- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.821
iyi akşamlar kızlar size
ben daha burdayım mesai bitmedi :S
Özel sektör işte adı batsın..
Bizim de bitmedi ama ama :2:
Amin
Şimdiki aklım olsa memur olurdum ama ben mezun olduğum da yaygın değildi böyle..
Hatta bir arkadaş işten ayrılıp kpss ile kamuya girmişti çok şaşırmıştık. Arkasından da zaten özelde yapamazdı gitsin bakalım denmişti.
Meğer akıllı olan oymuş..
Bende diyorum bilsem öğretmen olurdum
Epey bi tatilim olurdu
İyi akşamlar quarta..
İnşallah beğenirsin de kendimi suçlu hissetmem.
Gece dukkan bos galiba,,,,
boru döşeme sırası bize gelmiş, doğalgaz döşenecek diye elin evinin pisliğini temizlicem yaa
halıları falan kaldırdık mutfak dolaplarını boşalttık bu haftada temizlikle geçecek anlaşıldı
günaydın herkese kızlar..
ipekcim ne yazık ki deneyemedim dün..4-5 gündür devam eden bir sırt ağrım vardı.nası anlatsam sol tarafıma kürek kemiğinin oraya bıçak sokuyolar sanki..dün iyice şiddetlendi..yatamadım oturmadım....ilaç alıyorum ama geçici çözüm.sanırm oğlumu uyutmak için hep aynı şekilde yatmamadan kaynakalanıyo..
fikri olan var mı ne yapmak lazım,çok fenayım çookk...
özlem o iş o kadar sıkıntılı ki kolay gelsin..resmen inşaat pisliği oluyo çünkü ev..
bir kere daha kolaylılar dilerim canım.
günaydınnn
kulunç girmiş derler bizde, iyice bi ovulman lazım öncelikle, eşine rica et seni iyicene bi mıncıklasın bastıra bastıra sonra kas gevşetici al, bide ben anneme yakı yapıştırırdım ama bilmem dayanabilirmisin
hiç sorma tamda kayınvalidemlerin geleceği sıra,eşim şimdi evde ustalarla duracak 8de geliriz demişler öğlene kadar biter demişler bakalım
tüm evin boruları döşenmicek mi,sadece mutfakta mı kullanıcaksınız?
yakı yaptıramam heralde,zaten bel sorunlarım var çok,ona cesaret edemem....eşim zaten bugün bi krem alalım ben ovayım diyodu..ayyy iyi gelir inşallah..
ben bi alim bakim o kremi nası olacak,sen yazarken resmen hisseettim bak o sıcaklığıvalla hiç bilmiyorum şimdilik sadece mutfakta olacaklar gibi anlamadım bişey
her yer kazılıp döşendiği için borular,aslında tüm ev yapılsa iyi olurdu. yoksa diğer yerler kazılırken her yana dağılıyo o kazdıkları..
yakı ben de hiç denemedim annem anlatırdı, kırmızılı beyazlı bi krem vardı yaa adı termoflex miydi neydi o iyi geliyodu zaten yakı etkisinde o da, sürüldüğü yeri sıpsıcak yapıyo önce sonra uyuşuyo gibi oluyo hoş bişey,ama her halükarda eşin seni ovalasın
ben bi alim bakim o kremi nası olacak,sen yazarken resmen hisseettim bak o sıcaklığı
özlemcim ben gider..eee eastier falan da bitti,bugün işler tavan yapar artık..arada girer bakarım size..
hadi hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?