AdAm OLaCaK KıZLaR...

Bunlar eskiler canım
Şimdi hiçbirşey böyle değil.

umarım eskide kalmıştır ,

gazetede tv de neler okuyoyoruz görüyoruz , ne kadar paran varsa o kadar kibar davranılıyosun , geçen gün ayşe armanın kürtaj yazısında da çok kötü olmuştum

benıde ürküten alttan makas atılması ama benım zaten sezeryansdan başka çare yoktu

hiç dikiş izim bile yok yok ömür boyu sızlar falan fılan derlerdı hiç sızlamada yok bende en temizi sezeryan

yok ona cesaret edemedim karnımı kesçekler ben bakçam :18::18::18::18:

Aaa olmaz yaaa.. çok güzel görmüyorsun zaten kestiklerini. Yeni doğuracaklara şiddetle tavsiye ediyorum epiduralı..
Detayları anlatırsam herkesin doğurası gelir hele nemesis akşamı zor eder.

Toplam 2 saatte 2,310 gram, 47 cm. 35+6 günlük bir prenses dünyaya getirdim.

Bana sorarsanız doğum yapmak zor değil (normal doğum yaptım), 9 ay taşımak daha zor.

benıde ürküten alttan makas atılması ama benım zaten sezeryansdan başka çare yoktu

hiç dikiş izim bile yok yok ömür boyu sızlar falan fılan derlerdı hiç sızlamada yok bende en temizi sezeryan

Sızlama değil de 2 yıl kesilen bölgede hissizleşme oldu bende..

gerçi bebeği olan arkadaşlarıma hamilelikten korkuyoırum dediğimde ,

sen o duyguyu tat bi hamile kal bebeğini kucağına almak için herşeyi göze alıcaksın kesilmek biçilmez umrunda olmucak diyorlar

birde hani normal doğumda kesiyolar ya o ağrının yanında kesiği hissetmiyormuş insan doğru mu acaba

acaba ne kadar cahilim

Toplam 2 saatte 2,310 gram, 47 cm. 35+6 günlük bir prenses dünyaya getirdim.

Bana sorarsanız doğum yapmak zor değil (normal doğum yaptım), 9 ay taşımak daha zor.

Benim de normal doğum yapan arkadaşlarım keşke olmasaydım diyorlar. Normal doğuma niyet edip de bir ton o sancıyı çektikten sonra sezeryana alınan bir sürü kadın pişman. Ben de epidural oldum. Çok da güzeldi.

bende doğmak bilmemişim beni vakumla çekmişler, annemle teyzem beni çarşafla sallıyolarmış teyzem daha 8-10 yaşında o zaman eli kayınca özlem hoopp yerde, demem o ki benim kusuruma bakılmaz artık
epidural sezeryan istiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…