- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.981
evdeyim.reglin 1. günü 2 gündür migren öldürüyordu.sonunda doktorun verdiği ilacı tekine başladım.1 ağrı kesiciyle bile geçmeyen ağrı geçti 1 saat içinde.yan etkisi çok diye kullanmak istememiştim.
neyse YDS var ya bu haftasonu ona çalışmam gerekiyor.izin ondan.
öptüm sizi.
bu arada bir konuya yaptıgım yorumdan dolayı ceza aldım ki kız sonra açıklama yapmış yok aşlemin paraya ihtiyacı yok ben evlenmeden önce çalışıyordum felan yaa anlamıyoru nişanlıyken daha adama borç ödetmeye kalkmış sonra annem emekli parasıyla geçiniyor felan ve 5 yıldır bunu çekiyor eee bacım neden çalışmıyorsun o zaman.
Geçen sene mayıstan ağustosa kadar cezalıydım panpişim :)
selam bu arada ben geldim herkes yemeğe mi dağıldı yine yaaa.
bugün neler konuşuldu acaba geçmişe de bakamadım.
ECD özel ya da devlet olması konusunda kararsız olsa gerek. zor bir konu ama çok da pahallı. T ile başlayan 3 harfli bir okul var ya özel.. 6-7 sene önce bir tanıdığım anaokuluna gönderdi çocuğunu yıllık 12 milyar net... servis yemek vs yok. artı bir sürü aktivitesi oluyormuş... eeee giderken çocuk geri mi kalacak diğerlerinden iyi giydireceksin falan... maddi olarak iyi olmak lazım. bana bile tasası girdi şimdiden. ECD nerede istanbulda mı? Doğa kolleji baya iyi diyorlar ama fiyatlaırnı bilmiyorum.
Ben daha çıkmadım yemeğe
Hoş geldin
ECD kızının okulu konusunda kararsız
Nemesis'in evine doğalgaz boruları döşeniyomuş, işyerindeymiş ama batman havalarını dinletiyolarmış, doğurmak istiyomuş
Gofretto 10 kişilik misaifr ağırlayacakmış, mönü soruyordu
Başlıca konular bunlardı
sebatiye hemen sana bir reçete yazayım canım..
peçeteyi çok ince olmayacak şekide diktörtgen katla. arasına bol karabiber dök kapat sonra üstüne kolonya. koy ağrıyan yerine...
çok etkili canım. ilacın geçirmediği zamanlarda çare oluyor bazen. kulak masajı da yapabilirsin...rahatlatır.
ECD özel ya da devlet olması konusunda kararsız olsa gerek. zor bir konu ama çok da pahallı. T ile başlayan 3 harfli bir okul var ya özel.. 6-7 sene önce bir tanıdığım anaokuluna gönderdi çocuğunu yıllık 12 milyar net... servis yemek vs yok. artı bir sürü aktivitesi oluyormuş... eeee giderken çocuk geri mi kalacak diğerlerinden iyi giydireceksin falan... maddi olarak iyi olmak lazım. bana bile tasası girdi şimdiden. ECD nerede istanbulda mı? Doğa kolleji baya iyi diyorlar ama fiyatlaırnı bilmiyorum.
canım okolejin guncel ucreti sanırsam 46 000 tlcikmiş.
elmarya o kadar uzun cezarlar mı var mı bilmiyordum. ee naptın kaç ay kk olmadan. başka üyelik falan alsaydın zaman geçsin diye..
Senin ceza puanın kaç ki toplamı
Peki 80 olunca kaç ay oluyo ceza
canım okolejin guncel ucreti sanırsam 46 000 tlcikmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?