- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.441
nemiş topiğin kapısına 6ya kadar açıktır tabelası asmayı unutmuşsun
az önce bi arkadaşımın hamilelik haberini aldım 6 haftalıkmış
yaa inşallah istediğim zamanda olur ne biliyim hap kullanmadım jinekoloji bi problemim olmadı adetlerim kendimi bildim bileli düzenliydi, eşiminde bi problemi yok, bu aralar gene bi kontrole gidicez bakalım
inşallah d,lediğin zaman senınde güzel haberlrını alırız
telaş yapma herşey normalse sorun olmaz
ama yınede dr kontrolunde olmak ıyı hatta gebelik düşünmeye başladığında folık asıt falan önerırı daha ıyı olur
etrafta bukadar çok olmayan duyunca ınsan ıster ıstemez düşünüyor acaba benımde başıma gelirmi
aynen öyle, bende anemi ve demir eksikliği var folik asit bunun için mi veriliyo?
benım günaydınım neden alınmıyor
benım günaydınım neden alınmıyor
vee cumartesi gelir ama işteyiz ne anladım ben bu haftasonundan , yarın gün boyu ntemizlik yapıciiimm tabi kv den fırsat kalırsa kesin ararevimde rahat rahat yatamıycam sanırım ben bi plan yapim bari arkadaşlarımla çıkayım yarın , eşimde çalışıyo sabah 6 dan gece 01:00 e kadar sokak kızı irma oliyim yarin
Bende çat kapıcılar yüzünden pek rahat sayılmam
Bugün anneme gideceğim 13:00 te iş çıkışı, ordan eşimin teyzesine gideceğiz akşam millet oraya toplanıyormuş ta
Yarın da liseden kızlarla ( 4 kız arkadaştık ) toplanıyoruziçimizden biri sözlendi de onun bohçasını görmeye gidiyoruz
Giderken hediye mi götürsem :44:
ne güüzel plan hazır , benim pek bişi yapasımda yok ama evde misafir ağırlamaktan iyidir diye düşündüm ,
bilmem bohçaya giderken hediye götürülmez bildiğim ama içinden geliyosa illa tatlı gibi bişi götürsen olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?