- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #3.381
ya bende çok sevıyorum kolayı herkesbılıyo artık tıryakı falan dıyolar kafa buluyo kolayla dıyolar sadece içim yandıından içiyorum anlamıyorlar
Teşekkür ederim
Çay tiryakileir nasıl 3-5 bardağı şıp diye içiyosa bend ekolayı öyle içiyorum hemde su bardağıyla
Misafirsem tabi kibarlık edip 2 de kalıyorumeşim de hayret diyo ele veriyo
ya bende çok sevıyorum kolayı herkesbılıyo artık tıryakı falan dıyolar kafa buluyo kolayla dıyolar sadece içim yandıından içiyorum anlamıyorlar
Selamünaleyküm ,günaydın
10 küsür senedir kola içmeyen ben Batmanın sıcağında su yerine kola içer olmuştum ama bu yaz yapmıcam o hatayı, reflümü kudurtuyo, midem yanıyo,ayran için bacım bu ne kola merakıdır
Oy oy oy şu para ne garip bişey ya, 1 ay işe gel kazan, 1 dk. da harca gitsin.
Arabanın kasko zamanı geldi, haftaya bitiyor kaskosu da sigortası da, 3. yıl hasarsızlık indirimi dahil 1 milyar civarıymış, 250 de sigortası, 200 de muayene+egzozu.
1 aylık kazanç gitti bile.
Oy oy oy şu para ne garip bişey ya, 1 ay işe gel kazan, 1 dk. da harca gitsin.
Arabanın kasko zamanı geldi, haftaya bitiyor kaskosu da sigortası da, 3. yıl hasarsızlık indirimi dahil 1 milyar civarıymış, 250 de sigortası, 200 de muayene+egzozu.
1 aylık kazanç gitti bile.
Selamünaleyküm ,günaydın
Araba ihtiyaç ama çok masraflı hiç kullanmasanda masrafı bitmiyor.
Araba ihtiyaç ama çok masraflı hiç kullanmasanda masrafı bitmiyor.
Hoşgeldin sovr, iş durumları nasıl
Bende genelde ayran tercih ederim, kızımda.
Ama ayranda nedense benim uykumu getiriyor.
10 küsür senedir kola içmeyen ben Batmanın sıcağında su yerine kola içer olmuştum ama bu yaz yapmıcam o hatayı, reflümü kudurtuyo, midem yanıyo,ayran için bacım bu ne kola merakıdır
benım eşimde şu kaskoyu artık ödemesekmi kaza felan yaptığımız yok işte dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?