babayı da koruyor aynı şekilde ama daha çok beni.çok eğlendiriyor bizi.4 erkeğe değişmem.gözlerim yaşarıyor onu böyle gördükçe.

işte olay bu zaten. bir de kocalar anlasa. yani sanki çalışan eşe güveniyorlar.

benim eşim para vermiyor ailesine ama içi gidiyor yani ben izin versem maaş kartı emirlerine amade olur.

işte canım bazı şeyleri eş görecek yaa, bak abisi borç istedi 400 tl, eşim kendi dedi acaba geri vericekmi yoksa biz kardeşiz borçmu olur ayağına çevirecek dedi, öyle olursa dahada vermem dedi
ben vicdanlıyımdır bi, hastalık olur bişey olur amenna ama kimseyi her ay finanse edemem yani

aslında evin en küçüğü olmak her zaman avantajlıdır.

büyüklerde idman yapalar küçüklerde deneyimli olurlar..

nedense küçüklere zor diş geçirirler ama en vefalı küçükler olur genelde..

sen de 2,5 gerçekten iyi dayanmışsın. Allah bilir bayrama falan rast geldi de öyle barıştın yoksa dayanılmaz aynı evin içinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…