- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.661
Teşekkür ederim
Benimle yemek yiyen hayal kırıklığına uğruyo
Geçen kayınvalidemin eltileri ve onların kızları gelmişti, kayınvalidem de çok güzel hamur işi yapar çeşit çeşit
Ben artık nasıl yediysem, içlerinden biri senin tabağındaki de bizimki kadar mıydı dedi
Bi baktım benim tabak bomboş onların dolu hala, baktım baktım aynısıydı evet dedimbi rezil hissettim ki kendimi sormayın
Biz seni formuna dikkat ediyosun sandık dediler
Görümcem de dedi ki yengem hamur işini herkesten çok yer
Yıllardır aynı sorun bende de var.
Ortopedik yastık aldım olmadı. Ensemden bir ağrı çıkıyor ki boyun düzleşmesi fıtık başlangıcı.meslek hastalığı işte. Ben çareyi yastıksız yatmakta buldum. Diyorum ki bazen kendi kendime adam birini getirse eve tek yaşıyorum dese görüntüde yerler bizim yatakta tek yastık var çünkü.
Valla ben yağ deposuymuşum ipeğim :) Şimdi iyiyim 50 ye düşünce hortlak gibi oluyorum yüzüm çöküyo
Bünye meselesi demek ki ben de her zaman dikkat ederim de bırakırsam kendimi obez olacak bir bünyem var. Hatta bu takıntımdan dolayı bile her şey dahil otellerin keyfine varamıyorum.
Benim en büyük zayıf noktam tatlılar. Yoksa ekmek falan aramam ben yemeklerde.
Ben size en sevdiklerimi sayayım siz düşünün gerisini
- Kaşarlı pide ( Az önce öğle yemeğinde yedim )
- Hamburger menü ( Hamburger canavarıyım)
- Börek çeşitleri
- Açma, simit, poğaça ( sabah kahvaltım bunlardan biri olur )
- Zeytinyağlı sarma
- Kısır
- Patates salatası
- Yaş pasta
- Profiterol
- Makarna
- Patates kızartması
Biliyorum sağlıksız şeyler ama bunlara bayılıyorum, velendikten sonra eşim sayesinde biraz biraz sebzeye de başladım. O sebze sever ben bunları. Benim yüzümden kilo almış, rejime başladı
Iyyy hic sevmem kereviz, brokoli bi tane de cicek gibi olan var ondan
Etciyim ben, nerde mangal var ben ordayım
bunlara ben de bayılırım güzel olan herşey sağlıksız yahu
Ben size en sevdiklerimi sayayım siz düşünün gerisini
- Kaşarlı pide ( Az önce öğle yemeğinde yedim )
- Hamburger menü ( Hamburger canavarıyım)
- Börek çeşitleri
- Açma, simit, poğaça ( sabah kahvaltım bunlardan biri olur )
- Zeytinyağlı sarma
- Kısır
- Patates salatası
- Yaş pasta
- Profiterol
- Makarna
- Patates kızartması
Biliyorum sağlıksız şeyler ama bunlara bayılıyorum, velendikten sonra eşim sayesinde biraz biraz sebzeye de başladım. O sebze sever ben bunları. Benim yüzümden kilo almış, rejime başladı
Evet
Balıklı salata mıdır nedir hergün aynısı geliyo kıza , 11.90 TL
Allah'tan rejimde diye yanına içecek almıyo
Yoksa yetmez Setcard
Bünye meselesi demek ki ben de her zaman dikkat ederim de bırakırsam kendimi obez olacak bir bünyem var. Hatta bu takıntımdan dolayı bile her şey dahil otellerin keyfine varamıyorum.
Benim en büyük zayıf noktam tatlılar. Yoksa ekmek falan aramam ben yemeklerde.
İyisin ya bence koru yaş ilerledikçe böyleeee bölgesel yağlanma oluyor ve oturuyor yağlar kilo vermek zorlaşıyor.
Yalnız bitki çayları çok önemli.benim komşum 50 yaşında falan kadın çok fit. Nasıl oluyor diye sordum da gençken çok bitki çayı içtim ben dedi. O gün bugün gömülüyorum da nedense olmuyor. Genetik biraz da.
aa Elmayracım olmadı şimdi, brokoli acayip faydalı
Kışın favori salatam haşlıyorum, zeytinyağ limon pul biber ohh miss...
Kerevizinde yoğurtlu salatasını seviyorum.
Evet
Annem de şöyle der
' O yararlı, Kader yemez. Nerde zararlı şey var onu bulur ve yer'
Evet
Balıklı salata mıdır nedir hergün aynısı geliyo kıza , 11.90 TL
Allah'tan rejimde diye yanına içecek almıyo
Yoksa yetmez Setcard
aa Elmayracım olmadı şimdi, brokoli acayip faydalı
Kışın favori salatam haşlıyorum, zeytinyağ limon pul biber ohh miss...
Kerevizinde yoğurtlu salatasını seviyorum.
Bunlara bir de pizza, kumpir, su böreği, vs vs eklersen benim de damak tadım bu.. gel gör ki yemiyorum işte çok acı veriyor aslında. Benim eşim de her akşam yemekten sonra ekmek saralle falan yer böyle 850 gr mı oluyor büyük kavanozlar 1 hafta bize. Ben de dayanamıyorum alıyorum bir iki kaşık içinden. Aralıksız rutine bağlamış gibi yer ama hiç kilo almaz.
Ben hic multinetle ay sonunu göremedimSon bir hafta paso cepten :)
İyi yine multinet vermiş devlet babaeşimin kuzeni adliye de memur, cepten yiyolar
Ankaradayken Acity'ye giderdik öğle aralarında, orda bi yer vardı salata yerdim hep, ama ne salata içinde kısır rus salatası havuç kabak ne ararsan var öyle salata, çokta doyurucu oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?