- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.621
Eki Görüntüle 673506
ADINI BİLMİYORUM
- Soyulmuş rendelenmiş salatalık
- İnce ince doğranmış dere otu
- Tuz
- Yoğurt, krem peynir, mayonez karışımına eklenir
Afiyet olsun
Resimler senin marifetlerin mi bu arada?
İlk paylaşım benden gelsin bari
Bismillah diyerek başlayayım bereketli olsun
Eki Görüntüle 673488
TATAR
- Patatesler küp küp doğranıp kızartılır
- Makarna haşlanıp patateslerin üzerine eklenir
- Biraz yoğurt çırpılır
- Yağ ve salça kavrulup üzerine dökülür
Afiyet olsun
bak bilsem cts günü davet vardı bende,resimlerini çeker koyardım..
ben çok mutfağa giremiyorum h.içi zamanım olmuyo..ama böyle bi ilham geldi mi h. sonu falan uğrşaırım,severim. uydururum da ..bi de böyle farklı soslu falan fırın yemekleri yaparım..
bezelye çorbası duymamıştım,akşam hemen deneyeceğim.
Evet
Daha önce paylaştığım için kayıtlı duruyor
ECD75 kaç yaşında kızın?
oğlum doğduğu gece de dahil olmak üzere uyumadı desem inanır mısınız?
1 yaşında kadar en uzun 45 dk uyudu,devamlı uyandı,3 ay sonra 36 beden olmuştum,verdiğim 22 kiloyu vererek..:) sonra düzelmeye başladı ama hala sabah en geç 8 de ayakta..h.içi 6:30,haftasonu 7:30-8....
2 hafta önce yurtdışındaydım iş için,1 hafta sabah en erken 9 da kalkmış ,inanamıyorum
gerçi ben de gündüz insanıyım,sabah 5 te de kalkarım ama işte insan bi pazar günü azıcık uyumak istiyo..
canları sağolsun ne yapalım artık..
Kereviz sevmeyenler dikkaatttt..
Hemen yoğurt içine 1 kerevizi rendeliyoruz. 1 tane kabukları soyulmuş elma ve oranına göre haşlanmış tavuk göğsü didikliyoruz. Mayonez var ama asla koymayın. Ceviz varsa kırıp ekleyebilirsiniz. Kereviz olduğu anlaşılmıyor bile. İnsanlar bu ne ki diyorlar. Hem çiğden vitamin deposu.
mutlaka denicem ,mümkün olursa bu akşama..peki kıvamı yoğun mu olacak,hani sütü çok koymayayım diye..az çok süt ne kadar,ya da krema,bi de en son konunda pişmiyo,süt tadı gelmiyo mu?Quarta dene mutlaka ben 3 kilo falan çiğden koyuyorum buzluğa sen düşün yani her hafta mutlaka bir gün yapıyorum. Kızım bile o kadar çok seviyor ki. İlk iş yerinde denemiştim ama kremasızdı o netten falan baktım favori tarifimi çıkardım.
ipekcim,söylediğin şu sapı uzun olanlardan sanırım.toz torbası gövdesinde..arçelikte ,onun hem şarjlı el süpürgeli olanından var. nası anlatasam.o toz torabsı gövdesinde o da var,çıkıyo...çok kullanışlı ve çekim gücü de çok iyi. yani ikisi bi arada..Sabah sordum mu hatırlamıyorum da.. şu elektrikli el süpürgelerinden kullanan var mı? Adını tam bilmiyorum. İnce uzun ama tam makine gibi değil. Küçük bir torbası var ya arkasında kullanıp da memnun olan var mı? Çekişi iyi olan hangisi acaba?
bunu bende yapıyorum ama elma koymadan. Çok lezettli.
mutlaka denicem ,mümkün olursa bu akşama..peki kıvamı yoğun mu olacak,hani sütü çok koymayayım diye..az çok süt ne kadar,ya da krema,bi de en son konunda pişmiyo,süt tadı gelmiyo mu?
ipekcim,söylediğin şu sapı uzun olanlardan sanırım.toz torbası gövdesinde..arçelikte ,onun hem şarjlı el süpürgeli olanından var. nası anlatasam.o toz torabsı gövdesinde o da var,çıkıyo...çok kullanışlı ve çekim gücü de çok iyi. yani ikisi bi arada..
Benipek ben kullanmadım canım o süpürgelerden.
Philips maraton elektrik süpürgem, çokta memnunum.
Kereviz salatasını bende çok severim, ama elmasız yaptım hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?