AdAm OLaCaK KıZLaR...

Bizim de bitmedi ama ama :2:

Amin

Şimdiki aklım olsa memur olurdum ama ben mezun olduğum da yaygın değildi böyle..
Hatta bir arkadaş işten ayrılıp kpss ile kamuya girmişti çok şaşırmıştık. Arkasından da “zaten özelde yapamazdı gitsin bakalım” denmişti.
Meğer akıllı olan oymuş..

Bende diyorum bilsem öğretmen olurdum
Epey bi tatilim olurdu

Bende diyorum bilsem öğretmen olurdum
Epey bi tatilim olurdu

Aynen gerçekten….keşke ya… off ya.. ne güzel 3 ay tatil..
Kar tatili bilmem ne tatili… 1 yıl ücretsiz doğum izni.. var da var..
Maaşlar da hiç fena değil artık.

kızlar ben burdan bazı arkadaşla arkadaşlık yoladım kabul etmemişşler erkek eğilim yalnış anlamayın sadece formu daha ıyı takıp etmek için yolladım aktıf olan arkadaşlara kusuruma bakmayın

boru döşeme sırası bize gelmiş, doğalgaz döşenecek diye elin evinin pisliğini temizlicem yaa
halıları falan kaldırdık mutfak dolaplarını boşalttık bu haftada temizlikle geçecek anlaşıldı

İyi akşamlar quarta..
İnşallah beğenirsin de kendimi suçlu hissetmem.

günaydın herkese kızlar..
ipekcim ne yazık ki deneyemedim dün..4-5 gündür devam eden bir sırt ağrım vardı.nası anlatsam sol tarafıma kürek kemiğinin oraya bıçak sokuyolar sanki..dün iyice şiddetlendi..yatamadım oturmadım....ilaç alıyorum ama geçici çözüm.sanırm oğlumu uyutmak için hep aynı şekilde yatmamadan kaynakalanıyo..
fikri olan var mı ne yapmak lazım,çok fenayım çookk...

özlem o iş o kadar sıkıntılı ki kolay gelsin..resmen inşaat pisliği oluyo çünkü ev..
bir kere daha kolaylılar dilerim canım.

günaydınnn
kulunç girmiş derler bizde, iyice bi ovulman lazım öncelikle, eşine rica et seni iyicene bi mıncıklasın bastıra bastıra sonra kas gevşetici al, bide ben anneme yakı yapıştırırdım ama bilmem dayanabilirmisin

yakı yaptıramam heralde,zaten bel sorunlarım var çok,ona cesaret edemem....eşim zaten bugün bi krem alalım ben ovayım diyodu..ayyy iyi gelir inşallah..

tüm evin boruları döşenmicek mi,sadece mutfakta mı kullanıcaksınız?

valla hiç bilmiyorum şimdilik sadece mutfakta olacaklar gibi anlamadım bişey

yakı yaptıramam heralde,zaten bel sorunlarım var çok,ona cesaret edemem....eşim zaten bugün bi krem alalım ben ovayım diyodu..ayyy iyi gelir inşallah..

yakı ben de hiç denemedim annem anlatırdı, kırmızılı beyazlı bi krem vardı yaa adı termoflex miydi neydi o iyi geliyodu zaten yakı etkisinde o da, sürüldüğü yeri sıpsıcak yapıyo önce sonra uyuşuyo gibi oluyo hoş bişey,ama her halükarda eşin seni ovalasın

ben bi alim bakim o kremi nası olacak,sen yazarken resmen hisseettim bak o sıcaklığı

özlemcim ben gider..eee eastier falan da bitti,bugün işler tavan yapar artık..arada girer bakarım size..
hadi hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…