- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.481
kızlar koltuklarım yıkandı 1 saatte bitirdiler 60 tl verdim bi üçlü bi ikiliye, önce sıcak köpüklü suyla elleriyle iyice sulu sulu ovaladılar çitilediler epey bi sildiler,sonra makinayla iyice çektirdiler,rengi güzelleşene kadar sanırım 2 defa yaptılar bu işlemi, çok kirli olanlara 3-4 defa uğraştıkları oluyomuş, memnun kaldım tülleri yılıyorum şimdide, kaloriferler mahvetmiş simsiyah olmuşlar, 9-10 aydır ilk kez perde yıkıyorum
ohh ne güzel mis gibi
bende hiç yıkamadım perdelerimi mayıs sonu yıkamayaı düşünüyorum halılarımı da o zaman vericem ,camları falan da o zaman silicem
benim koltuklarımda deve tüyü mü öle bi renk açık yani, üstünde örtü örttüm kirlenmedi o yüzden yıkatmıycam seneye belki
perdeleri perde programındamı yıkıycaksın bir de farklı deterjan mı kullanıyosun
hayırlısı olsun :119:
Günaydın
Dün ahlatlıbeldeydimmm 2 saat falan kaldım ama güneş o kadar iyi geldi ki pozitif enerjimi yüklendim geldimmmm.
kızlar koltuklarım yıkandı 1 saatte bitirdiler 60 tl verdim bi üçlü bi ikiliye, önce sıcak köpüklü suyla elleriyle iyice sulu sulu ovaladılar çitilediler epey bi sildiler,sonra makinayla iyice çektirdiler,rengi güzelleşene kadar sanırım 2 defa yaptılar bu işlemi, çok kirli olanlara 3-4 defa uğraştıkları oluyomuş, memnun kaldım tülleri yılıyorum şimdide, kaloriferler mahvetmiş simsiyah olmuşlar, 9-10 aydır ilk kez perde yıkıyorum
ayyy memleketimi o kadar özledim ki...ankaralıyım ben..6 yıldır ayrıyım ne yazık ki..evlendim geldim küçük saçma bir memlekete..çok özlüyorum ankaramı çooookkkk...
bu arada enerji yüklenmene çok sevindim elmayra..
bu arada başka konularda denk gelmedi de..cevap vermek istersen ; şu senin işyerindeki sevgili adayı ne oldu??
Günaydın
Dün ahlatlıbeldeydimmm 2 saat falan kaldım ama güneş o kadar iyi geldi ki pozitif enerjimi yüklendim geldimmmm.
ayyy memleketimi o kadar özledim ki...ankaralıyım ben..6 yıldır ayrıyım ne yazık ki..evlendim geldim küçük saçma bir memlekete..çok özlüyorum ankaramı çooookkkk...
bu arada enerji yüklenmene çok sevindim elmayra..
Özleme şurayı yaaaa :) Düşünsene havalar ısındı ama gidecek 3 yer var :) İncek ahlatlıbel eymir :)
O konuyu hic sorma minikkuşum :) Elimi attığım kuruyo. Biraz uzağız. Yani bizim sorunumuz yok ama onun ailesi sorun olacak. O yüzden biraz ayrı kalmakta yarar var.
Kader, kız buluşması ve Pazar günki aktivitelerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?