AdAm OLaCaK KıZLaR...

Evet götürülmez de
Benim aklıma geldi
Öyle ikram amaçlı değil
Hani çeyiz türü birşey, ihtiyacıdır şu durumda

olabilir aslında ,

mesela biz yakın arkadaşlaırmızla şöyle yapıyoruz ihtiyacı olan ufak birşeyi söylemesini istiyoruz mesela bana da sormuşlardı bende çaycı ve kahva makinası demiştim marka modeli ve rengi de belirtmiştim hani küçük ev aletlerim aynı renk marka olsun diye , gerçi seninkiler yeni sözlendi daa tam olarak eşya işine girmemişlerdir ama çok içinde geliyosa güzel bi kahve yada nescafe takımı alsan olur mu ki

Bizimkiler öyle değil
Değişik hatta ( biz evlenince kaprislere girmişti ) bu arkadaş bayağı bi cozutmuştu , bi ara onlar görüşmedik
3 yıl kadar, sonra düzeldi. Eskisi gibi olmuyor tabi de yılların da hatrı var

Bi de onlar bu kadar ince değillerdir
Ben sadece içimden geldi diye çeyizlik bir iki birşey götürebilirim

aslında çeyizlik gibi de kullanılabilir ama hoş bi süpriz olarak hani küçük kutuda kalpli 2 li fincanlar oluyor ya onlardan alabilirsin hem ufak bişi hem de günün önemine uygun

aslında çeyizlik gibi de kullanılabilir ama hoş bi süpriz olarak hani küçük kutuda kalpli 2 li fincanlar oluyor ya onlardan alabilirsin hem ufak bişi hem de günün önemine uygun

Tamam o da olur
Bende bir iki lif götürmeyi düşünmüştüm
Benim annem çeşit çeşit lif yapar, çeyizimde de epey var
Bende biliyorum da bir tane yaptım sadece sıkılırım ben böyle

Tamam o da olur
Bende bir iki lif götürmeyi düşünmüştüm
Benim annem çeşit çeşit lif yapar, çeyizimde de epey var
Bende biliyorum da bir tane yaptım sadece sıkılırım ben böyle

oda olabilir ben yeni alcaksın diye düşünüp öyle fikir vermiştim lif de olabilir,

ben çok severim örgü örmeyi ama bu yaşıma akdar o kadar ördüm ki hatta 8-9 yıl önce midemde bi rahatsızlık vardı ne yesem istifra ediyordum ama bişi yemeden de ediyordum bazen o da örgü poşetini görmemle oluyordu o kadar tiksinmişim düşün artık ayy neyse sabah sabah

Benim büyük ablamla annem ören bayan gibidir sürekli
Ortanca ablamla ben elimize sürmeyiz hazırlar daha güzel deriz bir de

günaydın kızlarrr
İpekçim ben regl dönemimde olduğumdan adamın üstüne atlayamadım erkenden uyumuşum saat 10 bile olmamıştı 9da uyandık matkap sesleriyle, apartmana doğalgaz boruları döşüyolar karşı daireye gelmişler burayada gelirler gün içinde, koltuk yıkamacılarda gelicek ev hengame olucak tepem atıcak

Günaydın
Çok hızlı giriş yaptın
Hiç sevmem bende tantanayı

günaydın, bi haftasonuna bırakmasalar olmaz , ohh mis olucak evin darısı başıma artık, atmasın tepen zaten uzun sürmez işleri

Benim büyük ablamla annem ören bayan gibidir sürekli
Ortanca ablamla ben elimize sürmeyiz hazırlar daha güzel deriz bir de

bende hazır severim ama örmeyi de severim , ördüklerimden sadece atkı ve şalları kullanırım başka bişi kullanmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…