AdAm OLaCaK KıZLaR...

Kızlara biz erken rezarvasyon yaptırdık canım.
Sen kek tarifi alırken biz işi bağladık.
Kaderde şansını dene sen

Oğlumla olan fotomu ekleyecektim.
Galeriyi açmıyor pc .Ortam tarayıcı çalışıyor diye uyarı verip duruyor.
Düzelnce ekleyeceğim bir tane.
Belki beni merak edeniniz vardır
Şimdi çıkmam gerek oğluşu bahçeye indiricem hava güzelken az oynasın

biz zaten ıkızleri bölüştük neyse üçüz doğursun ozamanyaa

nemiş duydunmu

duymam mı, umutlarınızı bana bağladıysanız gelinden çekersiniz kızlar .1:

Önem derecesi ne gelecek kişilerin? Yani iş çevresi mi? Protokol tarzı kişiler mi? Kaç çeşit düşünüyorsun? Ben de kafamdan çizeyim bir şeyler.

yok protokol değil, birlikte çalıştığı polis arkadaşları eşleri öğretmen,ikisininde birer çocuğu var

bende enseme boynuma falan çok sürerim
bu arada ben seni arkadaş olarak ekliyim mi

ekle canım tabii.

kızlar ben geldim..uçmuşsunuz iyice..bugün başımı kaçıcak vaktim yok ama azıcık rahatlamaya geldim...
ne oldu kim ne yapıyo,kim foto paylaşıyo noluyo ??azıcık özet istesem

geçen sene tam bu saatlerde doğuruyordum 2de gırdım 3 buçukta çıktım

Sen yine iyi cıkmışsın, gecenlerde kurumdan bir arkadaş doğurdu, akşam dokuzda girmiş sabah 7 de doğurmuş :) yeri göğü inletmiş herkes sezeryan olmuş onun yüzünden

Sen yine iyi cıkmışsın, gecenlerde kurumdan bir arkadaş doğurdu, akşam dokuzda girmiş sabah 7 de doğurmuş :) yeri göğü inletmiş herkes sezeryan olmuş onun yüzünden

bende sezeryan oldum ondan okadar kolay çıktım normal olsa çocuk 10 aylık doğar çıkamazdım doğumhaneden

duymam mı, umutlarınızı bana bağladıysanız gelinden çekersiniz kızlar .1:

yok protokol değil, birlikte çalıştığı polis arkadaşları eşleri öğretmen,ikisininde birer çocuğu var

Valla nemesiscim yemekten sonra gelirler ki böyle ağır börekler yenmez..
1.) Hafif bir parfe kakolu favorim
2.) Elmalı turta: en sevdiğim şeylerden biri
3.) Meksika fasulye deneyebilirsin bak hiç görmedim yapan değişik olur.
4.) Poğaça olabilir.
Sen çalışıyorsun zaten hepsini yapman bile başarı..

internetten bakıp bakıp yapacam bişeyler :26:
İpke seni hem doğum koçum hem de ev hanımlığı koçum ilan ediyorum koçum benimmmm

annem beni doğururken,sabah 11 gibi gitmiş doğumhaneye,ertesi gün sabah 7 de doğrumuş..onda bile omzumu çıkaramamaışlar,köprücük kemiğimi kırıp çıkarmışlar..:)

bende bi poğaça tarifi var,parmkalarını yersin, çok da basit,istersen yazarım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…