AdAm OLaCaK KıZLaR...

kızlar koltuklarım yıkandı 1 saatte bitirdiler 60 tl verdim bi üçlü bi ikiliye, önce sıcak köpüklü suyla elleriyle iyice sulu sulu ovaladılar çitilediler epey bi sildiler,sonra makinayla iyice çektirdiler,rengi güzelleşene kadar sanırım 2 defa yaptılar bu işlemi, çok kirli olanlara 3-4 defa uğraştıkları oluyomuş, memnun kaldım tülleri yılıyorum şimdide, kaloriferler mahvetmiş simsiyah olmuşlar, 9-10 aydır ilk kez perde yıkıyorum

ohh ne güzel mis gibi

bende hiç yıkamadım perdelerimi mayıs sonu yıkamayaı düşünüyorum halılarımı da o zaman vericem ,camları falan da o zaman silicem

benim koltuklarımda deve tüyü mü öle bi renk açık yani, üstünde örtü örttüm kirlenmedi o yüzden yıkatmıycam seneye belki

perdeleri perde programındamı yıkıycaksın bir de farklı deterjan mı kullanıyosun

valla canım sentetikler diye bi program var onda attım o programın ısı ayarı 40 olarak ayarlı ama ben 30a indirdim normal kullandığım deterjanları kullandım, yumuşatıcı falanda döktüm,güzelde oldu

Günaydınnnnn
Nisan ayı hepimiz için süper geçsin inşallah, ben haftasonu neler yaptığımı yazmıştım özetle temizlik :120:
ECD75 okul yemeğinin detayları?
Kader, kız buluşması ve Pazar günki aktivitelerin?
sovr86 hastaydın nasıl oldun?
sebatiye abla zaten cezalı
İpekcim senden ne haber
adını sayamadığım herkeşler günaydınnnnnnn

günaydın kızlar..özlemcim sana da,burdasın sen denemesis doğru söyledim değil mi,özlem din)
oooo bi bıraktım cuma geldim 250. sayfaya..okuyamadım valla ne yazdınız neler oldu..
haftasonları giremiyorum nete,ancak oğlum evim eşim derken geçi,yo zaman kendime bile vakit ayıramıyorum.pazartesileri sabahları dinlenme zamanım benim:):)
sadece bi perde muhabbeti okudum,ben alerji ve astım hastasıyım,o yüzden o mis gibi temizlik kokuları beni bitiriyo. bi ark. karbonat tavsiye etti. deterjan yerine; yarım detrjan yarım karbonat koyuyosunuz hem koku olmuyo hem bembeyaz oluyo perdeler. tüm çamaşırlar öyel tabii..temizlik için de çok ideal..ayrıca lavabo açıcı vs için de harika oluyo..kireç çözmek için de..nette bi yazı vardı ,isteyen olursa pyalaşırım sizinle,nasıl kullanacağınızla ilgili.
hava süperdi h.sonu c.tesi akşamı aile yemeğimiz vardı bizde,anneler babalar,ablam,hala ..çoluk çocuk,çok severim kalabalık yemekleri..
pazar günü de oğluşumla gezdilk..çok severim gezmeyi,zaten h.içi işteyiz,kapalı yerde h.sonu eve girmeyi istemiyoruz hiç oğlumla..artık geldi benim havalar..

herkese güzel haftalar diliyorum..

herkes çalışıuyo mu bu arada??

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

Hepimize hayırlı haftalar,
Güzel günlerin başlangıcı olsun inşallahh..
Nemiş beni sormamışsın

Hafta sonu İstanbul süperdi,,
Kır bayır sahil gezdim durdum,
Birazda temizlik yaptım.. :)

Günaydın

Dün ahlatlıbeldeydimmm 2 saat falan kaldım ama güneş o kadar iyi geldi ki pozitif enerjimi yüklendim geldimmmm.

Günaydın

Dün ahlatlıbeldeydimmm 2 saat falan kaldım ama güneş o kadar iyi geldi ki pozitif enerjimi yüklendim geldimmmm.

ayyy memleketimi o kadar özledim ki...ankaralıyım ben..6 yıldır ayrıyım ne yazık ki..evlendim geldim küçük saçma bir memlekete..çok özlüyorum ankaramı çooookkkk...
bu arada enerji yüklenmene çok sevindim elmayra..

Son düzenleme:
Günaydınlar...

Hepinize hayırlı bir ay,

Hayırlı bir hafta,

Hayırlı bir gün diliyorum.

Nasılsınız?

Nemesis temizlik yapmışsın, koltuklar, perdeler, ohhh mis, güle güle kirlet canım.

Bizim yemek güzeldi, yemek yedik, okul tanıtımı yapıldı, evimize geldik, öyle fiyat vs. konuşulmadı, haber bekliyoruz hala. :)

Cumartesi günü de kızım ve annemle alışverşe gittik, dün de anneme misafirler gelmişti, sevdiğim insanlr olduğu için kızımla oraya gittik ve temizlik vs. derken bir hafta sonunu daha bitirdik.

Günaydın kızlar

Çok uygun ve iyi olmuş, güle güle kullan
Biz koltukları halletmiştik te evde olmadığımızdan halıları aldıramıyorduk
Ben arkadaşlarıma gittim dün, eşim halıları hazırlamış halıcıdan rica etmiş biz bi Pazar evdeyiz bugün alır mısınız diye adam söz vermemiş ama işim biterse gelirim demiş gelmedi Akşam aldıracağız
Dün de 2 tül 2 güneşlik yıkadık , son bi posta daha kaldı da uyuduk. Onu da bu akşam halledeceğiz inşallah, hemen asmak gerekiyo ya o yüzden göze alamadım geç olmuştu.

Özleme şurayı yaaaa :) Düşünsene havalar ısındı ama gidecek 3 yer var :) İncek ahlatlıbel eymir :)

O konuyu hic sorma minikkuşum :) Elimi attığım kuruyo. Biraz uzağız. Yani bizim sorunumuz yok ama onun ailesi sorun olacak. O yüzden biraz ayrı kalmakta yarar var.

Günaydın

Hafta sonu hava ne güzeldi değil mi? tam bir yaz havası vardı.

Günaydın bu arada.

Günaydınlar. demek sende Ankara daydın. İzinlere vs. gelmiyor musun?

canım yazdıktan sonra da sildim ,ya belki bi sıkıntı vardır sabah sabah ne soruyosun diye kendi kendime kızdım,ne güzel enerji toplamış gelmiş..hayırlısı olsun;tatlım aşkın nerden çıkacağı belli olmaz bakarsın bugün kapıdan giriverir:):)

aaa bak ayaş var bir de...beypazarı var..mis gibi temiz hava,lezzetli yemekler,harika gümüş takılar:)
ankara zaten yaşarken ksır bir yer geliyo insana ama ayrılınca da burnunda tütüyo insanın..

Kader, kız buluşması ve Pazar günki aktivitelerin?

Hımm..
Şimcik benim maraton uzun
Cumartesi 13.00 te işten çıkıp anneme gittim, sonra eşim de geldi. Ordan eşimin teyzesine davetliydik daha doğrusu eşimin kuzenleri kendini davet ettirmeye meraklıdır orda toplanalım dediler, gittik.

Pazar günü bi güzel uyudum bunca maratondan sonra, eşim sağ olsun kahvaltı hazırlamış. Kahvaltıdayken kızlar aradı hadiii geliyo musun diye, evet yarım saate ordayım deidm. Koştum hemencik dolmuşa bindim gittim

Püf bohça görme dedi diye, başka arkadaşları da gelmiş ( ben tanımıyorum ) ve biri annesini bile getirmişti. Sıkıldım aslında muhabbetten, kaynana zevkli kadın herşeyi güzelinden almış gelin görün ki bir bohça kılıfı 'sıradan' diye demedikleri kalmadı. Dedim kadın X e bir yıllık kıyafet almış bohça kılıfından mı kaçacak, düşünememiştir Hep bu tarz muhabbetler döndü..

Günaydınlar. demek sende Ankara daydın. İzinlere vs. gelmiyor musun?[/QUOTE]

canım ben şuan maraşta yaşıyorum...yıllık izin zamanımda da deniz tatiline gidiliyo ...oğlumla 2-3 günlüğüne de gelmek zor oluyodu,geldi mi en az 1 hafta kalmak lazım..ama artık Atam 2,5 yaşında oldu..uçağa atlayıp 3-4 gün gelmek istiyorum özledikçe...eylülde geldim 1 hafta nasıl özlemişim anlatamam....o bürokrasi havası iyi geldi bana..

Günaydın kader, demek sende temizlik yaptın bu hafta sonu, sende güle güle kirlet canım.

Bende mayıs ayında duvarları sildireceğim, haziranın ilk haftaları da halıları yıkatmaya vermeyi düşünüyorum.

Perde olarak zaten kızımın odası ve oturma odası zebra perde ve yeni, mutfakta stor perde.

Yatak odamın perdesini ve salonun perdesini de sık sık yıkıyorum zaten.

Birde kışın uyku seti kullanmaya başladım, onu vereceğim kuru temizlemeye.

Mutfak dolaplarının, yatak odasındaki dolapların, kızımın dolaplarının ve vestiyerin içlerini de elden geçiririm yeter.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…