AdAm OLaCaK KıZLaR...

Töbe töbeee Allah korusun yaa. Tabi o zaman sezeryan yok dimi

kolaysa yaz guartacım

Son düzenleme:
Cocuk sıkılıp kendi cıkarmış, töbe töbe

şimdiki çocuklar bı tuhaf olabılırde

o narkozda ne fana bişi eşime 50 kere sormuşum bebek iyimi diye hasta bakıcı adam dayanamadı ıyı abla ıyı dedi o adamın dediğini hatırlıyorumda oğlumuılk kucağa aldımı hatırlamıyorum artık nasıl bırden ayıktıysam ağız tadıyla narkoz sersemlığı yaşatmıyolar ınsana

Töbe töbeee Allah korusun yaa. Tabi o zaman sezeryan yok dimi

tam sezeryan değil heralde böyle forseps dedikleri bişi varmış,bebeğin kafadan hortum gibi bişyle çekiyolarmış..
annem de doğal olarak onu istememiş.
ben de 4.350 kg olunca çam yarması gibi çıkamamışım haliyle ....

Ben epidural sezaryen oldum.
O tüpü yutmaktan korktum .
İki gün kaldı bağlı makina hiç acı hissetmedim
İyiki öyle yapmışım.

Gırgırı burada yaptığına göre
Fırça için seni Bdv ye alalım

Ban korkusu nelere kadir

Annem kardeşimi doğuruken hemşire çıksın diye annemin karnına oturmuş

ahahahah nasıl yaa ahahah hic gülesim yoktu

bebeği değil hasta bakıcıyı mı hatırlıyorsun cok güldüm bugün

cok tehlikeli yaaa

ay yazık kadınaya maşşalah sanada

benım zaten sezeryan dıye 38 haftalık aldılar 3260 grmdı mınıcık ama koca yanaklı

Valla cok doğru, beni evde ebe doğrutmuş, yetişememiş annem hastaneye, nasıl bak turp gibiyim akıl sağlığım da kısmen yerinde

okurken bile içim kötü oluyoooooo pööööff limon kadar yerden karpuz gibi bişi çıkıyoo ay kendimden tiksindim

kolaysa yaz guartacım

1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı yoğurt
1,5 pk. kabartma tozu
1 kaşık tuz
4 yumurta
kulak memesi kıvamına gelecek kadar un
hepsini karışıtırıyosun,eline çok yapışmıcak şekilde oluyo kıvamı,parçalara ayırıp içine peynir koyup kapatıyosun,180 derecede yarım saat kadar pişik,nefis oluyo...

ay yazık kadınaya maşşalah sanada

benım zaten sezeryan dıye 38 haftalık aldılar 3260 grmdı mınıcık ama koca yanaklı

maşallahhh canım benim,mis gibi kokar kuzular..

evet yaa,bi sürü dikişi varmış..ayyy... içim hoş oldu düşününce...oğlum da 4.10 kg doğdu ,o yüzden normal doğuma cesaret edemedim ben..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…