- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #3.101
annem beni doğururken,sabah 11 gibi gitmiş doğumhaneye,ertesi gün sabah 7 de doğrumuş..onda bile omzumu çıkaramamaışlar,köprücük kemiğimi kırıp çıkarmışlar..:)
bende bi poğaça tarifi var,parmkalarını yersin, çok da basit,istersen yazarım ..
bende sezeryan oldum ondan okadar kolay çıktım normal olsa çocuk 10 aylık doğar çıkamazdım doğumhaneden
annem beni doğururken,sabah 11 gibi gitmiş doğumhaneye,ertesi gün sabah 7 de doğrumuş..onda bile omzumu çıkaramamaışlar,köprücük kemiğimi kırıp çıkarmışlar..:)
bende bi poğaça tarifi var,parmkalarını yersin, çok da basit,istersen yazarım ..
Annem kardeşimi doğuruken hemşire çıksın diye annemin karnına oturmuş
Cocuk sıkılıp kendi cıkarmış, töbe töbe
epidural mı?................
Töbe töbeee Allah korusun yaa. Tabi o zaman sezeryan yok dimi
internetten bakıp bakıp yapacam bişeyler :26:
İpke seni hem doğum koçum hem de ev hanımlığı koçum ilan ediyorum koçum benimmmm
Gırgırı burada yaptığına göre
Fırça için seni Bdv ye alalım
şimdiki çocuklar bı tuhaf olabılırde
o narkozda ne fana bişi eşime 50 kere sormuşum bebek iyimi diye hasta bakıcı adam dayanamadı ıyı abla ıyı dedi o adamın dediğini hatırlıyorumda oğlumuılk kucağa aldımı hatırlamıyorum artık nasıl bırden ayıktıysam ağız tadıyla narkoz sersemlığı yaşatmıyolar ınsana
tam sezeryan değil heralde böyle forseps dedikleri bişi varmış,bebeğin kafadan hortum gibi bişyle çekiyolarmış..
annem de doğal olarak onu istememiş.
ben de 4.350 kg olunca çam yarması gibi çıkamamışım haliyle ....
nası yaaaa yuuuhhhh..hani burda kazen bi, konu açmıştı ya,eskiden o yoktu bu yoktu nasıl sağ kaldık diye..onun hesap işte..sezeyan yoktu,bişi yoktu hepimiz bi şekil doğmuşuz işte,baksana karnına oturmuş ama kardeşin maşallah iyi heralde:)
tam sezeryan değil heralde böyle forseps dedikleri bişi varmış,bebeğin kafadan hortum gibi bişyle çekiyolarmış..
annem de doğal olarak onu istememiş.
ben de 4.350 kg olunca çam yarması gibi çıkamamışım haliyle ....
nası yaaaa yuuuhhhh..hani burda kazen bi, konu açmıştı ya,eskiden o yoktu bu yoktu nasıl sağ kaldık diye..onun hesap işte..sezeyan yoktu,bişi yoktu hepimiz bi şekil doğmuşuz işte,baksana karnına oturmuş ama kardeşin maşallah iyi heralde:)
ayy neler okuyorummm doğum için iyi araştırmak lazım doktoru falan gözüm iyice korktu
kolaysa yaz guartacım
ay yazık kadınaya maşşalah sanada
benım zaten sezeryan dıye 38 haftalık aldılar 3260 grmdı mınıcık ama koca yanaklı
Ben geldim ne kaçırdım
Ne anlatırsanız anlatın, Nemesis doğurcak
okurken bile içim kötü oluyoooooo pööööff limon kadar yerden karpuz gibi bişi çıkıyoo ay kendimden tiksindim
Ben geldim ne kaçırdım
Ne anlatırsanız anlatın, Nemesis doğurcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?