- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.801
folik asit ne işe yarıyo
hamilelikten öncemi alınmaya başlanıyo mesela 3 ay önce gibi
hamilelik boyunca kullanılıyomu
bana bi yazın yahu, kayınvalidemler gittikten sonra eşimle kontrolden geçelim diyoruz kan testi falan vericem
Erkekler öyle doğuyormuş. Benim arkadaşım da 4,5 kilo doğurdu. Ay şok olmuştum meğerse genel öyleymiş
benim bildiğim erkek bebekler daha kilolu oluyo ama 4 kg. üstü de çok normal değil.yani şöyle dr. devamlı şeker yüklemesi yaptı,baktı ama yok değil dedi.ben de 4,350 kg doğmuşum. bebkler anne doğum kilolarına yakın doğarlar demişti doktorum..
bi de tabii genetik özellikler anne baba uzunsa bebk de öyle oluyo..53 cm de boyu vardı..
benim bildiğim erkek bebekler daha kilolu oluyo ama 4 kg. üstü de çok normal değil.yani şöyle dr. devamlı şeker yüklemesi yaptı,baktı ama yok değil dedi.ben de 4,350 kg doğmuşum. bebkler anne doğum kilolarına yakın doğarlar demişti doktorum..
bi de tabii genetik özellikler anne baba uzunsa bebk de öyle oluyo..53 cm de boyu vardı..
Bende tatlı yedim, kızım oldu
Allah bağışlasın, şimdi kaç yaşında yavrunuz?
hepinize iyi akşamlar,evime gideyim ben artık gerçi yarım saat var ama bi sigara içer toparlanır çıkarım:):)
bezelye çorbası yapıcam hem daha ..yarın söylerim nasıl olduğunu..
hadi eyvallah..
hepinizi öptümm yemek yapıyım ben
hepinizi öptümm yemek yapıyım ben
hepinize iyi akşamlar,evime gideyim ben artık gerçi yarım saat var ama bi sigara içer toparlanır çıkarım:):)
bezelye çorbası yapıcam hem daha ..yarın söylerim nasıl olduğunu..
hadi eyvallah..
24 dakikam var özgürlüğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?