AdAm OLaCaK KıZLaR...

Resimdeki pastadan tatlı görünüyor.

Maşallah nazar değmesin.

ondan sonrada vay efendim özlem niye doğurmak istiyo, ister tabi, patır patır yavrularınızı paylaşıyosunuz

bu arada öğle arası eve gittim, korktuğum kadar bi dağınıklık yoktu eşim de ustalar da temiz çalışmışlar arkalarını toplamışlar, ev sahibi kombi bağlatma işini yokuşa sürüyo, borular bağlandı kombi yok,haftaya taktırcam diyo, haftaya kadar pislikmi temizlicem ben, kavga edecem o olacak

Bebek çorbaları
Ah ah oğlum ek gıdaya başladığında kafayı yemiştim bu çorbalarla.
Tatlı tuzlu başka tarflerin varsa eklersen sevinirim ipekcim.
Buara senin yavruş kaç yaşında?

Bende de migren sorunu var.Bunu başımıza koyuyoruz ne kadar bekletiyoruz :44:

slm kızlar pasta almazmısınız Eki Görüntüle 674282 güllerimize gülmeyin lütfen

Çok tatlııııı
Güllere gülmedim hiç

h.b sağol cnm amin d.gunumuz bugum ama dayanmayıp hafta sonu kutladık Eki Görüntüle 674283 oğluma kurduğum sofra

Allah ağız tadıyla nice yıllar kutlamayı nasip etsin
Paşamızın mama sandalyesi de masanın baş köşesinde
Güller karizmayı çizdirmiş biraz ama olsun

Nasıl geçti eşinin ailesi laf sokuşturmadan durabildi mi

Gstringcim ağrıyan yerine koy yanacak zaten yandıkça sen rahatlayacaksın. Yanması bitince ya da dayanamıommmm dediğin an çekersin…

sağolun guzel dileklerınız için allah dıleyen herkese nasip etin gerçekten çok güzel bu duygu

yok cnm duramadılar çoğunu duymadım ama en son hepsi resım çekindiler benı çağırmadılar kvdem gene dayanmadı gel teyzenın yanına sıkış sende dedı onuda duymamazlıktan geldım geçtim çünkü pozlarını almış tam çekıncekler zorakı çağırıyorlar yahu benım evımde benım masamdasınız benı küçümsüyorsunuz bulaşık maıkınesını doldurur gıbı yaptım bıraz ağladım sonra aman herzamankı hallerı deyip geçtim hem ağlıorum hem kendım teselli edıyorum kendımı herşeye rağmen guzedi

Bisidicem alıntı yapamadım da canım çok güzel her şey.. Allah daha güzel günler göstersin. Nice yaşlara canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…