- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.841
Günaydınlar.
Nemesis evde en sevmediğim işlerden biri tadilat, bir odada da yapılsa her yer batıyor, şimdiden kolay gelsin sana.
Günaydın kızlar
Benim mesaim 09.00 da başlıyo
Eee biraz da İstanbul trafiği derken ancak gelebiliyorum
Evde nete pek girmem, gün boyu bilgisayar başında olmaktan bay geliyo zaten
En güzeli cips + tv
Nemesis kolay gelsin
En gıcık olduğum şey
Bizim tadilat olmadı çok şükür zaten minicik ev eşyaları kaldıracak yer yok
Sadece dolap taktırmıştık, çamaşır makinesi arada diye ona dolap üstlerine de fazlalıkları koymak için raflı dolap
Ona bile gıcık olmuştum, eşim elektrik süpürgesiyle adamın başında bekliyordu toz çıkmadan süpüreyim diye
valla Batmanda mesai 8de ama herkes 9da geliyo maşallah ondan sonrada vay buralar neden kalkınmıyo, ben 9da gelsem sıkıntı olur
Günaydın kader hoşgeldin. Nasılsın?
Ceylin'in okulunu sorma nemesis, dün aramışlar eşimi akşam saat 7 de, okul ücretimiz 13,500 size 8 bine indirmişiz, daha fazla indirim yapmamız mümkün değil diye, şimdi kara kara onu düşünüyorum, ne yapacağıma karar veremiyorum, konu çocuğum olunca en sağlıklı kararı almalıyım.
Doğru diyorsun nemesis başkasının evi ama uzun sürede meyvesini yersin, o açıdan bak canım. Kayınvalidenler ne kadar kalacalar?
Ceylin'in okulunu sorma nemesis, dün aramışlar eşimi akşam saat 7 de, okul ücretimiz 13,500 size 8 bine indirmişiz, daha fazla indirim yapmamız mümkün değil diye, şimdi kara kara onu düşünüyorum, ne yapacağıma karar veremiyorum, konu çocuğum olunca en sağlıklı kararı almalıyım.
kayınvalidemler 1 hafta kalacak pazar günü geliyolar
Senin memleket tutmuyoonlar öz Batmanlı
Bizim 09:00 ama erken gelsek bile ikinci vesait yaptığımız yerde yetersiz otobüs oluyo o yüzde 09:10 oluyo bazı
Ama metrobüsle gelmemize rağmen şükür yani
Bizim sekreter 15 dk yürüme mesafesinde o bile 09:30 da geliyordu
Bana bi kere dediler sen ondan erken geliyosun biraz telefona bakar mısın
Ne münasebet dedim ben o kadar yolu geliyorum da 15 dakikalık mesafeyi gelemiyosa sekreter bunu onla çözeceksiniz benle veya bi başkasıyla onun açığını kapatamazsınız ( Bu adam sekretere sempati duyan bi tip, sekreter de lay lay lom zaten )
Birkaç sefer daha bu böyle oldu
Bende müdüre söyledim
Sekreter aşağıda olmuyo diye benim bakmamı söylüyolar
Onların sıfatı ne bilemeyeceğim ama ben sorumlu olmadığım birşeyi yapmam
Sekreteriniz 09:30 da geliyo 10:30 a kadar da 5.katta ki lavabolarda makyaj yapıyo saç düzleştiriyo
Ben burda yeniyim, bunu ben görüyorsam herkes görüyordur dedim
O dur budur kız 08:55 te burda, bi ara evde yapıp geliyodu makyajını yasakamışlardı
Şimdi yine aynı terane, 5.kata çıkmıyo da masasında yapıyo o daha beter, bi müşteri gelse rezillik düzleştirici elin de şuh kahkahalar atan bi sekreter
Senin memleket tutmuyoonlar öz Batmanlı
Bizim 09:00 ama erken gelsek bile ikinci vesait yaptığımız yerde yetersiz otobüs oluyo o yüzde 09:10 oluyo bazı
Ama metrobüsle gelmemize rağmen şükür yani
Bizim sekreter 15 dk yürüme mesafesinde o bile 09:30 da geliyordu
Bana bi kere dediler sen ondan erken geliyosun biraz telefona bakar mısın
Ne münasebet dedim ben o kadar yolu geliyorum da 15 dakikalık mesafeyi gelemiyosa sekreter bunu onla çözeceksiniz benle veya bi başkasıyla onun açığını kapatamazsınız ( Bu adam sekretere sempati duyan bi tip, sekreter de lay lay lom zaten )
Birkaç sefer daha bu böyle oldu
Bende müdüre söyledim
Sekreter aşağıda olmuyo diye benim bakmamı söylüyolar
Onların sıfatı ne bilemeyeceğim ama ben sorumlu olmadığım birşeyi yapmam
Sekreteriniz 09:30 da geliyo 10:30 a kadar da 5.katta ki lavabolarda makyaj yapıyo saç düzleştiriyo
Ben burda yeniyim, bunu ben görüyorsam herkes görüyordur dedim
O dur budur kız 08:55 te burda, bi ara evde yapıp geliyodu makyajını yasakamışlardı
Şimdi yine aynı terane, 5.kata çıkmıyo da masasında yapıyo o daha beter, bi müşteri gelse rezillik düzleştirici elin de şuh kahkahalar atan bi sekreter
Allah kolaylıklar versin
Yemek stoğu yapacak mısın
Hay maşallah...
İnsanlarda biraz iş ahlakı denen şey olmalı.
11 bin değilmiydi, 11 binden de 8 bine mi indirmişler, indirim iyi ama her sene artması sıkıntı, üniversitede sabitti mesela, 5400 dolarla başladım 5 sene öyle gitti, tabi dolar artıyo düşüyo ona göre değişiyo ama rakam sabitti yani, bunlar tl üzerinden alıyo
kayınvalidemler 1 hafta kalacak pazar günü geliyolar
8 Bin oklul, 2 binde servis etti 10 bin.
E devlet okulu olmadığı için kitaplarınıda devlet vermiyor, ücretli, ortalama 1 de kıyafeti ve kitaplarına gitse al sana 11 bin.
Kızım çok istiyor, ben o kadar parayı hadi bu yıl verdim diyelim seneye 8 bin üstünden %10 zam olacak, bu her sene böyle devam edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?