AdAm OLaCaK KıZLaR...

Bebek olunca gerçekten şart kader, mesela ben iyiki araba kullanmayı biliyorum diye şükrediyorum, eşimde yok kimselere muhtaç olmadan her işimi hallediyorum.

Eğer araba kullanmayı bilmemiş olsaydım sabah daha erken yollara çıkıp kızımı anneme yürüyerek bırakmaz zorunda kalacaktım, akşam da eve daha geç gidecektim, kızımı her istediği zaman gezdiremeyecektim vs.

sovr benim ailem öyle pek getir götür yaptırmazlar, ama kayınvalidem her zaman yaptığı iş için bile oturur isterdi, hatta bir gün akrabaları ile gitmiş gezmiş tozmuş, pazardan da alışveriş yapmış eve sallanarak gelmiş, aradı bizi oğlum ben alışveriş yaptım, yaptıklarımı pazarda bir yerde unuttum gel beni araba ile götür, onun harcadığı paranın 2 katını harcadı eşim, ne aldıklarını bulabildi nede zamanını geri getirebildi.

Evet
Hem benim annem yürüme mesafesi değil, hem bunun kışı var minibüs bekleyebilirim ben ama bebekle değil bebek üşür hasta olur
Bu yüzden bebek için sadece kabul edebilirim arabayı dedim, çünkü o zaman ihtiyaç olacak araba şimdi gereksiz
Ben eşimle aynı sokakta çalışıyorum, çok süre farkı olmazsa annemlere bebeği bıraktıktan sonra yine arabayla devam ederiz işe diyoruz.
Bir de bizim işyerinin buralarda otopark ücreti daha pahalı , aylık 180 demişti eşim + benzin olacak tabi..

günaydın size de

tanışalım tabi ki 23 yaşındayım bekarım ilçede tarım il müdürlüğünde çalışıyorum

Memnun oldum,
Bende İstanbul'da yaşıyorum,
Evliyim, bir minik kızım var (5 yaşında)
Çalışıyorum,
Dün işe gelemedim, hastaydım
Şimdi iyiyim çok şükür
Hayat hikayemi de anlatırım bi ara gibi oldu bu
Amaannn geyik muhabbeti değil mi, uzat uzat bitmiyor işte

işte bu yüzden bayanlarında araba kullanmaları şart aslında. Rabbim bizede nasip eder inşallah.
ECD cim otomatikmi senin ki ? Ben düzde trafiğe çıkamıyorum tek başıma,

evet artık ya zamanla alışıcaklar veyahut benzin parasından sabit giderlerimizi ödeyemeyince eşim kibarca uyarıcakk , valla benim gözüm yokda en azından çocuk olana kadar ama işte erkekler daha bi özeniyo sanırım

kızlar uçmuşsunuz yine yaaa...bu ara o kadar yıoğunum ki...kendi yoğunluğum yetmiyo gibi bir de,iş ark. birisi işi bıraktı,pat diye,bana tonla müşteri kaldı.ne yapıcam bilmiyorum..sipairşler fiyatlar üstüme yığıldı resmen....

konuları neresinden yakalasam bilemedim. ben şu çok çocuk olayındaydım.ama siz bitirdiniz heralde..tam da dün soruyodum tek çocuktan pişman mısın diye..

neyse elbet geliriz yine o konulara:)

Kızlar eşimin şu meşhur kuzeni vardı ya işyerime gelip duruyordu
Bay getiriyordu bana
Ondan kurtuldum ben çok şükür de

Şimdi de araba muhabbeti dönünce aklıma geldi
Görümcemin nişanlısı araba ile gelir genelde ( babasının üstelik )
Bu meşhur kuzen birşey olunca haa sen arabayla gidiyorsun dimi, beni de al öyle gidelim teyzeme diyo ( Teyzesi kayınvalidem yani , damadın da kayınvalidesi aynı zamanda )

Çocuk yolunu değişip önce onu alıyo, öyle geliyo
Bunlar herkese böyle demek
Bay getirene kadar devam, hiç düşünce yok.

Otomatik kullanmyı bilmiyorum ben gofretto, toyota coralla 1,6 sol normal vites canım, öyle küçük vs. de değil, sedan kasa.

durum bilgisi verin nasılsınız :)

ben çalışmaktayım, insanlar üstüme üstüme geliyo biraz stres atayım dedim

Ben
Bir kızım var, ikinciyi düşünmüyorum
Ve pişman olacağımı da sanmıyorum
Allah pişman etmesin

tanıştığıma memnun oldum çok geçmiş olsun allah iyilik versin hepimize hastalık zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…