- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.601
Canım ben çıkıyorum
Sarıyer sahilde mi dolaştınız?
Güzeldir :)
yemek deyince aklıma geldi; kader ne zaman paylaşacağız tarifleri?
İlk paylaşım benden gelsin bari
Bismillah diyerek başlayayım bereketli olsun
Eki Görüntüle 673488
TATAR
- Patatesler küp küp doğranıp kızartılır
- Makarna haşlanıp patateslerin üzerine eklenir
- Biraz yoğurt çırpılır
- Yağ ve salça kavrulup üzerine dökülür
Afiyet olsun
ayyy ben bunu yaparımmm
Hafta sonu da en geç 8:30 da kalkıyorum mecburen, kızım hafta içi 7 de kalkmaya alışıyor, hafta sonu da 7:30-8:00 arası uyanıyor hissediyorum biraz bekliyor beni ben uyanmayınca öpüp sevip uyandırmaya çalışıyor, bakıyor hala bende tık yok, anneeeeeeeee açlıktan ölüyorum diye koca bir yalanla uyandırıyor beni.
yemek zevkiniz nedir ona göre vereyim bir şeyler? ama ben resim falan çekmedim daha önce. çekeyim bari güzel sunumları bundan sonra.
ECD75 kaç yaşında kızın?
oğlum doğduğu gece de dahil olmak üzere uyumadı desem inanır mısınız?
1 yaşında kadar en uzun 45 dk uyudu,devamlı uyandı,3 ay sonra 36 beden olmuştum,verdiğim 22 kiloyu vererek..:) sonra düzelmeye başladı ama hala sabah en geç 8 de ayakta..h.içi 6:30,haftasonu 7:30-8....
2 hafta önce yurtdışındaydım iş için,1 hafta sabah en erken 9 da kalkmış ,inanamıyorum
gerçi ben de gündüz insanıyım,sabah 5 te de kalkarım ama işte insan bi pazar günü azıcık uyumak istiyo..
canları sağolsun ne yapalım artık..
Benim açımdan fark etmez
Çok zor tarifler olmadığı sürece
Bende o kadar çok var ki.. yemek yapmayı da seviyorum kaldı ki çocuk olunca yaratıcı yönün gelişiyor biraz sanırım onun da etkisi var.
Ayy böyle de zor oluyormuş hangisini versem
Bezelyeyi benim eşim yemez mesela yemekte ama çorbasına bayılıyor hem de çok besleyici hem de mevsimi deneyebilirsiniz.
1 adet soğan,1 adet patates ve bir avuçtan daha fazla bezelye yağda sotelenir. Biraz pirinç koyduktan sonra tavuk suyu ya da normal su ile pişer.. pişmesinden sonra blendırdan geçirilir ve kıvamına göre süt ilave edilir. En son ben nane döküyorum üstüne. Beğenmeyen çıkmadı.
Ben yumurta kırma dışında bişey bilmezdim evlenmeden önce
O yüzden ne anlatsan bana uyar
Biz bezelye yemeği seviyoruz bu da onun blenderdan geçmiş daha sulu hali sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?