- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.961
pazar günü geliyolar yaa, artık kv eşim kp falan temizlerler ben işte olucam
elmayra ne zaman 3 ay ceza yedi
fazla sevmezler bizi ama ,seviyor olman güzel
Geçen sene mayıstan ağustosa kadar cezalıydım panpişim :)
doğru şartları bilen yok ama isteyen çok , hoş biz yeniyiz borc harç derken bişi diyen yok ama benim çok yapasım var :) mantıklı düşününce 1 sene beklemek lazım bakalım kısmet , İnşallah isediğimiz zaman olur :)
yok yok erken daha ben bile anca fikir aşamasına getirdim 2 yıla yaklaştık,evliliğin ilk zamanları deli dumrul gibiydim ben heralde o zaman cocuk yapsaydım çaki gibi bir şey çıkardı benden,evliliğimi oturttum birbirimizi bu halimizle kabul etmeyı öğrendik borcumuzun bir kısmını kapattık(yeni borclara girip duruyoruz) eşim şartları daha iyi olan bir yere geçti gezdik tozduk karınca kararınca ve artık yapacak bir şeyimiz kalmadıgından biz bebek sevmek istiyoruz dedik,
hayatımı ömür boyu başka bir erkeye adamak istiyorum dedim (erkek evlat istiyorum allahım nasip ederse ) bakalım hayırlısı
Benim ceza puanım 60 ama 30 u natlustan yadigarO sayılır mı ki
Onu düşmeleri lazım bence
10 mu
Sovr hiç gözükme gözüme
Benim ceza puanım 60 ama 30 u natlustan yadigarO sayılır mı ki
Onu düşmeleri lazım bence
Dua et de natlus geri dönmesin o vakit
Kader güldürdün beni :)
Gofretto hoşgeldin
Bana biraz müsade
Oğluşa mama yedircem
günaydın herkese kızlar..
ipekcim ne yazık ki deneyemedim dün..4-5 gündür devam eden bir sırt ağrım vardı.nası anlatsam sol tarafıma kürek kemiğinin oraya bıçak sokuyolar sanki..dün iyice şiddetlendi..yatamadım oturmadım....ilaç alıyorum ama geçici çözüm.sanırm oğlumu uyutmak için hep aynı şekilde yatmamadan kaynakalanıyo..
fikri olan var mı ne yapmak lazım,çok fenayım çookk...
Dua et de natlus geri dönmesin o vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?