AdAm OLaCaK KıZLaR...

yok yok erken daha ben bile anca fikir aşamasına getirdim 2 yıla yaklaştık,evliliğin ilk zamanları deli dumrul gibiydim ben heralde o zaman cocuk yapsaydım çaki gibi bir şey çıkardı benden,evliliğimi oturttum birbirimizi bu halimizle kabul etmeyı öğrendik borcumuzun bir kısmını kapattık(yeni borclara girip duruyoruz) eşim şartları daha iyi olan bir yere geçti gezdik tozduk karınca kararınca ve artık yapacak bir şeyimiz kalmadıgından biz bebek sevmek istiyoruz dedik,

hayatımı ömür boyu başka bir erkeğe adamak istiyorum dedim (erkek evlat istiyorum allahım nasip ederse ) bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
fırat gelmiş yerim onuu bıdığım

benim de en yakın arkadaşım hemşire-ebe o yüzden seviyorum hemşireleri , bazıları gerçekten insanlıktan uzak oluyo hoş öleleri her meslekte varda , hemşirelerden daha bi ilgi bekliyoz sanırım hastayız ya

evet maddiyat önemli ama bu konuda manevi olarak hazır olmak daha önemli sanırım , siz ne güzel maddi manevi şartları oturtmuşsunuz en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım bizde zamanı geldiğinde artık hayırlısıylla

benımde 10 puanım var,cok agresif bir yapım vardı ama bana bu sıte sinirlenmemeyi öğretti,normal hayattada sinirimin kurbanı olursam ceza gelecek diye telkin ediyorum kendımı :)

Geçmiş olsun quarta, dikkat et kendine..
Ben de merak ediyordum sonucu..
Eksik bir şey yazma ihtimalime karşı yeniden özetliyeyim de sonuç hüsran olmasın.
1 patates 1 soğan ve göz kararı 1,5 avuç kadar bezelye yağda sotelenir.. 2 yemek kaşığı kadar pirinç ekledikten sonra üstüne tavuk suyu olabilir bulyon atılmış su olabilir pişiriyoruz iyice pişsin. Piştikten sonra blendırdan geçiriyoruz ve koyuluk durumuna göre su ekliyoruz. Bu aşama tamamen senin el kararın.. eğer pişerken suyunu iyi koyduysan ve kıvamı iyiyse ona göre eklersin sütü ama suyu az ise süt ve su ile tadına bakarak karışım yaparsın. En son nane ekleyip 1 kaynamadan sonra kapatıyoruz..
Beğenirsen yeni çorba tarifleri verebilirim sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…