AdAm OLaCaK KıZLaR...

ya bende çok sevıyorum kolayı herkesbılıyo artık tıryakı falan dıyolar kafa buluyo kolayla dıyolar sadece içim yandıından içiyorum anlamıyorlar

10 küsür senedir kola içmeyen ben Batmanın sıcağında su yerine kola içer olmuştum ama bu yaz yapmıcam o hatayı, reflümü kudurtuyo, midem yanıyo,ayran için bacım bu ne kola merakıdır

Oy oy oy şu para ne garip bişey ya, 1 ay işe gel kazan, 1 dk. da harca gitsin.
Arabanın kasko zamanı geldi, haftaya bitiyor kaskosu da sigortası da, 3. yıl hasarsızlık indirimi dahil 1 milyar civarıymış, 250 de sigortası, 200 de muayene+egzozu.
1 aylık kazanç gitti bile.

benım eşimde şu kaskoyu artık ödemesekmi kaza felan yaptığımız yok işte dıyor

Araba ihtiyaç ama çok masraflı hiç kullanmasanda masrafı bitmiyor.

Bende genelde ayran tercih ederim, kızımda.

Ama ayranda nedense benim uykumu getiriyor.

Araba ihtiyaç ama çok masraflı hiç kullanmasanda masrafı bitmiyor.

Evet
Eşim araba istiyor, ben bize lüks şu an diyorum
İşe arabayla gitsek neyse, metrobüsü tercih edeceğiz hem trafikten hem otopark sorunundan dolayı
Eee kapıda yatması için ben ona niye masraf yapayım ki
Hem ev kredisi ödüyoruz zaten

Seneye erteledik eşimin araba sevdasını
O da bebek olursa diye, anneme bırakıp almak için. O zaman şart oluyor zaten.

benım eşimde şu kaskoyu artık ödemesekmi kaza felan yaptığımız yok işte dıyor

Aslında doğru da kaza bu işte nereden ve ne zaman geleceği belli değil.

Yan apartmanımızda bir bayan var, eşinden ayrılmış 12 yaşında da bir oğlu var oğlu ile yaşıyor.

Sabah kadın işe gidiyor, oğlu okula, onların evden çıktığını gören bir hırsız girmiş eve, aramış taramış para pul bulamamış, evde araba anahtarı bulmuş, almış aşağı inmiş, anahtara basmış hangi arabanın kapısı açılınca binmiş gitmiş, kadın tek başına neler çekti audiydi arabası da, 1 ay sonra bulundu araba ama hala teslim edilmemiş, emniyetteymiş.

Eğer bulunmasaydı kasko ödeyecekti mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…