- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #3.421
günaydın herkese muhabbetiniz bol olsun:)
günaydın size deGünaydın
Tanımıyorum sizi, tanışalım mı
günaydın size de
tanışalım tabi ki 23 yaşındayım bekarım ilçede tarım il müdürlüğünde çalışıyorum
günaydın , hoşgeldiniz
Bebek olunca gerçekten şart kader, mesela ben iyiki araba kullanmayı biliyorum diye şükrediyorum, eşimde yok kimselere muhtaç olmadan her işimi hallediyorum.
Eğer araba kullanmayı bilmemiş olsaydım sabah daha erken yollara çıkıp kızımı anneme yürüyerek bırakmaz zorunda kalacaktım, akşam da eve daha geç gidecektim, kızımı her istediği zaman gezdiremeyecektim vs.
günaydın size de
tanışalım tabi ki 23 yaşındayım bekarım ilçede tarım il müdürlüğünde çalışıyorum
Bebek olunca gerçekten şart kader, mesela ben iyiki araba kullanmayı biliyorum diye şükrediyorum, eşimde yok kimselere muhtaç olmadan her işimi hallediyorum.
Eğer araba kullanmayı bilmemiş olsaydım sabah daha erken yollara çıkıp kızımı anneme yürüyerek bırakmaz zorunda kalacaktım, akşam da eve daha geç gidecektim, kızımı her istediği zaman gezdiremeyecektim vs.
sovr benim ailem öyle pek getir götür yaptırmazlar, ama kayınvalidem her zaman yaptığı iş için bile oturur isterdi, hatta bir gün akrabaları ile gitmiş gezmiş tozmuş, pazardan da alışveriş yapmış eve sallanarak gelmiş, aradı bizi oğlum ben alışveriş yaptım, yaptıklarımı pazarda bir yerde unuttum gel beni araba ile götür, onun harcadığı paranın 2 katını harcadı eşim, ne aldıklarını bulabildi nede zamanını geri getirebildi.
sovr benim ailem öyle pek getir götür yaptırmazlar, ama kayınvalidem her zaman yaptığı iş için bile oturur isterdi, hatta bir gün akrabaları ile gitmiş gezmiş tozmuş, pazardan da alışveriş yapmış eve sallanarak gelmiş, aradı bizi oğlum ben alışveriş yaptım, yaptıklarımı pazarda bir yerde unuttum gel beni araba ile götür, onun harcadığı paranın 2 katını harcadı eşim, ne aldıklarını bulabildi nede zamanını geri getirebildi.
kızlar uçmuşsunuz yine yaaa...bu ara o kadar yıoğunum ki...kendi yoğunluğum yetmiyo gibi bir de,iş ark. birisi işi bıraktı,pat diye,bana tonla müşteri kaldı.ne yapıcam bilmiyorum..sipairşler fiyatlar üstüme yığıldı resmen....
konuları neresinden yakalasam bilemedim. ben şu çok çocuk olayındaydım.ama siz bitirdiniz heralde..tam da dün soruyodum tek çocuktan pişman mısın diye..
neyse elbet geliriz yine o konulara:)
Memnun oldum,
Bende İstanbul'da yaşıyorum,
Evliyim, bir minik kızım var (5 yaşında)
Çalışıyorum,
Dün işe gelemedim, hastaydım
Şimdi iyiyim çok şükür
Hayat hikayemi de anlatırım bi ara gibi oldu bu
Amaannn geyik muhabbeti değil mi, uzat uzat bitmiyor işte
durum bilgisi verin nasılsınız :)
ben çalışmaktayım, insanlar üstüme üstüme geliyo biraz stres atayım dedim
durum bilgisi verin nasılsınız :)
ben çalışmaktayım, insanlar üstüme üstüme geliyo biraz stres atayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?