AdAm OLaCaK KıZLaR...

bak bilsem cts günü davet vardı bende,resimlerini çeker koyardım..
ben çok mutfağa giremiyorum h.içi zamanım olmuyo..ama böyle bi ilham geldi mi h. sonu falan uğrşaırım,severim. uydururum da ..bi de böyle farklı soslu falan fırın yemekleri yaparım..
bezelye çorbası duymamıştım,akşam hemen deneyeceğim.

Ellerine sağlık kader çok güzel görünüyor. Nam nam nam...

Quarta dene mutlaka ben 3 kilo falan çiğden koyuyorum buzluğa sen düşün yani her hafta mutlaka bir gün yapıyorum. Kızım bile o kadar çok seviyor ki. İlk iş yerinde denemiştim ama kremasızdı o netten falan baktım favori tarifimi çıkardım.

Kereviz sevmeyenler dikkaatttt..
Hemen yoğurt içine 1 kerevizi rendeliyoruz. 1 tane kabukları soyulmuş elma ve oranına göre haşlanmış tavuk göğsü didikliyoruz. Mayonez var ama asla koymayın. Ceviz varsa kırıp ekleyebilirsiniz. Kereviz olduğu anlaşılmıyor bile. İnsanlar bu ne ki diyorlar. Hem çiğden vitamin deposu.

Kızım tam 5 yaş 3 aylık canım.

Ama biz ilk 6 ay hariç uyku problemi yaşamadık.

2 yaşına kadar gece 1 kere süt verirdim onda bile kendisi uyanmaz ama sütü içerdi.

2 yaşından sonra maşallah gece beslenmesinide bıraktı, deliksiz uyur.

Sabah sordum mu hatırlamıyorum da.. şu elektrikli el süpürgelerinden kullanan var mı? Adını tam bilmiyorum. İnce uzun ama tam makine gibi değil. Küçük bir torbası var ya arkasında… kullanıp da memnun olan var mı? Çekişi iyi olan hangisi acaba?

bunu bende yapıyorum ama elma koymadan. Çok lezettli.

mutlaka denicem ,mümkün olursa bu akşama..peki kıvamı yoğun mu olacak,hani sütü çok koymayayım diye..az çok süt ne kadar,ya da krema,bi de en son konunda pişmiyo,süt tadı gelmiyo mu?

ipekcim,söylediğin şu sapı uzun olanlardan sanırım.toz torbası gövdesinde..arçelikte ,onun hem şarjlı el süpürgeli olanından var. nası anlatasam.o toz torabsı gövdesinde o da var,çıkıyo...çok kullanışlı ve çekim gücü de çok iyi. yani ikisi bi arada..

Benipek ben kullanmadım canım o süpürgelerden.

Philips maraton elektrik süpürgem, çokta memnunum.

Süt de koymayabilirsin ama koyunca daha yumuşak oluyor.blendırdan geçirdikten sonra koyu kıvamı olacak ama sütle seyrelteceksin. Çok koyu ise yarı süt yarı su koyabilirsin. Süt kokusu ve tadı yok asla.. ben sütü o kadar çok kullanıyorum ki çorbalarda. Taze fasulyeden bile çorba yapıyorum..

Kereviz salatasını bende çok severim, ama elmasız yaptım hep.

Benipek ben kullanmadım canım o süpürgelerden.

Philips maraton elektrik süpürgem, çokta memnunum.

Philips maraton elektrik süpürge büyük olanlardan mı?
Ben dayanamıyorum onun haşmetine evde bana pratik ufak tefek bir şey lazım. Elek el süpürgem var da mutfakta kullanıyorum halılarda zayıf kalıyor.

Kereviz salatasını bende çok severim, ama elmasız yaptım hep.

Elma ve tavuk göğsü farklı bir şey çıkarıyor. Elma olduğu hiç anlaşılmıyor zaten kerevizi de seçemiyorsun. Elma kerevizin sert tadını bastırıyor. Kendi de garibim arada kaynıyor işte.

bu ay güya düdüklü tencere alıyodum, kardeşim geldi kv kp geldi derken her zamankinden fazla para harcadık, bi sonraki aya kaldı, tefal alıcam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…