- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.501
Günaydın kader, demek sende temizlik yaptın bu hafta sonu, sende güle güle kirlet canım.
Bende mayıs ayında duvarları sildireceğim, haziranın ilk haftaları da halıları yıkatmaya vermeyi düşünüyorum.
Perde olarak zaten kızımın odası ve oturma odası zebra perde ve yeni, mutfakta stor perde.
Yatak odamın perdesini ve salonun perdesini de sık sık yıkıyorum zaten.
Birde kışın uyku seti kullanmaya başladım, onu vereceğim kuru temizlemeye.
Mutfak dolaplarının, yatak odasındaki dolapların, kızımın dolaplarının ve vestiyerin içlerini de elden geçiririm yeter.
Hafta sonu hava ne güzeldi değil mi? tam bir yaz havası vardı.
Günaydın bu arada.
canım yazdıktan sonra da sildim ,ya belki bi sıkıntı vardır sabah sabah ne soruyosun diye kendi kendime kızdım,ne güzel enerji toplamış gelmiş..hayırlısı olsun;tatlım aşkın nerden çıkacağı belli olmaz bakarsın bugün kapıdan giriverir:):)
aaa bak ayaş var bir de...beypazarı var..mis gibi temiz hava,lezzetli yemekler,harika gümüş takılar:)
ankara zaten yaşarken ksır bir yer geliyo insana ama ayrılınca da burnunda tütüyo insanın..
Günaydın bizim kk nın en adam olmaya niyetli kızları. Ne ara başladınız güne. Bravo diyorum hepinize.
zebra perde kullanımı rahat mı,temizliğ falan nasıl oluyo?? ben de oturma odasına yaptırmayı düşünüyorum da yakında..
burda yazları çok sıcak olduğundan halılar kalkıyo..ben de ankarada alışmamışım halı kaldırmaya,ev çıplak gibi geliyo..
adam olacak kızların hepsi temiz titiz maşallah..
Günaydın kader, demek sende temizlik yaptın bu hafta sonu, sende güle güle kirlet canım.
Bende mayıs ayında duvarları sildireceğim, haziranın ilk haftaları da halıları yıkatmaya vermeyi düşünüyorum.
Perde olarak zaten kızımın odası ve oturma odası zebra perde ve yeni, mutfakta stor perde.
Yatak odamın perdesini ve salonun perdesini de sık sık yıkıyorum zaten.
Birde kışın uyku seti kullanmaya başladım, onu vereceğim kuru temizlemeye.
Mutfak dolaplarının, yatak odasındaki dolapların, kızımın dolaplarının ve vestiyerin içlerini de elden geçiririm yeter.
Cumartesimi gezmeye ayırmıştım ama tam bahcelide yürürken şakır iakır yağmur yağdı
hay bin şans dedim :)
Beni kolay kolay bişi üzemez artık quatram.
Geldi bahar ayları gevser gönül yayları
Günaydın uyanamayan bir adet ipek
Teşekkür ederim, kolay gelsin sana da
İnsanın üstündne yük kalkıyo gibi birden ev pırıldayınca
Halılarım da gelsin biraz da havalar güzelleşince misafir ağırlamaya başlarım artık, bahçe sezonu açılınca onlar kendi gelir ya da
Evet muhtemelen saat 4-5 arasıydı demi, o saat aralığında yağdı.
Ağırla ağırlaaaaa güzel güzel kirletsinler evi
günaydın kızlar..özlemcim sana da,burdasın sen denemesis doğru söyledim değil mi,özlem din)
oooo bi bıraktım cuma geldim 250. sayfaya..okuyamadım valla ne yazdınız neler oldu..
haftasonları giremiyorum nete,ancak oğlum evim eşim derken geçi,yo zaman kendime bile vakit ayıramıyorum.pazartesileri sabahları dinlenme zamanım benim:):)
sadece bi perde muhabbeti okudum,ben alerji ve astım hastasıyım,o yüzden o mis gibi temizlik kokuları beni bitiriyo. bi ark. karbonat tavsiye etti. deterjan yerine; yarım detrjan yarım karbonat koyuyosunuz hem koku olmuyo hem bembeyaz oluyo perdeler. tüm çamaşırlar öyel tabii..temizlik için de çok ideal..ayrıca lavabo açıcı vs için de harika oluyo..kireç çözmek için de..nette bi yazı vardı ,isteyen olursa pyalaşırım sizinle,nasıl kullanacağınızla ilgili.
hava süperdi h.sonu c.tesi akşamı aile yemeğimiz vardı bizde,anneler babalar,ablam,hala ..çoluk çocuk,çok severim kalabalık yemekleri..
pazar günü de oğluşumla gezdilk..çok severim gezmeyi,zaten h.içi işteyiz,kapalı yerde h.sonu eve girmeyi istemiyoruz hiç oğlumla..artık geldi benim havalar..
herkese güzel haftalar diliyorum..
herkes çalışıuyo mu bu arada??
Günaydın kızlar,
Hepimize hayırlı haftalar,
Güzel günlerin başlangıcı olsun inşallahh..
Nemiş beni sormamışsın
Hafta sonu İstanbul süperdi,,
Kır bayır sahil gezdim durdum,
Birazda temizlik yaptım.. :)
Yazın gelsinler ya
Bahçeyi dilediği kadar pisletsinler
Orda tülmüş beyaz halıymış gibi şeyler yok
Mantıklı :) Hem acık ava toprak enerjilerini de alır
Haziran sonunda Ankaraya geliyorum kapadokya işini iptal ettik, çok tuzlu geldi, tamam odalar güzel ama zaten haziranda güzel olmuyomuş orası turistlerden sana gelmiyomuş balon sırası gelsede dolar üzerinden ücretlendirmişler,yolda gözümde büyüdü burdan çık esenboğadan aştiye geç ordan kapadokya dönüş gene sıkıntı amaaaaaaan
Haziran sonunda Ankaraya geliyorum kapadokya işini iptal ettik, çok tuzlu geldi, tamam odalar güzel ama zaten haziranda güzel olmuyomuş orası turistlerden sana gelmiyomuş balon sırası gelsede dolar üzerinden ücretlendirmişler,yolda gözümde büyüdü burdan çık esenboğadan aştiye geç ordan kapadokya dönüş gene sıkıntı amaaaaaaan
OFFFF YA YAZAMIYORUM...
Bİ SÜRÜ ŞEY VAR ANLATCAK ASLINDA...
Nemesis anlamadım ben ya, karbonat saç vs. ne işe yarıyormuş saçlarda.
Benim saçlarım ince telli ve hergün yıkaya yıkaya alıştırmışım şimdi çok çabuk yağlanıyor.
Kuaförüm de dedi ki saçının yağ dengesini bozmuşsun her gün yıkamakla, 2 günde bir yıka, yağ saçlarını beslesin ama yapamıyorum.
Canlanması için, yağlanmaması için önerilere ihtiyacım var.
Uçlar kuru bu arada, sadece dipleri yağlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?