AdAm OLaCaK KıZLaR...

inşallah d,lediğin zaman senınde güzel haberlrını alırız

telaş yapma herşey normalse sorun olmaz

ama yınede dr kontrolunde olmak ıyı hatta gebelik düşünmeye başladığında folık asıt falan önerırı daha ıyı olur

etrafta bukadar çok olmayan duyunca ınsan ıster ıstemez düşünüyor acaba benımde başıma gelirmi

aynen öyle, bende anemi ve demir eksikliği var folik asit bunun için mi veriliyo?

Kizlar daha yeni yeryuzu gordum,herkes simdi kocisiyle,yataktayim az sonra yatarim,bi bakim dedim zaten telden zevki cikmiyor

Yarin calisanlara kolay gelsin insallah benim kizim da az gec uyanirda sanmiyorum ama bir umut iste ben de yatarim.

vee cumartesi gelir ama işteyiz ne anladım ben bu haftasonundan , yarın gün boyu ntemizlik yapıciiimm tabi kv den fırsat kalırsa kesin arar evimde rahat rahat yatamıycam sanırım ben bi plan yapim bari arkadaşlarımla çıkayım yarın , eşimde çalışıyo sabah 6 dan gece 01:00 e kadar sokak kızı irma oliyim yarin

Bende çat kapıcılar yüzünden pek rahat sayılmam
Bugün anneme gideceğim 13:00 te iş çıkışı, ordan eşimin teyzesine gideceğiz akşam millet oraya toplanıyormuş ta

Yarın da liseden kızlarla ( 4 kız arkadaştık ) toplanıyoruz içimizden biri sözlendi de onun bohçasını görmeye gidiyoruz
Giderken hediye mi götürsem :44:

ne güüzel plan hazır , benim pek bişi yapasımda yok ama evde misafir ağırlamaktan iyidir diye düşündüm ,

bilmem bohçaya giderken hediye götürülmez bildiğim ama içinden geliyosa illa tatlı gibi bişi götürsen olmaz mı?

Evet götürülmez de
Benim aklıma geldi
Öyle ikram amaçlı değil
Hani çeyiz türü birşey, ihtiyacıdır şu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…